marți, 19 ianuarie 2010

Femeile din zodiac şi fanteziile sexuale

Gradul de imaginaţie, care are un rol foarte important în tot acest joc, diferă de la persoană la persoană şi vom vedea că şi de la o zodie la alta.

Berbec
Clipele de extaz din fanteziile femeii Berbec îşi găsesc inspiraţia în locuri diverse şi care o inspiră. Fie că se visează într-o galerie cu artă erotică, sau într-un pub unde atmosfera este întreţinută de animatoare extrem de senzuale, ori in camera unui hotel, femeia Berbec trăieşte cu pasiune şi discreţie orice partidă de sex, chiar şi când este vorba de fantezii.

Taur
Ca o fire iubitoare şi senzuală, femeia Taur preferă ca în fanteziile sale sexuale să joace diverse roluri. Şi indiferent că joacă rolul unei prostituate seducătoare sau al unei fete cuminţi toată atenţia femeii Taur este îndreptată asupra iubitului său.

Gemeni
Fanteziile Gemenilor sunt legate de acţiuni ce au legătură cu intelectul. Aşa că nu este exclus ca o femeie a acestui semn din horoscop să îşi imagineze cum ţine cuvântări în faţa unei adunări formate din poeţi, oameni de cultură, artişti – care cuceriţi de farmecul şi inteligenţa nativei Gemeni să se transforme pe loc în admiratori şi cei mai înflăcăraţi amanţi.

Rac
În general nativii Rac rămân foarte ataşaţi de trecut, din cauza firii lor sentimentale. Acest lucru se întâmplă şi în fanteziile sexuale ale femeii Rac. Îşi imaginează des cum fosta sa mare iubire suferă şi are nevoie de vindecare, iar ea este acolo să îi vindece rănile bărbatului pe care l-a iubit cu pasiune în trecut. Nu cere nimic în schimb, dar întâlnirea cu trecutul o transformă şi o face fericită.

Leu
Femeia Leu, o mare admiratoare a luxului, nu se poate visa decât pe cele mai exotice insule ale lumii, încojurată de admiratori. Şi chiar dacă niciunul nu rezistă fără să intre în jocurile provocate de femeie, totuşi unul singur va fi cel ales să se bucure cel mai tare de voluptatea şi căldura ei.

Fecioară
Firea materialistă a femeii Fecioară se regăseşte până şi în fanteziile sexuale ale acesteia. Limuzină, şampanie, un inel cu diamante şi o casă luxoasă sunt ingrediente care nu lipsesc din fanteziile erotice ale unei femei Fecioară.

Balanţă
Nu stă prost cu imaginaţia nici când vine vorba de cele mai picante fantezii sexuale. Fie că e vorba de un decor luxos, sau de o petrecere la ţară într-un castel vechi din Franţa, toate personajele din fantezia Balanţei au câteva trăsături comune: frumuseţea şi sclipirea, inteligenţa, pasiunea şi senzualitatea. Partenerul Balanţei este cel care va reuşi să îi transmită din priviri ceea ce urmează să se întămple între ei.

Scorpion
Fanteziile sexuale ale femeii Scorpion au legătură cu natura. Scorpionul este cel mai plin de sexualitate semn al zodiacului, de aceea imaginaţia unei native din această zodie este greu de depăşit. Îi plac întunericul, ploaia, locurile excentrice şi încearcă să le aducă pe toate în visele sale.

Săgetător
Fie că se află la un club de jazz, la bilbliotecă sau la supermarket femeia Săgetător este mereu cu ochii pe cei care i-ar putea deveni pradă. Se visează alături de ei în cele mai fierbinţi scene, vibrând de plăcere şi trăind aventura vieţii. Îşi imaginează aventuri apărute de nicăieri dar care se termină în luxul unei camere de hotel, savurând o şampanie fină, un duş fierbinte în doi şi o noapte plină de sex.

Capricorn
Decorul din fantezia femeii Capricorn este unul elegant, cum ar fi o casă veche, plină de antichităţi şi plină de servitori. Femeia Capricorn are întotdeauna o listă imaginară pe care sunt trecuţi bărbaţii la care visează în secret. În fantezia femeii Capricorn, oportunităţile apar toate în aceeaşi zi, pe masură ce iubiţii ei misterioşi vin şi pleacă din luxosul dormitor.

Vărsător
Fantezia Vărsătorului este un mix de plăcere şi spiritualiatate. Se imaginează luată prin surprindere de un profesor tandru de yoga, plăcerile fizice colpeşindu-i pe amândoi în timpul cursurilor care se desfăşoară pe marginea unei piscine. Totul se încheie cu un masaj, pe care femeia Vărsător îl apreciază atât de mult şi când este vorba de realitate.

Peşti
Un semn romantic şi sensibil dar şi foarte creativ când vine vorba de fantezii erotice. Femeia Peşti se imaginează în decoruri excentrince. Sexul în avion sau în sălbaticia unui vârf de munte sunt locuri în care acestei native îi place să trăiască cu pasiune momente fierbiţi, chiar dacă doar în propria minte.
Sursa: Unica


imagine: DeviantART

7 comentarii:

Antiignorantu spunea...

trebuia sa pui poza aia ??:) nu este bine:) se numeste atac psiho;:)

Ana-Maria spunea...

In afara de faza cu ploaia...restul e ok....io urasc ploaia,ma seaca la nervi...ma depreseaza si ma enerveaza cumplit...

Monica spunea...

:))doamne....aici nu cred ca ai dreptate:)):))am ras sa mor singura pe aici:))

AlbastruVolatil spunea...

Sunt perfect de-acord cu tot ce scrie mai sus. Cum as putea sa neg asemenea laude aduse narcisistei balante din inima mea?

Am totusi o problema, una mare: unde e, domnule, partenerul acela care sa-mi comunice din priviri tot ce pofteste? Ca eu una nu-l gasesc :P

adizzy spunea...

:) la partea cu scorpion dau dreptate.chiar daca zice femeia scorpion..eh nici barbatul scorpion nu e departe..si firar ca ii place ploaia si apa..

Alina spunea...

pai, deh, scorpionul, semn de apa...cum sa nu ne placa apa...in orice imprejurare :))

Pasiunea spunea...

eua s vrea sa fac parte din toate zodiile...
:))

Trimiteți un comentariu