sâmbătă, 26 decembrie 2009

Atenţie! RadarStats!

Pentru a vedea câte persoane sunt online pe blogul tău, există anumite site-uri ale căror coduri le ataşezi blogului.

Printre toate aceste site-uri, există unul ( RadarStats.com ) care adaugă o fereastră pop-up de fiecare dată când cineva intră la voi pe blog. Fereastra la mine era cu "NeoUpload.com". Nu ştiu dacă acesta este singurul site care beneficiază de trafic pe spinarea noastră sau mai sunt şi altele.

Eu vă propun un alt site care vă arată vizitatorii online - RadarURL.com. Acesta nu are nicio problemă şi nu adaugă blogului vreo reclamă. Îl puteţi folosi cu încredere.

Sper ca această informaţie să vă fie de folos acum (dacă utilizaţi deja RadarStats.com) sau pe viitor (dacă vă gândeaţi să utilizaţi un astfel de program şi nu ştiaţi pe care să-l alegeţi).

P.S.: Pentru cei care cunosc limbajul html şi care probabil mişcă din mustăţi acum, îl cunosc şi eu şi vă asigur că nu exista niciun link, pentru acea fereastră pop-up, în codul întregului blog şi nici în codul pe care l-am adăugat de la RadarStats.

P.P.S.: Îi mulţumesc lui Silviu că mi-a atras atenţia asupra site-ului cu probleme şi că a fost alături de mine cât timp am încercat să-mi dau seama unde-i buba.

5 comentarii:

Parazitu spunea...

Multumesc o sa incerc si eu...:)

Bogdan Stanciu spunea...

eu unul folosesc un gadget luat de pe situl google, care imi zice cate persoane au intrat pe site-ul meu(defapt ara de cate ori a fost privita pagina). e interesant si ce prezinti tu, am sa incerc si asta.

rao spunea...

1 online :> adica eu

Liviu Chifane spunea...

Bună dimineaţa! Am verificat şi aveai dreptate, îmi apărea şi mie frecvent fereastra cu site-ul ăla. Am schimbat. sper să meargă acum. Mulţumesc mult!

AndreeEA spunea...

Am schimbat si eu. Sper sa mearga acum, multumesc ca mi`ai atras atentia!

Trimiteți un comentariu