miercuri, 17 februarie 2010

Fraza favorită în funcţie de zodie

Berbec: „Sunt primul! Te-am bătut şi de data asta” - fii pe pace, se referă la jocuri şi concursuri. Sau, şi mai frecvent: „Nu eşti gata? Te mai aştept mult!?”

Taur: „Cât costă chestia asta?” Pentru el calitatea e foarte importantă. Iar informaţia despre preţ, crucială.

Gemeni: „Pe cuvântul meu!” sau „Sincer îţi spun…” adică cel mai clar indiciu că minte de îngheaţă apele.

Rac: El simte. Şi acesta este verbul cel mai folosit, chiar şi atunci (sau mai ales atunci) când nu are un alt argument mai plauzibil - „Aşa am simţit!”

Leu: „Nu-i aşa că sunt grozav?” Şi dacă o spune cu alte cuvinte, nu te lăsa indusă în eroare, înţelesul e acelaşi.

Fecioară: „Dă-mi voie să te contrazic”. Adică felul acela enervant de a-ţi arăta unde greşeşti sau ce n-a fost perfect.

Balanţă: „Asta sau aia? Aşa sau aşa...?” în speranţa că îi vei lua de pe umeri povara de a decide singur. Sau „Nu ai dreptate!” când e într-o dispoziţie certăreaţă.

Scorpion: „Te doresc” - asta dacă se deranjează să vorbească. De multe ori, nici nu mai e nevoie să o facă. „O să-i pară rău!”, n-o spune, dar i se citeşte pe faţă.

Săgetător: „Să-ţi spun eu cum stă treaba” pentru că e convins că ştie cel mai bine, chiar într-un domeniu de care abia a auzit, pe care tu îl studiezi de zece ani.

Capricorn: „Ce te-ai face fără mine?” E tăcut şi discret, aşa că n-o spune, dar o gândeşte de multe ori. „Mă descurc singur!” zice în rest.

Vărsător: „Ţi-am zis eu?” N-o spune cu răutate, e o simplă constatare a puterii sale de previziune. Sau te exasperează cu „Mai există o variantă!”

Peşti: Foarte posibil să nu aibă o frază favorită sau e prea introvertit să o împărtăşească cu ceilalţi.
Sursa: Unica.ro


32 comentarii:

Filip spunea...

la taur ai nimerit-o...stiu eu cel putin un caz!...la fecioara cel putin in cazul meu (sunt fecioara) nu prea merge...:))

Ioana Radu spunea...

@Filip
Doar nu erai nebun sa recunosti :p

Ioana Radu spunea...

La varsator sigur se potriveste. "Mai exista o varianta" zic mereu, pentru ca-mi place sa intorc lucrurile pe toate partile, sa cantaresc fiecare optiune.

Ciocolatika spunea...

La mine e valabil, fiind o varsatoare desavarsita :))

hime spunea...

Iubitul meu este leu , si asta-i motto-ul lui :)Eu sunt varsator si cred ca mi se potriveste... reusesc mereu sa gasesc solutii pana si pt iubit care "simte" tot !!!

AlbastruVolatil spunea...

Nu ai dreptate! :)) Sigur nu ai dreptate! :P

Monica spunea...

ai dreptate dar trebuia specificat ca ne tradam de ficare data cand mintim, incepem sa radem ca prostii:)):)):))

Castiel spunea...

....la mine se potriveste..... cand simt,simt ..nu am ce face!!!!!

Peppermint spunea...

Intr-adevar :))
Misto ideea ;)

Grim spunea...

Zodiile sunt stupide. Cand i se potriveste omului (nu pentru ca ar fi asa, ci pentru ca la un moment dat, daca spui niste chestii banale despre ceva, exista o foarte mare posibilitate sa fie asa)el zice: "Da dom'le!Le-a nimerit, asha sunt eu", dar cand nu i se potriveste nu mai zice nimic, sau in cel mai rau caz e doar puţin dezamagit, renunta pe moment la idee, dar nu abandoneaza zodiacul.
Pai daca tot se apuca astia sa ma analizeze si sa faca pe niste datatori in bobi moderni tre' sa fie ori pe deplin credibili, ori sa se duca dracu. Eu aleg sa se duca dracu', ei, cu tot cu boabele lor.
Eu prefer mai multe din frazele alea si din cate stiu eu nu m-am nascut pe parcursul mai multor luni si nici nu sunt o fecioara care are o geamana scorpie cu un corn de capra care varsa apa in care inoata pesti alaturi de un rac care are o sageata infipta in cap de la un taur castrat de coarnele unui berbec furios, pentru ca ale lui atarnau ca o balanţă stricată pe care nu ai da un leu.

domnisoara ya nago spunea...

toti varsatorii pe care i-am cunoscut m-au exasperat cu 'mai exista o varianta'.

nuuuuuuuuuuuu, nu mai exista alta varianta. este singura si unica pe care vreau sa o folosesc. aaahhhhh....gata, m-am calmat :D

Ioana Radu spunea...

