joi, 10 septembrie 2009

şi când se strică cizma... stăm la tv

Ieri m-am trezit cu o răceală de toată frumuseţea. Şi, că tot trebuia să stau în casă, mă bag la birou. Spre extrema nefericire, pc-ul meu dăduse ortu` popii. Era 8 dimineaţa. Mi-am făcut de lucru prin casă până la 10 jumate când am decis că este o oră rezonabilă să-l sun pe Sică, să vină să-mi repare cizma.
Omul dormea.

Când a ajuns într-un final la mine, era ora 5 pm. Şi-am început să-i povestesc ce-am văzut toată ziua pe Discovery şi că am prins şi Auto Forum pe prima. Dar ăia de la Auto Forum sunt mai indulgenţi, au dat câte un 10 fiecărei maşini prezentate. Printre cele pe care le-am prins eu (sau pe care mi le mai aduc aminte) erau: Kia Venga (care mie mi se pare urâtă, oricum în general Kia nu excelează la capitolul design), Jaguar XJ (care a avut prima prezentare anul acesta la Londra şi are o caroserie integral din aluminiu, fiind o continuare de design a modelului XF), Infinity EX37 (marca nu este suficient de cunoscută în Europa).
Şi pe Discovery am prins "Echipa de Revizie", cu un Camaro, "În viteza a 5-a" cu un BMW M3 şi un Audi RS4 (Audi e mai sigur, mai de încredere, în timp ce BMW-ul e mai nervos), "How it's made" cu extinctoare, gogoşi şi sisteme anti-şoc.

Am vrut să mă uit şi la desene dar numai caricaturi cu feţe pătrate, nu mai sunt desenele de altă dată. Păcat.

6 comentarii:

adizzy spunea...

uitasem ca iti plac masinutele :) da e foarte confuz cand se strica pc-u si nu ai ce face ..lucky me sa stiu sa mi-l repar :D

Ana-Maria spunea...

Pai sa ai insanatosire grabnica!

GiA spunea...

ai dreptate cu desenele. numai bazaconii vezi azi la tv. cand eram noi mici parca era altfel :-<

Matei spunea...

Tom & Jerry e misto :D my favorite

Ioana Radu spunea...

@Ana-Maria
Sa fie :D

@GiA
Majoritatea de acum, pe langa faptul ca nu sunt reusite, pun violenta in valoare. Din 50 de desene abia mai gasesti 5 educative.

@Matei
Cred ca nu e episod pe care sa nu-l stiu. Le-am mancat pe paine in toti anii astia.

Unknown spunea...

:)))) asta arata cat de dependenti suntem de calculator!!!

foarte dragut totusi ca s-a mai stricat...cat sa mai mearga si el?;;) de acum o sa ai mai multa grija, presupun:D

multumesc>:D<
si how it's made e tare:X dar sa te uiti la Ultimate survival...ale e meserias. pe discovery science. cauta in program tv online, ca nu stiu cand e.

:*
cat despre tom si jerry, la fel, cunosc tot ce misca:X

Trimiteți un comentariu