duminică, 24 ianuarie 2010

Top Antipatici

Regula era de 5 antipatici, dar ştiu că nu vă supăraţi pe mine dacă vă prezint mai mulţi.

1. Leonardo DiCaprio
Nu-mi place aerul lui gen "Eu sunt cel mai bun dintre cei buni şi tu trebuie să fii fanul meu".
Dacă a avut succes cu Titanic, a întins coarda cu alte filme în care a apărut. Catch me if you can era bun dacă nu-l avea pe el ca protagonist.
Leo este un clişeu al Titanicului.




2. Robert Pattinson
A apărut în Twilight şi toate adolescentele s-au oferit să-i fie fane nu pentru rol ci pe motiv că "arată bine". Îmi pare rău să ştiu că fanii şi fan-club-urile din ziua de azi se clădesc pe un asemenea motiv.
În plus, Robert Pattinson mi se pare nesplălat. Ştiu că mizează pe look-ul "neîngrijit", dar de aici până la a da o jumătate de tub de ceară în păr e totuşi cale lungă. Arată slinos, râde prosteşte şi se uită puţin strâmb. El vrea să bage "privirea" de cuceritor, dar nu-i iese.



3. Jim Carrey
"Ha! Ha! Ce amuzant sunt!" - cam asta îl văd eu spunându-şi în fiecare zi. Mă calcă pe bătături actorii cărora le iese bun un film (The Mask) iar apoi continuă cu aceleaşi glume în ideea că dacă i-a ieşit o dată îi va ieşi de 10 ori. Ei bine, nu-i aşa.
În plus, filmul The number 23 a căpătat o aură deloc seriosă pentru că toţi ne-am obişnuit să-l vedem pe Jim în filme de comedie. S-a axat atât de mult pe un segment cinematografic încât, atunci când în sfârşit a venit vorba de seriozitate, nimeni nu i-a prea acordat-o. Aceeaşi problemă şi cu psihologicul Eternal sunshine of the spotless mind, pe care l-a stricat complet.



4. Russel Brand
Englezii arată bine de felul lor însă Russel Brand îmi dă mai mult senzaţia că e în rolul Vrăjitorului din Oz şi că nu va ieşi niciodată. Are o expresie a feţei care ori mă sperie ori mă amuză.



5. Robbie Williams
În ceea ce priveşte munca lui, nu mă bag. Însă în ceea ce-l priveşte pe el, ca om, e un depravat.


6. Zac Efron
Dacă mă întrebi pe mine despre Zac, primul cuvânt care-mi vine în minte e "lăbar". E feminin, adoptă voce de piţipoancă şi ar trebui să mulţumească adolescentelor pentru faima lui. Cam asta e tot. Alt puşti a cărui carieră se rezumă la imagine.


7. Alex Velea
Am înţeles că te duci la sală dar chiar e necesar să te încordezi în toate pozele?! Am înţeles şi că ai nu-ştiu-câte tatuaje dar chiar e nevoie să faci atâta tam tam pe tema asta?!
Eşti plin de tine, mă băiatule!
Dacă am scoate din tablou toate figurile, ar ieşi un Alex demn de apreciat. Repet, DACĂ!




8. Mircea Badea
Hai mă, ne laşi?!

32 comentarii:

Tio spunea...

ma amuza faza cu Mircea Badea =)) =)) NU MAI POT=))

Tediana spunea...

da. ne-am cam plictisit de badea.

Marius Ola spunea...

Aici cred că trebuie să mă abţin de la comentarii şi să las fetele să se destrăbăleze la scris:))

Antiignorantu spunea...

:) .... bun articol:) ....:)

rao spunea...

la badea te uiti sa razi si atata tot, ce spune nu are nici o relevanta. daca nu si-ar lua emisiunea asa in serios ar fi un bun show de comedie.

Monica spunea...

subscriu la tine complet....nu stiu cum se face:))

1. il vad betivan...mie asta mi spune fata lui...cred ca am inebunit eu:))...sa am auda acum o colega ce spun eu de LEooooo.....

