marți, 3 noiembrie 2009

Spune-mi ce zodie eşti... ca să îţi spun la ce te uiţi la un bărbat!


Berbec: în primul rând, degeaba e frumos dacă e prost atunci când deschide guriţa, contează să fie isteţ şi să aibă şi fund în pantaloni.

Taur: te atrag foarte mult ochii deoarece consideri că ei îţi pot spune mai multe decât ar putea el exprima prin cuvinte.

Gemeni: crezi în dragoste, dar în acelaşi timp crezi şi în faptul că el trebuie să fie realizat din punct de vedere profesional sau cel puţin să îşi aibă un scop bine definit, nu te atrag deloc visătorii care cred că totul li se va oferi pe tavă.

Rac: consideri că degeaba are un corp frumos dacă are un chip care nu se ridică la acelaşi nivel, dacă e urât în draci nu te mai atrage la fel de tare; da, conteaza şi personalitatea, însă totuşi vrei să ai un bărbat pe măsura ta, de care să fii mândră.

Leu: pentru tine caracterul defineşte persoana, nu contează câţi bani are deoarece o să îi poată face dacă asta îşi doreşte, şi nu contează nici cât de bine arată dacă nu ştie să formuleze o propoziţie corect.

Fecioară: ai o mică obsesie cu unghiile, tot timpul privirea îţi este atrasă de degetele băieţilor şi dacă unghiile arată de parcă ar fi săpat cu ele prin tranşee îl vei respinge şi nici pe departe nu vei mai dori să cunoşti o astfel de persoană.

Balanţă: îţi plac băieţii care au simţ estetic, care se îngrijesc şi sunt atenţi la cum se îmbracă, te atrag bărbaţii care totuşi nu se limitează la un banal tricou care de obicei nu se potriveşte cu nimic şi la nişte şlapi cumpăraţi de la primul chioşc.

Scorpion: corpul, un trup bine lucrat întotdeauna te va face să întorci capul, şi nici nu consideri asta ca o dovadă de superficialitate căci aşa cum există un standard care spune că fetele ar trebui să arate într-un anumit fel, de ce băieţilor să nu li se aplice aceleaşi standarde?, cu ce ar fi ei mai diferiţi decât noi?

Săgetător: comportamentul este unul dintre lucrurile cele mai importante la care te uiţi, dacă persoana respectivă te face să te simţi în largul tău, dacă te face să zâmbeşti, îţi oferă spaţiu şi te place aşa cum eşti fără să fii nevoită să te ascunzi sub o mască atunci totul e bine.

Capricorn: eşti atrasă de simetrie, aşa că persoanele care au nasul sau urechile mult prea mari pentru gustul tău - de acestea vei fugi cu siguranţă deoarece în loc să te concentrezi asupra sărutului te gândeşti la cât de mare îi este nasul, şi de aceea te uiţi întotdeauna bine la faţa unui băiat.

Vărsător: îţi place să săruţi şi să fii sărutată, aşa că băieţii cu buze bine proporţionate sau chiar mai "fluffy" decât în mod obişnuit ţi se par foarte atrăgători şi ispititori, parcă te cheamă să le muşti guriţa zilnic.

Peşti: dacă are un zâmbet irezistibil şi molipsitor cu greu îi vei putea refuza ceva şi cu atât mai puţin nu te vei putea supăra pe el, cum să te superi pe cineva care ţi se pare a fi adorabil.

Sursa: www.egirl.ro
imagine: DeviantART

11 comentarii:

Di spunea...

eu sunt fecioara... si nu prea e adevarat ce zice acolo;))... desi am o obsesie cu unghiile... dar cu unghiile mele... parca mai bine m-as potrivi la zodiile varsator sau pesti.. ;))

tu ce zodie esti? te caracterizeaza?

adizzy spunea...

cine a zis de gemeni aici a nimerit bine in cazul meu..dreptate are :)

AndreeEA spunea...

Eu sunt fecioara .. si cat de cat se potriveste ce spune acolo.
Te imbratisez >:D<

GiA spunea...

eu tot in zodia FECIOAREI sunt numai ca in cazul meu nu se potriveste deloc ce scrie :P :))

Terra spunea...

@Di
Sunt varsator. La mine merge ca manusa :D

Ruxi spunea...

eu sunt gemeni. :P

se apropie de adevar...

Suflet naiv spunea...

Huăăă, post dedicat doar sexului feminin :P

Ioana Radu spunea...

@PestisorulAuriu
Pe viitor vor fii si posturi doar pentru reprezentantii sexului tare.
Multumit? :D

Anne spunea...

la mine nu se potriveste, nu-mi place :)

Myhu spunea...

Eu sunt gemeni!
Se potriveşte într-o oarecare măsură:)

Suflet naiv spunea...

@Terra sa zicem ca da :P

Trimiteți un comentariu