sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Cu astrele în bucătărie

Berbec
Eşti gurmandă prin excelenţă, adori mâncărurile fine, mai ales dacă nu tu ai trudit la prepararea lor. Nimic nu este prea somptuos sau greu digerabil – adori să guşti mereu lucruri noi. Tentaţia ta: Mâncărurile prăjite.

Taur
Caracterul tău stabil şi realismul te ajută să păstrezi echilibrul în toate sectoarele vieţii, inclusiv în bucătărie. Perioadele de junk-food alternează cu cele de dietă sănătoasă, dar niciodată nu comiţi excese. Tentaţia ta: Pizza.

Gemeni
Eşti un martir culinar! Uneori ai tendinţa să exagerezi cu grija faţă de alimentaţie, aruncând anatema pe tot mai multe grupe de alimente, până când la tine în farfurie nu mai găsim decât lucruri fade. Tentaţia ta: Orice, dacă îţi e suficient de foame.

Rac
Filosofia ta relativ la hrană este: „Mănânc ca să trăiesc, nu trăiesc ca să mănânc.” Singură, ţi se întâmplă des să uiţi să mănânci, iar pofta vine doar dacă vezi pe altcineva mâncând. Dar şi când ai pofte culinare... simţi că descreşti dacă nu ţi le satisfaci! Tentaţia ta: Ciocolata.

Leu
Eşti printre norocoşii sorţii, deoarece poţi mânca absolut orice, fie gras sau prăjit, fie dulce, fără a te îngrăşa. Şi oricum eşti o apariţie străvezie! Tentaţia ta: Produsele de patiserie.

Fecioară
Eşti o fire profund indecisă, şi chiar când vine vorba să alegi ce vrei să mănânci, pentru tine e la fel de greu ca o decizie de carieră sau căsătorie. În general preferi mâncarea de acasă, ca la mama. Tentaţia ta: Ciorbele.

Balanţă
Eşti un repertor ambulant al tuturor descoperirilor din sănătate şi nutriţie. Nu le aplici întotdeauna, pentru că uneori cauţi puţină consolare în frigider, însă nu faci din asta un obicei. Toată lumea se simte mai bine după o îngheţată, nu? Tentaţia ta: Budincile şi frişca.

Scorpion
Eşti un om autentic şi dintr-o bucată, care apreciază bucătăria regională şi consideri că o mâncare gătită e mai bună la cazan decât preparată în porţii mici. De aceea cunoşti pe de rost meniul tuturor cafeteriilor şi bistrourilor din oraşul tău. Tentaţia ta: Preparatele din peşte.

Săgetător
Eşti în stare să dedici o zi întreagă preparării unui fel de mâncare perfect, pe care îl devorezi în 10 minute la cină. Pentru tine mâncarea nu hrăneşte doar corpul, cât şi orgoliul, iar satisfacţia vine din faptul că nimeni nu găteşte mai pe placul tău decât... tu însăţi! Tentaţia ta: Deserturile crocante.

Capricorn
Mănânci ce e disponibil şi nu prea faci nazuri, fiind preocupată mai mult de felul cum mănânci. Îţi plac mesele tihnite şi eşti dintre cei care nu sar niciodată peste micul-dejun. Tentaţia ta: Tartele şi brioşele.

Vărsător
Selectivă şi foarte decisă în legătură cu ce îţi place şi ce nu, norocul tău e că mâncărurile care te atrag, deşi somptuoase şi complicate, sunt şi extrem de sănătoase. Ai perioade rare în care comiţi excese, dar în general tot ceea ce mănânci e inedit, gustos şi sănătos. Tentaţia ta: Salatele.

Peşti
Nimeni nu e mai New-Age ca tine. Eşti adepta tuturor regimurilor de nutriţie alternativă, iar reţetarul tău nu are nimic de-a face cu cartea de bucate din care gătesc majoritatea gospodinelor. La tine pe primul loc sunt produsele crude, semintele, nucile si uleiurile presate la rece. Tentaţia ta: Tofu afumat.
Sursa: Unica.ro


6 comentarii:

GiA spunea...

Mie imi plac aproape toate felurile de mancare. Si ciocolata :X.

La Multi Ani, Terra! :*

She spunea...

Ma regasesc in ce ai scris :))
Ce tare :)

Monica spunea...

mmmmm...ce adevart zici..daca mai zicea, naibii si de vointa era ideal:))


PS.Te-am pupacit...:) ti-am raspuns la intrebarea ta de la articolul meu cu poze:P

Marius Ola spunea...

Hmm, deşi sunt bărbat mă nimersc la fix în descriere:)

rao spunea...

nu prea ma omor dupa salate desi imi plac

Cristina spunea...

Tentatia mea e chiar ciocolata. Si e adevarat de multe ori uit sa mananc!

Trimiteți un comentariu