2. are o fata de retradat, parca e copilul nimanui:))

3. papa lapte....

4. asta e de groaza...e ningrijit...s-o spala el nu stiu cu ce gel de dus, dar eu am senzatia ca mereu e nespalat.

5. stii ca asta are probleme psihice...vb f serios...pe langa faptul ca sufera de sindromul de hiperactivitate si mereu ii cauta roluri unde sa ii valorifice acest sindorm, daca asa ceva se poate:)):))

6. nici macar imagine...ce fata are zici ca e beat si prins de politie...e cam spalacit!!!

7. e un taaaaaallllleeeeeennnnnntttttt rar intalnit in Romania....Ioana.....:)):))

8. asta e un papagal, se caca tot pe el ca e destept...ok, frate oi fi tu destept dar deja nu mai schimbi palca...toti in tara asta is retardati in afara de tine...perfectiunea si corectitudinea intruchipata....


Daaaa....sunt moldoveanca nu m-am putut abtine:)):D:D:D

adizzy spunea...

sustin sustin

Alin spunea...

:))))) Sa te fereasca Dumnezeu sa intri in gura femeilor(la figurat)...nu mai ai nici o sansa ca barbat sa te reabilitezi...

Ioana Radu spunea...

@Florin (pariuri2009)
Critica este o artă a trezirii! :D

Anonim spunea...

Bun, bun articolul!! Bravo.:)

Liviu Chifane spunea...

În mare sunt de acord cu tine, cu două excepţii:
- lui Robbie Williams i-aş ierta orice pentru vocea lui... (ca la preoţi)
- Leonardo di Caprio este arogant, este un produs al "Titanic"-ului, dar, după părerea mea, are talent ("Aviatorul".).

Ceilalţi se înscriu în aceeaşi categorie: dacă eşti ridicol, nu te lăuda cu asta.

Lulu spunea...

E drept ca Leonardi DiCaprio n-are nici un fâs dar lui Robbie Williams i-ar ierta orice, cum s-a mai spus. Si apoi, nu te iert deloc pentru Badea. E baiat destep si in cea mai mare parte le spune bine. Ce ai cu el?

Lulu spunea...

Am mai citit odata postul si par tare serioasa. Ia zi, ce ti-a facut Mircea Badea?:)

Ioana Radu spunea...

@Lulu
Badea vorbeşte mult şi cu emfază (exagerare, îngâmfare). Şi, de cele mai multe ori, cuvintele prea multe sunt inutile.
În opinia mea, Badea este un individ ce deţine cunoştinţe superficiale dar se crede cult (este semidoct).

AlbastruVolatil spunea...

Deci, nu stiu cum sa-ti spun, dar absolut toti imi sunt antipatici si mie :)) O remarca, totusi: imi place foarte mult ideea filmului Eternal sunshine of the spotless mind, e unul dintre filmele mele preferate.

AlbastruVolatil spunea...

Aaa, apropo de Robbie Williams, chiar el a declarat la un moment dat ca e dependent de sex, astfel incat depravarea e deja parte a personalitatii sale.

Ioana Radu spunea...

@AlbastruVolatil
Ideea filmului îmi place şi mie. Ideea doar. Cu Jim Carrey în pielea protagonistului se cam pierde seriozitatea, din păcate.

Nu . spunea...

Russel Brand e...groaznic!

ZaiR spunea...

Un post realist care ii atinge pe toti in toata 'putoarea' lor.
Si inca odata Mircea Badea sucks!. Imaginea REBU in Romania.Lasul care isi iese din petec cu subiecte de scandal.Personalitate:coleric, isteric, instabil psihic, fara caracter. Papitoiul cu pene din oras si muschii lui 'Alex'(locul 7)caruia ii lipseste orice forma de bun simt sau educatie.Omul care tine arma in mana sub forma ratingului. Ce zici,nu te bagi si la unul despre femei?.

ZaiR spunea...

