vineri, 25 decembrie 2009

Cum iartă zodiile?

Berbec
Daca v-aţi certat atunci ar fi mai bine să fii prima care face pasul de împăcare. Berbecul îşi doreşte să îi ceri iertare, să îi faci promisiuni şi să te ţi de ele. Va aprecia cu atât mai mult dacă vei avea inspiraţia să îi ceri iertare în public.

Taur
Taurul doreşte să aibă întodeauna dreptate. Aşa că dacă în relaţia vostră au apărut scântei, atunci ar fi bine să admiţi că ai greşit, chiar dacă nu aceasta este realitatea. Taurii iartă greu şi cel mai bine e să ai un plan foarte bine pus la punct, în cazul în care mai apar conflicte.

Gemeni
Gemenii au un simţ dezvoltat al umorului şi apreciază gesturile spontane. Aşa că dacă v-aţi certat, ar fi bine să profiţi de aceste indicii. Trimite-i un mail drăguţ, sau sms-uri atunci când crezi că l-ar lua prin surprindere. Dacă vreţi să evitaţi pe viitor conflictele în relaţie, atunci ţine cont că un nativ Gemeni are nevoie în permanenţă să comunice.

Rac
Dacă îţi doreşti ca iubitul tău Rac să te ierte atunci înarmează-te cu multă răbdare şi tact. Oricum nativii acestei zodii sunt foarte sensibili şi e usor să le răneşti sentimentele. Cel mai indicat ar fi să îi zici că nu poţi trăi fără el şi să îi promiţi că de acum îi vei acorda mai mult timp şi atenţie.

Leu
Cere-ţi iertare în cel mai profund mod şi spune-i că nu meriţi dragostea lui. Aceasta este calea cea mai sigură de a-l aduce din nou lângă tine pe iubitul Leu. Când Leul va considera că ai făcut suficient efort pentru a-l recâştiga, cu siguranţă se va reîntoarce în viaţa ta.

Fecioară
În cazul în care ai de obţinut iertarea unui nativ din zodia Fecioară, misiunea nu este foarte simplă. De aceea împăcarea se va produce abia după discuţii lungi şi serioase în care el nu va ezita să despice firul în patru şi să îţi reproşeze o mulţime de lucruri.

Balanţă
Balanţa este greu de mulţumit şi la fel de grea va fi reîmpăcarea dacă vă certaţi. Totuşi nu rămâne insensibilă la vorbe dulci şi la gesturi romantice şi inedite până atunci în relaţia voastră. Dacă vrea să îi ceri iertare în scris, atunci nu sta pe gânduri şi compune-i o scrisoare, pentru că Balanţa are nevoie de cât mai multe certitudini.

Scorpion
Fapte nu vorbe. De acestea are nevoie Scorpionul pentru a te primi din nou în viaţa lui. Încearcă să îi demostrezi că nu are de ce să îşi facă griji în ceea ce priveşte relaţia voastră şi în felul acesta îl vei recuceri.

Săgetător
O cale sigură de a te împăca cu un nativ din Săgetător este aceea de a te împrieteni cu amicii lui. Acest nativ pune mare preţ pe relaţiile sale cu cei din jur, aşa că în momentul în care o să te vadă că te-ai integrat în grupul lui de prieteni, vei avea parte şi de iertarea sa.

Capricorn
Capricornul apreciază foarte mult sinceritatea. Asigură-l de iubirea ta, fă gesturi care să îi demostreze faptul că veţi avea un viitor frumos împreună. Nu încerca să îl păcăleşti, pentru că nu va ţine, şi mai mult, relaţia se poate rupe definitiv.

Vărsător
Comunicarea este cuvântul de bază atunci când vorbim de reîmpăcarea cu un Vărsător. De regulă sunt deschişi să te asculte şi de asemenea să îşi expună şi ei punctul de vedere. Conflictele apar rar, dar pot dispărea definitiv dacă accepţi comunicarea deschisă şi spiritul de aventură al acestui nativ.

Peşti
Un nativ Peşti nu suportă să vadă pe cineva că suferă. Este poate cel mai uşor de recâştigat dintre toate semnele zodiacului. Va fi uşor de înduplecat dacă îl copleşeşti cu gesturi tandre şi adopţi o atitudine optimistă.
Sursa: Unica



imagine: DeviantART

5 comentarii:

Marius Ola spunea...

Nu ştiu cum se face, dar iar m-ai nimerit, deşi ar fi un articol pentru femei:)

Parazitu spunea...

Da cred ca o sa incerc la capricorn ...multumesc..:)

Ana-Maria spunea...

Ooooo,la gemeni...chiar azi am probat spontaneintatea si comunicarea....extrem de usor impaci un geaman....mai ales daca geamanul e barbat,caci cu atuurile pe care le detinem noi,femeile....doar trebuie sa faci usurel din gene si gata impacarea...:))
Cat despre scorpion...hm...eu am facut usurel azi din gene , insa la momentul oportun ,cand se va astepta mai putinel , am sa imi scot parleala de azi cu varf si indesat...si stie,dar uita...eu nu uit,chit ca l-am iertat..:))))

Ioana Radu spunea...

@Ana-Maria
Femeile nu uita niciodata cand e vorba de lucruri care le displac.

Alina spunea...

"Taurul doreste sa aiba intotdeauna dreptate."
GRESIT! Taurul ARE intotdeaua dreptate :>

Trimiteți un comentariu