vineri, 22 ianuarie 2010

Top 5 Antipatice

1. Madonna
Pentru că are o vârstă şi o carieră care ar trebui să ne ducă cu gândul la o femeie stăpână pe sine, puternică şi încrezătoare în feminitatea unei fuste sau în seriozitatea şi respectul impuse de o pereche de pantaloni office. În schimb, ne arată frustrările, teama de a nu ieşi din raza showbiz-ului, abordând ţinute deloc potrivite vârstei şi carierei sale solide. De obicei, cei care rezistă atâţia ani în fruntea clasamentelor, ajung să fie modele demne de urmat. Mă întreb, la Madonna, ce este de urmat? Vulgaritatea din colanţii tip plasă (a la cabaret) sau mofturile de vedetă?

2. Cheeky Girls
Sinonime cu prostie x 2.3. Tara Reid
Blonda ce joacă veşnic rolul mironosiţei. Unde e personalitatea? Ai lăsat-o la uşă când ai plecat de acasă?4. Andreea Marin
Multă lume o pupă-n fund că ea e "Zâna bună". Acest statut îl are din nimereala de a fi fost prezentatoarea cunoscutei emisiuni "Surprize Surprize". Şi doar atât. Pozează în fata cea bună pentru a da senzaţia că se menţine pe linie. Nu dau doi lei pe prefăcătorie.
5. Monica Columbeanu
Pentru că se uită la toată lumea cu o superioritate nemărginită şi pentru că vorbeşte sacadat, îi ofer Monicăi, cu sinceritate, statutul de snoabă.

Snob, Snoabă = Persoană care admiră și imită fără discernământ manierele și opiniile persoanelor din sferele înalte.

Dacă banii i-ar da posibilitatea de a-şi şterge trecutul, ar face-o cât ai zice "Moni". Nu ştiu dacă să o cataloghez ca demnă de dispreţ sau demnă de milă. Las acest amănunt la latitudinea voastră.Mulţumesc lui Raka pentru leapşă.
O pot prelua toţi cei care doresc.

13 comentarii:

Antiignorantu spunea...

super topul tau ..... :) zdrente........ totusi andreea aceea .... mai are ceva bun simt....:)

AlbastruVolatil spunea...

Preiau eu leapsa, dar o fac pentru sexul opus, asa cum era cerinta initiala.

Terra spunea...

@AlbastruVolatil
O sa completez leapsa si pentru sexul opus. Am destui antipatici in vizor.

Monica Olteanu spunea...

subscriu la toate cele spuse de tine si ar mai fi cateva...

PS. ai ceva la mine pe blog:)

Marius Ola spunea...

Sincer, despre Madonna am un respect deosebit. Nu are voce, nu a avut nicoodată de altfel, dar a reuşit să construiască în jurul ei o industrie. Adică, perspicacitate. Cam asta cred eu de Madonna.
Toate cele bune:)

Ana Ulmanu spunea...

Despre Madonna aveam o parere si mai proasta decat a ta (chiar daca pare greu de crezut) insa cred ca o inteleg intr-o proportie destul de mare...
In ceea ce le priveste pe celalalte...nici mie nu imi plac....

Botezatu spunea...

Gresesti cand vorbesti de Andreea Marin si de Madonna. In rest, sunt de acord cu tine...

Anonim spunea...

Pentru prima data sunt de acord cu tine,mai exact cu topul facut/luat de tine,.....dar nu-ti dau dreptate cand spui ca nu dai doi lei pe prefacatorie,ai uitat ca asta e principala ta caracteristica?!

Terra spunea...

@Anonim
Făcut de mine.

Anonim spunea...

Bai anonim:-?..daca nu-ti place blogul de ce mai intrii pe el?:))
Mie imi place Madonna.

Anonim spunea...

Aici sunt de acord
Mai ales la Moni
Shim

kristina spunea...

Madona chiar este vulgaritatea intruchipata, si deasemenea sunt de parere ca nu i se potriveste varstei pe care o are. L-)

Alinutza spunea...

trecand peste "de acord sau nu"...intre dispret si mila te-as sfatui sa alegi mila...dispretul face rau si celui ce dispretuieste, in schimb mila nu poate aduce decat bine...just a thought

Trimiteți un comentariu