luni, 10 august 2009

să auzi...

"Manipulezi oameni, eşti agresivă şi chiar ascunzi adevărul câteodată. Dar treaba e că atunci când nu eşti în preajmă ţi se simte lipsa."

cine ar fi crezut!?...



imagine: DeviantART

7 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Asa ti s-a spus??!!:D

Anne spunea...

Offtopic: Ai un premiu la mine pe blog, daca vrei..te astept sa-l "ridici".
Numai bine iti doresc!

Camme spunea...

:-??
Nu prea cred partea q manipularea..fiecare om o percepe altfel..

Ioana Radu spunea...

@ Ana-Maria
A sunat atat de... N-am mai auzit pana acum sa fiu caracterizata in asemenea mod, fapt care m-a facut sa retin fiecare cuvant, precum versurile unui poem. Nu simt ca sunt asa si imi pare oarecum rau de aceia care refuza sa incerce a ma cunoaste, etichetand direct.

@ Miss-Tasha
Manipularea are o matrice reglabila, fiecare o practiva si fiecare o vede in alt mod. Eu nu ma simt manipulatoare. Dar sunt un nimeni in a schimba parerile.

Ana-Maria spunea...

Terra,uneori ,anumite caracterizari ale unor terti, te pocnesc in moalele capului de iti iau pur si simplu aerul din gura...:D
Din fericire,pe om,Mama Natura l-a inzestrat si cu uitare si cu indiferenta....asa ca sa te doara vreo 5 metrii in spate,cand unii devin invidiosi si arunca cu vorbele de parca i-ar taia cacarea ...probabil ca invidia e un bun purgativ(zilele astea is cam constipata,la propriu,de la alimentatie si nu gasesc pe nimeni de invidiat.....oare merge figura?).
No,capul sus,pieptul inainte si vii cu vii si mortii cu mortii...
Zile faine iti doresc!:D

Ioana Radu spunea...

@ Ana-Maria
Multumesc mult! Pentru cuvinte si mai ales pentru sufletul care-l puneti in cuvinte.
Ma fac sa ma simt mai bine :D

Unknown spunea...

:-? foarte interesant. sa inteleg ca tie ti s-a spus asa...uneori, ce spun ceilalti ne doare, pentru ca nu te astepti sa auzi asa ceva. insa viata ta ti-o faci tu cu manuta ta(adica cu gandurile tale:). parerile celorlalti nu reflecta nimic si nici n-ar trebui sa ne intereseze. conteaza enorm ce crezi tu despre tine..asta mai presus de orice. daca tu consideri ca e nevoie sa schimbi ceva, atunci schimba. daca te simti bine in pielea ta, atunci ramai la fel. ceilalti n-au nici un drept sa se implice in viata ta, sa-si dea cu parerea sau sa critice. iar daca o fac, n-ar trebui sa te imfluenteze deloc..sunt doar niste pareri:-??
Iarta si mergi mai departe! Iertarea e un mare dar al vietii! Ai grija de tine si uita...traieste prezentul si construieste-ti viitorul!!!>:D<

Trimiteți un comentariu