duminică, 21 februarie 2010

Despre sâni.

Mă deranjează să aud reprezentante ale sexului frumos plângându-se de bustul lor. Ba e prea mic, ba e prea mare, ba nu sunt egali, ba au nu-ştiu-ce... Ar trebui să vă mai relaxaţi. Nu e capăt de lume.

Marius (29) spune: "Am ieşit de-a lungul timpului cu femei cu sâni de toate mărimile şi ce pot să spun e că toate au fost grozave, iar comparaţiile nu au rost."

Bărbaţii sunt recunoscători, în general.
Mărimea bustului nu contează chiar atât de tare. Avem un cap pe umeri şi ne dăm seama că bărbaţii nu se căsătoresc, nu mănâncă, nu discută sau fac copii cu nişte sâni. Ceea ce contează este ca, în primul rând, voi să fiţi mulţumite de cum arătaţi. Nu mai lăsaţi comentariile răutăcioase să vă necăjească. Multe dintre ele sunt copilării. Numai băieţii de o anumită vârstă ţin cont de mărimea sânilor.

Cel mai important este să ai un corp bine proporţionat. Am auzit asta de foarte multe ori. Ar trebui să luaţi în seamă acest lucru.
Fiţi mândre de bustul vostru chiar dacă aveţi cupa B sau cupa E. Frustrarea nu îşi are rostul (poate doar dacă ai buricul între sâni).

O femeie este frumoasă dacă ea se simte frumoasă.
Nu încercaţi să mimaţi că vă simţiţi bine, frica se simte, deveniţi agitate, scorţoase, vă uitaţi în oglindă din jumătate în jumătate de oră etc. Atitudinea face diferenţa şi spun asta din proprie experienţă. Până acum un an eram nemulţumită de bustul meu şi mă ascundeam sub haine, timidă, uneori geloasă pe femeile cu sâni mari. Apoi am ajuns să îmi iubesc corpul. Şi se simte diferenţa de atracţie. Când o femeie se simte bine în corpul ei, asta se vede de cei din jur. Repet, o femeie este frumoasă dacă ea se simte frumoasă.

Sursă imagine: DeviantART

12 comentarii:

Monica spunea...

si eu aveam impresia ca sanii mei sunt mici, mai ales ca totdeauna ceilalti faceau comparatie intre sanii mei si sanii surorilor mele...mai ales comparatie intre mine si sora mea cea mica. Care da ii are mai mari. Apoi, mi-am dat seama ca asta nu conteaza atat de mult, ca poti sa arati traznet si sa nu ai nimci in cap. Exact asa cum spuneai tu ATITUDINEA FACE DIFERENTA:)

Castiel spunea...

aici ai completa dreptate 101%.... :) :)

caty spunea...

Perfecta dreptate!

Mircea Banu spunea...

Cam dulce scris, dar deh, e un subiect sensibil. Ti-aş fi zis să scrii şi despre echivalentul problemei la bărbaţi, dar o s-o fac eu, şi când voi posta subiectul te invit să-l citeşti

Ioana Radu spunea...

@Grim
Abia astept articolul. Cred ca tu esti mai indreptatit decat mine sa scrii despre partea masculina.

Lulu spunea...

de acord, si cam aceeasi treaba cred ca e valabila si pt barbati:)

Ana-Maria spunea...

Asa este Ioana:o femeie este frumoasa atunci cand crede si este sigura ca ea se simte frumoasa...Si chiar si u comlex pe care il are o poate pune in lumina favorabila , daca stie sa exploateze acel complex...Totul e sa vrei si sa nu faci referire la anumite standarde de frumusete impuse....care au dus , de multe ori , la moarte prin infometare si subnutritie...
Fiecare femeie e construita in felul ei...:)

Unknown spunea...

Ai dreptate..dar lumea comenteaza,oricum ai arata.(Mersi pt sfat)

Marius Ola spunea...

Există chiar o reprezentare matemateică a formelor. Fibonacii a studiat armonia în matematică, deci şi frumusţea şi atracţia feminină, dar şi cea masculină ţine de anumite proporţii. Aşa că nu contează mărimea sânilor, ci pe ce corp stau:)

Filip spunea...

uhuuu ţâţe:D...aveam la articolu meu ala cu lockerz o chestie funny despre ele :)

si da! O femeie e frumoasa cand ea se simte frumoasa...

Anticalofilul spunea...

mie imi plac sanii mici si rotunzi :D

Alina spunea...

hmm ai mei ar putea sa fie mai mari dar nu pot spune ca sunt complexata de asta. daca stau sa ma plang ca ii vreau mai mari nu o sa-mi creasca peste noapte deci ce rost are?

Trimiteți un comentariu