vineri, 25 decembrie 2009

Ce dăruieşte fiecare zodie

Nu este vorba de cadouri materiale, ci de energia pe care o degajă în jur în mod spontan.

Berbec: Oferă energia începutului, dinamismul şi spontaneitatea. Dacă ai nevoie de un impuls, de cineva care să te trezească din amorţeală şi să te pună pe roate, sună un prieten Berbec.

Taur: Ei oferă inclusiv obiecte materiale, concrete. Altfel, emană în jur o energie venusiană hrănitoare, dulce şi reconfortantă.

Gemeni: Oferă în special idei, gânduri şi o stare de jucăuşenie specifică lui Mercur în semn de aer. Te înveselesc şi-ţi dau soluţii.

Rac: Pot să-ţi dea şi de mâncare, la o adică. Altfel, rezonând cu ei, capeţi o mai mare sensibilitate, duioşie şi sentiment de „acasă”.

Leu: Degajă în jur energie la fel ca Soarele, care încălzeşte tot sistemul solar. Te învaţă despre ce înseamnă nobleţea şi generozitatea.

Fecioară: Oferă stabilitate, devotament, o stare de calm şi de luciditate capabilă să te aducă cu picioarele pe pământ, dacă ai cumva nevoie.

Balanţă: Te încarcă cu energiile elevate ale lui Venus: frumuseţe, armonie, echilibru, diplomaţie şi rafinament.

Scorpion: Trezesc cele mai adânci şi tulburătoare sentimente. Au din plin energie erotică şi par surse inepuizabile de putere interioară.

Săgetător: Animează în cei din jur pofta de viaţă, umorul şi entuziasmul. Cu energia lor jupiteriană te pot face să te simţi mai bine, prin simpla lor prezenţă.

Capricorn: Au o energie saturniană care amplifică în ceilalţi responsabilitatea, auto-controlul, ordinea şi tenacitatea către idealuri înalte.

Vărsător: Sunt prieteni nemaipomeniţi, de încredere, pe care te poţi baza oricând. Emit o energie destul de abstactă şi rece, dar elevată şi înălţătoare.

Peşti: Deţin o sinteză a energiilor tuturor celorlalte 11 zodii. Pot să trezească în ceilalţi spiritul de sacrificiu, credinţa sau iubirea sublimă.
Sursa: Unica.ro


imagine: DeviantART

1 comentarii:

Parazitu spunea...

M-as bucura sa ai dreptatea...:)

Trimiteți un comentariu