duminică, 6 decembrie 2009

Spune-mi ce zodie eşti... ca să îţi spun traseul liniei dragostei (pentru femei)

Berbec: pentru ca eşti o femeie puternică şi ştii exact ce vrei de la viaţă, vei găsi cu greu partenerul care ţi se potriveşte şi care poate să atingă nivelul standardelor tale, de cele mai multe ori bărbaţii sunt intimidaţi de personalitatea ta, le pari inaccesibilă.

Taur: vei avea parte de două mari iubiri în viaţa ta, există însă doar "o mică... mare problemă", se va întâmpla să îi întâlneşti pe amândoi în acelaşi timp şi va trebui în cele din urmă să faci o alegere ale cărei consecinţe îţi vor schimba întreg traseul vieţii.

Gemeni: lasă modestia şi timiditatea deoparte, dacă vezi un băiat care îţi place atunci acţionează în acest sens, nu este nimic ruşinos în a face fata primul pas, dacă nu vei găsi forţă în tine de a lua hăţurile în mâini vei pierde potenţiali parteneri ce te-ar putea face extrem de fericită.

Rac: trebuie neapărat să înveţi să te impui încă de la început pentru că altfel rişti ca partenerul să îţi domine fiecare părticică a vieţii tale, însă dacă de la bun început îl pui la punct vei evita cu uşurinţă să faci faţă unor probleme pe viitor ce îţi vor provoca multă nefericire.

Leu: îţi place să iubeşti şi atunci când o faci îţi oferi toată inima; bărbatul de lângă tine va trebui să lupte pentru a-ţi menţine în permanenţă interesul pentru el, altfel dacă acesta îşi va arăta sentimentele tot mai greu - ochii tăi vor începe să se uite şi în alte părţi.

Fecioară: o să ai parte de o mare iubire care însă îţi va produce şi cea mai mare durere pe care o vei resimţi vreodată; ce îţi pot spune este că te vei vindeca şi că vei iubi din nou, nu la fel de mult, însa suficient cât să poţi zâmbi.

Balanţă: există o vorbă, trebuie să săruţi multe broaşte până să îţi întâlneşti prinţul, cam acelaşi lucru ţi se va întâmpla şi ţie, vei cunoaşte suficienţi băieţi însă niciunul nu este ceea ce cauţi; însă răbdare, pentru că vei întâlni în cele din urmă bărbatul ce îţi va fura inima şi nu ţi-o va mai da înapoi, decât poate să o simţi cum bate atunci când vei fi numai în braţele lui.

Scorpion: vei iubi cu toată inima un singur bărbat, ce îţi va fi alături toată viaţa, veţi trece atât prin clipe grele cât şi prin momente foarte fericite, însă este nevoie de multă răbdare şi compromisuri.

Săgetător: din prima îţi spun că la un moment dat vei călca strâmb, fie din curiozitate, plictiseală sau doar pentru a resimţi fluturi în stomac, însă vei învăţa să îţi apreciezi şi mai mult propriul partener, pentru simplul fapt că îţi suportă toate toanele, comentariile, supărările, faptul că îl critici din orice, el tot va fi acolo şi îţi va spune "te iubesc", nu se va purta urât cu tine, te va respecta chiar şi atunci când tu nu îl vei respecta.

Capricorn: o să iubeşti de multe ori în viaţă, de fiecare dată cu aceaşi dăruire şi la fel de mult, pentru fiecare dintre parteneri vei păstra în inima ta doar amintirile frumoase, dar şi prietenia lor.

Vărsător: eşti o persoană foarte sociabilă şi frumoasa şi nu înţelegi de ce bărbaţii care ţie îţi plac preferă nişte "urâţenii" în locul tău. Pentru că eşti încrezătoare în tine şi îţi ştii adevărata valoare chiar dacă nu crezi îi intimidezi şi aceştia au impresia că nu te pot cuceri; însă, draga mea, nu este nevoie să te amărăşti, va apărea bărbatul ce va şti să lupte pentru tine şi va fi exact cum ţi-l doreşti tu.

Peşti: te implici foarte mult în relaţii, consideri că trebuie să dai totul atunci când iubeşti însă trebuie să fii atentă, dacă vezi sau simţi că partenerul nu oferă la fel de mult atunci spune stop deoarece dacă vei merge în continuare pe acelaşi drum te vei alege doar cu foarte multe lacrimi şi cu o inimă rănită.

Sursa: eGirl.ro

10 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Prea multa rabdare...asta e hiba la mine!:))

Mihaela Pojogu spunea...

Cunosc o sagetatoare.. si ce e scris aici parca's cuvinte din viata ei :|

Armi : spunea...

Odata, intr-un dedinasta care este, horoscop, am citit un text, cum ca in ziua respectiva avea sa mi se suga madularul. Si ia ghici... N-a fost asa!
Aea a fost prima si ultima zii in care am crezut in asa ceva. Si cred ca, aia care se iau dupa asa ceva sunt catusideputin idioti :)

Ioana Radu spunea...

@Armi
E o diferenta mare intre horoscop si zodiac. Unul (horoscopul) este palavrageala zilnica care nu se adevereste din cauza ascendentului si cealalalt (zodiacul) reprezinta caracteristicile generale si/sau particulare ale zodiilor.

Monica spunea...

eu nu sunt timida deloc.............:))

Ciocolatika spunea...

mi se potiveste perfect :))

Di spunea...

si mie mi se potriveste ;))... la zodia fecioarei... ce-mi plac chestiile astea care le postezi :* si citatele de sus >:D< :D

AndreeEA spunea...

Terra, eu sunt Fecioara ... nush ce sa zic de ce ai scris u acolo ! :D

Anne spunea...

si eu sunt fecioara..e sad :(

CoSZmin spunea...

poi si la barbati ??? :))

si app. intra la mn pe blog sa vezi k mi-am pus o tema asa cum mi-ai cerut. De fapt aveam tema si inainte dar era predominant alba :P.

Trimiteți un comentariu