sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Cum se descurca zodiile cu banii?

Berbec
Persoanele din zodia Berbecului caută faima şi nu averea şi, de aceea, nu îşi doresc neapărat să se îmbogăţească. Le place să cheltuiască şi foarte rar iau nişte măsuri financiare prudente. Risipesc mult la distracţii şi nu le place să îi vadă lumea că îşi numără banii.

Taur
Sunt foarte muncitori şi acumulează constant economii importante. Îşi bat capul des cu identificarea surselor de finanţare optimă. Taurii sunt şi buni depunători la conturile din bancă. Se tem de sărăcie şi fac totul pentru a nu rămâne vreodată fără bani suficienţi la dispoziţie.

Gemeni
Sunt persoane foarte sociabile, nu le poţi cunoaşte uşor intenţiile şi le place să cheltuiască la nebunie. Ca şi Berbecii, Gemenii tind să fie prea lejeri la buzunar şi, de multe ori, ajung să nu îşi mai poată plăti datoriile din cauza modului în care risipesc banii pe distracţii de tot felul.

Rac
Racilor le place siguranţa pe toate planurile, inclusiv cel financiar. Sunt şi nişte parteneri de afaceri corecţi deoarece tratează foarte în serios problema banilor şi colaborează foarte bine cu băncile. Foarte rari de găsit sunt Racii care să nu aibă depuşi nişte bănuţi în vreun cont pentru zile negre.

Leu
Le place să cheltuiască, dar nu doresc să ajungă datori la nimeni şi de aceea vor ţine strâns în frâu balanţa lor de plăţi. La cumpărături, în special, Leii pot cheltui foarte mulţi bani, dar la fel de mult le place să arunce banii şi pe concedii scumpe, petrecute în locaţii de lux. Sunt totuşi nişte persoane echilibrate financiar deoarece nu se întind mai mult decât le permite plapuma.

Fecioară
Nişte fiinţe deosebit de precaute în plan financiar, Fecioarele sunt buni administratori de fonduri băneşti putând trăi lungă vreme cu te miri ce şi făcând economii la sânge. Le plac cumpărăturile, dar preferă să se manifeste cu zgârcenie atunci când simt că o cheltuială prea mare le-ar putea da peste cap bugetul.

Balanţă
Aşa cum spune şi numele acestei zodii, Balanţelor le place ordinea şi echilibrul, iar acest lucru se va răsfrânge şi asupra modului în care aleg să îşi gestioneze bugetul. Fac economii importante, chiar şi săptămânal dacă se poate, şi de multe ori vei recunoaşte o Balanţă dacă observi cum renunţă fără regrete mari chiar şi la tutun sau cafea atunci când se impune acest lucru.

Scorpion
Cu un temperament năvalnic şi un comportament aproape impulsiv, Scorpionii nu dau deloc impresia că ar şti cum să îşi administreze singuri banii însă adevărul este că ei reuşesc mai întotdeauna să păstreze un bun echilibru din acest punct de vedere. Este la fel de adevărat şi faptul că pot face cheltuieli nebuneşti, dar cumva vor reuşi să compenseze pierderile cu identificarea unor surse suplimentare de venit care să umple apoi găurile cauzate de pasiunea lor pentru lux şi lucruri frumoase.

Săgetător
Sunt mari cheltuitori şi chiar amatori de jocuri de noroc. Nu le pasă mai deloc de siguranţa financiară poate şi pentru că sunt capabili să atragă fonduri măricele înspre propriile buzunare într-un timp relativ scurt. Le place să socializeze şi, dacă asta presupune şi cheltuieli mai mari, nu se vor da îndărăt de la a cheltui atât cât este nevoie pentru a se simţi mai bine în propria piele.

Capricorn
Sunt prudenţi, nu se dau îndărăt de la eforturile suplimentare şi astfel le va veni mult mai uşor să îşi administreze fondurile băneşti echilibrat. Întrucât petrec mare parte a timpului muncind sau făcând activităţi practice, aducătoare şi de profit, nu le mai rămâne prea mult pentru a-şi cheltui şi banii rezultaţi din aceasta. Sunt persoane calculate şi le place să îşi depună banii într-un cont sigur, la bancă.

Vărsător
Persoanele din zodia Vărsătorului pot câştiga sume importante de bani însă pentru ei acest lucru nu este o prioritate în viaţă şi, de aceea, se vor concentra asupra altor priorităţi pierzând poate din punct de vedere financiar, dar câştigând pe alte planuri ale existenţei. Vărsătorii nu uită totuşi să mai facă şi ceva economii, ei nefiind complet cu capul în nori din acest punct de vedere.

Peşti
Au noroc şi pot câştiga bani fie din moşteniri fie datorită unui noroc chior. Nu ştiu însă să administreze banii obţinuţi atât de uşor şi nici nu se pot organiza pentru a înţelege ceva din cheltuielile făcute. Peştii se bazează foarte mult pe ajutorul familiei şi vor avea noroc în plan financiar numai dacă totul este ok acasă, altfel riscând să ajungă la faliment în foarte scurtă vreme.

Sursa: eGirl.ro


imagine: DeviantART

15 comentarii:

GiA spunea...

pfff. cat adevar zice la Fecioara ;))

Di spunea...

pf.. eu contrazic ce zice Gia mai sus... si eu sunt Fecioara... dar nu ma caracterizeaza deloc ! sunt o cheltuitoare inraitaaa !:))deci cred ca nu trebuia sa fiu in zodia fecioarei...

Ioana Radu spunea...

@Di
Conteaza mult si ascendentul pe care-l ai.

Ana-Maria spunea...

Mda , nu am pasiune pentru lux , dar e ca un motto pentru mine zicala "sunt prea saraca pentru a imi cumpara lucruri ieftine".Si intradevar , intotdeauna gaesc undeva o rezerva uitata de vreme...hehehehehe

Anne spunea...

de data asta mi se potriveste si mie, chiar sunt o Fecioara econoama :)) O seara buna iti doresc!

Nana spunea...

Cat poa` sa mi se potriveasca in momentu` asta :)) !

GiA spunea...

mi-ai dat idee sa postez si eu ce rasa de caine se potriveste fiecarei zodii :)

BMD spunea...

Eu sunt leu si mai nimerit perfect

Myhu spunea...

Ce e cu statisticile astea legate de zodii?
Eu nu prea cred în ele, mi se pare ceva pueril:)

Myhu spunea...

În plus, nici nu se potriveşte descrierea cu personalitatea mea.

Complex de Contradictii spunea...

are dreptate in cazul meu...80%..

adizzy spunea...

terra sa stii ca ascendentul ma caracterizeaza in cazul cu banii...taur..ca nu ma port ca un geaman tipic :) e mastra economiilor :D

Terra spunea...

@Myhu
Ca si in cazul lui Adizzy, poate esti unul dintre aceia la care ascendentul e mai proeminent decat zodia.

Cristina spunea...

Sunt rac si nu mi se potriveste, nu economisesc, oricum nu am crezut niciodata in horoscop.

Ioana spunea...

true, true

Trimiteți un comentariu