vineri, 6 noiembrie 2009

Portrete sexuale astrologice

Semnele de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Se caracterizează prin: entuziasm, activism psihic, dorinţă irezistibilă de a merge înainte. Au mare nevoie de credinţă în ceea ce fac. Există multe situaţii în care nu se pot adapta.

Berbecul se manifestă spontan, Leul este împins de orgolii şi suportă mai uşor eşecul dacă este el răspunzător şi nu ceilalţi, Săgetătorul dă dovadă de luciditate şi nu este afectat de insucces.

Berbecul nu este ranchiunos, Leul nu iartă dacă i-a fost afectat orgoliul iar Săgetătorul face totul ca să fie iertat.

Semnul comun: pasiunea şi lipsa de măsură.

Berbecul este pasional, se aprinde ca un foc de paie, ceea ce îl stimulează în tot ceea ce întreprinde. Leul arde ca un foc pe care îl poţi vedea de la mare distanţă iar pasiunea lui este plină de grandoare şi mândrie, fiind încrezător în forţele proprii şi se implică în planuri măreţe. Pasiunea Săgetătorului este precum un foc călduros mocnit, este secretos şi mai puţin spectaculos, riscul fiind elementul care îl stimulează, nevoia de a depăşi limitele caracterizându-l în tot ceea ce face.

Semnele de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Se caracterizează prin: stabilitate, creaţia şi capacitatea de a depune un efort susţinut.

Taurul are nevoie de timp pentru a conştientiza ceea ce simte, este ancorat în activităţi concrete şi îi place viaţa şi natura.

Fecioara este ambiguă, mobilă în relaţii şi sensibilă. Este răbdătoare, are un ritm lent dar eficient.

La Capricorn reacţia este mai profundă, este motivat de un scop şi înaintează fără să se lase descurajat de obstacolele apărute.

Semnele de pământ sunt realiste şi sedentare. Îşi organizează eficient reuşita. Fecioara este precisă şi ordonată. Capricornul este lucid şi acceptă fatalitatea cu înţelepciune. Taurului îi place viaţa, munca şi dragostea.

Semnele de aer: Gemeni, Balanţă, Vărsător

Se caracterizează prin: inteligenţă şi aptitudinea de a înţelege şi de a comunica.

Gemenii sunt rapizi şi oportunişti, iar uneori pot da dovadă de imaturitate trăind clipa prezentă fără să se gândească la trecut şi viitor.

Balanţa este mai riguroasă. Pentru ea contează angajamentul, asocierea, înţelegerea. Ea ezită între a iubi şi nevoia de a plăcea.

Vărsătorul este caracterizat de cunoaştere şi acţiune. Este semnul experienţei şi al marilor schimbări, fiind o fire independentă.

Gemenii stabilesc contacte cu mare uşurinţă. Balanţa are darul de a seduce iar Vărsătorul ştie să schimbe universul celorlalţi şi să transforme lumea.

Semnele de apă: Rac, Scorpion, Peşti

Sunt precum nişte bureţi care absorb totul. Emoţiile şi percepţiile le conduc viaţa.

Racul este profund legat de trecut şi visează mereu la paradisul pierdut.

Scorpionul este chinuit de fascinaţie şi teama în faţa necunoscutului.

Peştii adoră să se cufunde în iraţional. Ei mai mult simt decât gândesc. Acceptă cu greu realitatea.


Sursa: Sakura Center

1 comentarii:

AndreeEA spunea...

La Fecioara se potriveste, chiar asa este.

Trimiteți un comentariu