L-am gasit si pe cel despre femei,acum ma simt mult mai bine:D

Terra spunea...

@ZaiR
Păi tocmai pe ele să le uit? Şi încă le-am luat primele :D

Bianca spunea...

Ah...mare dreptate ai :))

Andrei spunea...

Leonardo di Caprio a mai avut totusi roluri bune si dupa Titanic, mai ales ca acum e luat sub aripa lui Scorsese (a jucat in vreo 3-4 filme regizate de el in ultima perioada si mai urmeaza sa apara in inca vreo 3).
Jim Carrey la fel, a jucat si in filme mai serioase (vezi Man on the Moon), dar are asociata imaginea in special cu comediile, la fel ca Ed O'Neill pe care nu il vad jucand si in altceva in afara de Fam. Bundy.
Robbie Williams trebuie respectat totusi pentru muzica lui (a scos un album de swing de mama-mama).
La restul ma abtin de la comentarii.

Anonim spunea...

Din topul asta reiese doar ca esti o frustrata in domeniul barbatilor,de aici rezulta si vasta ta experienta in a caracteriza baietii/barbatii.
Roxi

Anonim spunea...

Zac Efron-"labar".Nimeni nu putea s-o zica mai bine:))

Anonim spunea...

Scuze dar va trebui sa ii iau apararea lui Mircea Badea.Este unul dintre putinii care are curaj sa se revolte,care nu mascheaza,care le zice pe bune... Nu neg faptul ca ii place sa exagereze dar in aproximativ toate afirmatiile pe care le face are dreptate.Este o persoana inteligenta.Dau ca exemplu oamenii pe care ii are prieteni si pe care nu cred ca ar exista motiv sa fie desconsiderati(Gadea,Ciutacu... etc)Asta e parerea mea.
Cat despre Eternel... e filmul meu preferat.Si cred ca Jim Carrey chiar s-a descurcat in acest metraj.Daca sunteti obisnuiti sa il vedeti ca pe un comediant atunci cred ca tine de propriul pdv faptul ca nu il apreciati in alte roluri.Daca nu te poti debarasa de o imagine(fondata d el,ce-i drept)asta nu inseamna ca el ar juca prost.Si filmul NU este deloc praf!
Shim

Anonim spunea...

pentru care(m-am grabit)

kristina spunea...

ai maaaaaaaaare dreptate ;))

Anonim spunea...

eu cred ca esti un gras, prost si complexat care nu are ce face toata ziua...

Terra spunea...

@Anonim
Nu sunt un "el" ci o "ea". Nu sunt grasă (40kg). Şi, zic eu, cu ceva materie cenuşie cât să întreţin un blog la un nivel mai mult decât acceptabil.

Anonim spunea...

topul meu..1.Mandruta 2.ala care "tzine" emisiunea VIP Confidential la pachet cu nevasta-sa (la pachet cu ea si in top) 3.asistentul lui Capatos 4 Oreste 5 Mihai Morar .rezerva.Mihai Mitoseru

Anonim spunea...

cat de prost sa fii sa scrii alea ?

inainte sa-ti zic ce am de zis, iti spun ca nu am nici un interes sa-i apar pe astia de i-ai postat.

1. Fiecare din cei pe care i-ai scris acolo au realizat mai multe in viata decat vei realiza tu vreodata in 10 vieti.Si tine minte asta!

2. Pattinson ala a fost si este model. Adica ce vezi tu cu zambet si toate rahaturile alea din poze... aia e meseria lui. Si sa stii ca nu orice "nespalat" sau cum l-ai descris tu acolo ajunge sa faca modelling.

3. DiCaprio are mult prea multe filme bune, in afara de Titanic gen Catch me if you can, Aviator, Shutter Island, Inception, Basketball Diaries si lista continua.

Concluzie... eu cred ca ai o ciuda intensa fata de oricare din astia din topul tau, doar pentru faptul ca nu esti faimos si ca nimeni nu isi va mai aminti de tine cand vei muri.

Trimiteți un comentariu