duminică, 27 decembrie 2009

Cucereşte-l! / Cucereşte-o!

Berbec
Dacă vrei să atragi un nativ din zodia Berbecului, trebuie să-i arăţi că poţi fii independent, îndrăzneţ, spontan. Va respecta libertatea de care ai nevoie pentru că admiră curajul şi puterea.

Taur
Persoanele calme, afectuoase, vesele, cărora nu le este teamă să-şi arate sentimentele prin mângâieri şi alinturi sunt pe placul celor născuţi în această zodie.

Gemeni
Dacă isteţimea te caracterizează, ai multe şanse să atragi un nativ în zodia Gemenilor. Asta pentru că acceptă foarte greu o relaţie în care rutina îşi face simţită prezenţa.

Rac
Cei născuţi sub semnul Racului preferă un partener care să le asigure mult confort şi care să aibă grijă de ei ca un părinte. Secretul este să faci Racul să se simtă iubit.

Leu
Dacă vrei să ajungi la inima unui Leu, ai mare grijă să nu-i răneşti orgoliul. Vrea să îi fie apreciate meritele şi să iasă în evidenţă.

Fecioară
Când vrei să cucereşti o persoană în zodia Fecioarei, alege un stil clasic de îmbrăcăminte şi fii mereu cât mai îngrijit cu putinţă. Este într-o continuă căutare a perfecţiunii.

Balanţă
Pentru cei născuţi sub semnul Balanţei, frumuseţea şi fidelitatea sunt importante. Pentru a seduce un nativ al acestei zodii, trebuie să dai o mare atenţie îngrijirii personale.

Scorpion
Ca să cucereşti un Scorpion este bine să ştii dinainte că partenerul potrivit pentru el este pasional şi plin de viaţă. Tinde să se ataşeze de o persoană dinamică şi puternică.

Săgetător
Mereu în căutarea unui potenţial partener care să-i fie în primul rând prieten, atât bărbatul, cât şi femeia Săgetător sunt cuceriţi de persoane sincere şi directe.

Capricorn
Nu te aştepta să te căsătoreşti prea curând dacă ai ales un partener în zodia Capricorn. Pentru el este important să se realizeze mai întâi din punct de vedere profesional.

Vărsător
Dacă îţi doreşti un partener Vărsător, cucereşte-i mai întâi mintea şi apoi trupul.

Peşti
Misterul nativului în Peşti îi dă un farmec aparte. Îl vei cuceri destul de uşor dacă dai dovadă de afectivitate şi sensibilitate, asigurându-l că alături de tine se poate simţi în siguranţă.
Sursa: ziarul Clik




imagine: DeviantART

1 comentarii:

LiaLia spunea...

Hihi, ce dragutz! Si adevarat in mare parte :D Si pentru Berbeaca de mine si pt gagicu Peste :) Draga mea, te pupez cu drag, sa ai un an nou mai bun si mai bland, cu multa bucurie si putina suparare, cu voiosie si veselie, cu iubire si tandrete. La multi ani!

Trimiteți un comentariu