luni, 11 ianuarie 2010

Ce şi-au propus zodiile pentru noul an

În afară de rezoluţiile particulare, fiecare zodie are câteva pe care şi le propune în fiecare an. Dacă eşti curios/curioasă să vezi ce îşi doresc zodiile în 2010, citeşte mai departe.

Berbec: „O să am mai multă răbdare. N-o să mai reacţionez aşa de brusc, la fiecare provocare.” Aiurea! Asta o să zică şi anul viitor.

Taur: „O să câştig mai mulţi bani.” De obicei asta le iese. „Am să mai slăbesc câteva kilograme” – ei, aici vor avea de muncit…

Gemeni: „Mă apuc de scris o carte”, „Voi vorbi mai puţin la telefon”, „Termin cele 100 de lucruri pe care le-am început anul trecut”. Mare minune ar fi!

Rac: Ei îşi propun să-şi întărească acea carcasă care le protejează sensibilitatea sau acţiuni care să le aducă mai multă siguranţă, gen „Îmi fac o pensie particulară”.

Leu: „Am să cuceresc lumea”, indiferent că e vorba de a deveni şeful companiei sau preşedintele asociaţiei de locatari.

Fecioară: „Am să fiu mai organizat, mai ordonat, am să muncesc mai mult”. Nimic nou sub soare!

Balanţă: „O să fiu o soţie mai bună, un soţ mai atent, un amant mai pasional, un coleg mai săritor” oricum, ceva care are legătură cu îmbunătăţirea relaţiei cu alţii.

Scorpion: Imposibil să spui ce şi-a propus un Scorpion, iar dacă încerci să afli vei avea de suportat privirea lui suspicioasă „de ce vrei să ştii?!”

Săgetător: „Am să călătoresc mai mult, am să îmi câştig mai multă independenţă” Deşi tendinţele expansioniste pot fi ascunse sub aparenţe altruiste.

Capricorn: Nici nu e nevoie să-şi propună să muncească mai mult, asta e de la sine înţeles. Scopul lui e să ajungă în final până la vârful piramidei.

Vărsător: „Am să salvez lumea” e ideea generală, dar asta poate lua diverse forme, de la reciclarea gunoiului la înrolarea în legiunea străină.

Peşti: Puţin probabil ca Peştii să-şi propună ceva în mod conştient, ordonat şi asumat. Pe agenda lor vei găsi mai mult norişori şi inimioare.
Sursa: Unica.ro

7 comentarii:

Anticalofilul spunea...

sper sa am rabdare sa comentez :))

Monica spunea...

:))iar ai drepatate:))

Marius Ola spunea...

Altruism, poate egoism, who knows?
Poate că o să trec spre alte lumi ale călătoriei. U got me...:)

adizzy spunea...

hei e true!! chiar mi-am propus sa fac un cooking book si sa nu mai vb asa des la tel si ..da se stie ca gemenii se pot ocupa de 1000 de lucrui in acelasi timp si le termina pe toate(candva)

Ana-Maria spunea...

Chiar asa:de ce te intereseaza?!:))

Ana-Maria spunea...

Asta ca o gluma la ce si-a propus scorpia de mine...hahahahahaha...Cat despre ce-si propun gemenii , sa sti ca pe mine ma impulsioneaza...ma face sa incep proiecte si sa le si finalizez,atat cat se poate , material vorbind(financiar)...

AlbastruVolatil spunea...

Surprinzator, dar adevarat: mie, ca balanta, mi se potriveste de minune :))Mi-am propus sa-mi fac mai multi prieteni :)

Trimiteți un comentariu