luni, 23 noiembrie 2009

Ce defecte au zodiile?

Berbec
Este foarte impulsiv şi din cauza faptului că se aruncă fără să gândească foarte mult înainte are parte de eşecuri. Ca rezultat al acestor acte ratate este agresiv, violent şi veşnic nervos. Berbecul reuşeşte să-şi facă mulţi duşmani pentru că după cum se ştie imprudenţa şi furia merg mână în mână. În ceea ce priveşte dragostea, pentru că fidelitatea nu este punctul său forte, îi este foarte greu să iubească o singură persoană şi drept urmare nici la capitolul relaţii nu stă foarte bine.

Taur
Taurul este superficial şi nepăsător, trece prin viaţă ca gâsca prin apă. Dar cei mai mulţi dintre nativii acestei zodii reuşesc să-şi inhibe această latură şi să aibă un stil de viaţă calm şi stabil. Ca trăsături negative taurii se remarcă prin superficialitate, gelozie, nepăsare şi imoralitate.

Gemeni
Se spune despre gemeni că sunt ca nişte mici vulpiţe. Şiretenia îi învaţă să adopte o atitudine care îi ajută să obţină ceea ce vor şi de la cine vor. Pentru că sunt nişte fiinţe superficiale şi instabile, acest lucru le-a adus reputaţia de “fluturi”. Ei îşi caută în permanenţă jumătatea fără să realizeze că ea se află atât de aproape de ei.

Rac
Se ştie că racul face un pas înainte şi doi înapoi, este nehotărât, inconstant şi capricios. Atunci când este frustrat se descarcă pe cei din jurul său. De asemenea este leneş, gelos, posesiv, manipulator şi uneori prefăcut.

Leu
Leul este dominator, orgolios şi arogant. Ceea ce reprezintă un paradox este faptul că leul este foarte leneş. Nu se poate autoevalua pentru că este mândru, vanitos şi egoist. Îi place să fie admirat, să fie în centrul atenţiei şi să-şi domine partenerii.

Fecioară
Ei sunt ipohondrii zodiacului. Sunt mereu preocupaţi de cât şi ce au mâncat, de bubiţa de pe picior şi coşul de pe nas. Sunt temători şi nesiguri, înşelători şi egoişti.

Balanţă
Se ştie că sunt escroci sentimentali. Sunt visători şi veşnic îndrăgostiţi dar îşi calculează mereu avantajele şi dezavantajele unei relaţii. Pe deasupra sunt egoişti, superficiali, nepăsători, nesinceri şi nehotărâţi. Atunci când greşeşti găseşte mereu scuze care să-l aducă într-o lumină bună.

Scorpion
Scorpionul este foarte susceptibil la forţele întunericului şi ale luminii. De asemenea este şi imprudent, gelos, brutal, violent şi răzbunător. Aşa că cel mai bine este să nu prea ai de-a face cu ei şi să te fereşti.

Săgetător
Este adevărat că a fost greu să găsim defectele acestei zodii dar nu imposibil. Astfel, săgetătorul este lipsit de tact, neserios, nechibzuit, insensibil şi uneori lăudăros.

Capricorn
Este pesimist, zgârcit şi raportează totul la bani. Nu relaţionează cu oamenii în funcţie de calităţile şi defectele acestora ci în funcţie de conturile lor bancare. Probabil că într-o zi vor ajunge în vârf şi vor vedea că sunt singuri şi nefericiţi dar îşi merită soarta.

Vărsător
Vărsătorul este idealist. Când i-a contact cu lumea reală trăieşte o dezamăgire pe care o transformă în revoltă şi agresivitate. Este încăpăţânat şi egoist. Trăieşte într-o lume paralelă în care nu poţi să pătrunzi oricât de nobile ar fi intenţiile tale. Rareori îşi manifestă emoţiile şi preferă să fie sarcastic.

Peşti
Peştii îşi caută o parteneră “mamă” care să-i accepte micile obsesii. Este nehotărât şi influenţabil. Crează foarte uşor dependenţe: de fumat, alcool, droguri, cât şi de persoane. Dacă eşti deja partenera unui Peşte, obişnuieşte-te cu el fiindcă nu mai poţi scăpa prea uşor!

Sursa: Sakura Center

10 comentarii:

CORA spunea...

O leoiaca iti confirma ceea ce ai scris. :) Adica subsemnata! ;)

Razvan. spunea...

nici nu e adevarat ce spune despre sagetator. nu au gasit defecte dar le-au inventat. :)

Monica spunea...

Ce urat...... la gemeni......eu nu contest ce zic aiai acolo, da chair nu sunt"fluture"

Dea. spunea...

Interesant.Chiar mi se potriveste.
Desi nici eu nu ma consider "fluture".

Anonim spunea...

Barbi!
Atata timp cat nu se ia in calcul ascendentul ramane... barba!

rao spunea...

ne stim, e adevarat

Anne spunea...

mie nu mi se potriveste :(

Ana spunea...

Ceau ;)
Pentru ca vrem o iarna plina de zambete, ne-am gandit sa lansam campania "Un zambet pentru tine" la nivel national. Planul e sa impartim zambete prin oras si vrem sa fim cat mai multi, pentru cat mai multe clipe de bucurie!




Stim ca ai sustinut Free Hugs si ne gandeam ca poate ai fi interesat si de aceasta campanie.

Mai multe detalii despre campanie gasesti aici: http://zambesc.lumebuna.ro/2009/11/campania-nationala-un-zambet-pentru-tine/. Tot aici sunt si niste bannere pe care le-ai putea adauga pe blog-ul tau pentru a le spune si prietenilor tai despre aceasta initiativa. Te asteptam pe 5 decembrie, la ora 14, sa imparti voie buna alaturi de noi.

Anonim spunea...

"Sakura Center" SUGE PULA :) !!!

Anonim spunea...

Ma, da' stiu ca au imaginatie bogata astia:))

Trimiteți un comentariu