@Grim
Ai si tu partea ta de adevar, ca generalizare. Stii ce spui. Insa nu incetez sa cred ca anumite aspecte ne sunt date de pozitia planetelor in momentul nasterii.
Acum, na, fiecare crede cate ceva. Eu respect deciziile tuturor si sunt de parere ca asa ar trebui sa faca si restul.

@Domnisoara Ya Nago
Mai exista totusi o varianta, aceea in care eu am dreptate cand spun ca fiecare problema are mai multe rezolvari :D:D
Veeeezi? Ai intaratat varsatorul din mine :))

Grim spunea...

@ Terra Radu
Da ştiu că mereu am dendinţa să generalizez, pentru că suntem o singură specie de oameni, şi pe anumite aspecte suntem toţi la fel.
Şi încă un lucru, pentru că sunt un nenorocit şi nu pot să mă abţin, dar e primul lucru care mi-a venit în cap cand ai zis ce ai zis. Eu cred că anumite aspecte ne sunt date de poziţia sau poziţiile din momentul conceperii.

Ioana Radu spunea...

@Grim
Nu esti un nenorocit pentru ca ti-ai exprimat opinia. Este dreptul tau, al fiecaruia.
Si, dupa cum am mai spus, fiecare crede in anumite aspecte. Doar pentru ca nu gandim la fel nu inseamna ca trebuie sa-ti dau cu ceva in cap. Iti respect opiniile , la fel si pe ale celorlalti citirori ai acestui blog. Orice idee este bine venita, fie ea pozitiva ori negativa, atata timp cat nu depaseste limita bunului simt (moment in care ma simt nevoita sa sterg comentariul cu pricina... acum, insa, nu este cazul).

AlbastruVolatil spunea...

Ce păcat că nu cunosc bărbaţi vărsător :-< pe mine nu m-ar exaspera deloc "mai există o variantă" pentru că şi eu am tendinţa să folosesc "pe de-o parte... dar, pe de altă parte"; asta pe lângă exprimările tipice balanţei precizate mai sus.

AlbastruVolatil spunea...

Aaa,la fecioare ceva dă cu virgulă; sunt înconjurată de ele şi nu le-am auzit niciodată folosind acea expresie.

AlbastruVolatil spunea...

@Grim Ce e cu balanţa stricată pe care nu ai da un leu? De ce taman balanţa? :-w

Grim spunea...

@ Albastru
Şi eu sunt balanţă. N-are relevanţă. În acea pare a comentariului sunt doar eu compunând cu voce tare.
Adică nu cunosti nici un bărbat care bea peste măsură.. până devine vărsător? Sunt o grămadă..

AlbastruVolatil spunea...

Ba da, dar ar fi interesant să spui un peşte stricat că doar şi animalele se pot strica, nu doar noi, inanimaţii :P Oricum, stai calm că nu ţi-am luat-o în nume de rău şi n-o să zic "Nu ai dreptate", doar ca să fac pe plac zodiacului.

adizzy spunea...

sustin, folosesc des cele 2 sau alternative - gemeni..da nu mint, poate ascund putin adevarul :-" sau infloresc situatia

CoSZmin spunea...

iti spun io unde s-a intamplat faza cu pinguinu intre patru ochi :D

Laura Radulescu spunea...

Nu am o fraza favorita :P. Sunt introvertita intradevar dar sa te fereasca domnu' cand incep eu sa ma "extrovertesc" ca sunt ca o furtuna. Fiind nascuta pe 21 februarie sunt in unele horoscoape varsator si nu pesti deci eu sunt un hibrid, ha!

Ana-Maria spunea...

:))))...haios!Ci gemenii asa e...mint de ingheata apele si ei cred cu tarie ceea ce mint , de parca chiar asa ar fi...:)))
Cat despre scorpii...hm....am patit-o de prea multe ori cu "te doresc" asta ca sa nu fie adevarat...si cel mai rau si mai des este pentru ca imi place sa privesc interlocutorul in fata cand stau de vorba si de aici si intelegerea gresita a privirii mele....:))C'est la vie!:))

Unknown spunea...

Hei la mine(varsator) chiar se potriveste:)

Cristina spunea...

Deci "Asa am simtit!"

gainusa nebunatica spunea...

din mica mia cultura de neuroni pe care o am si din cate mam informat despre acest domeniu numit astre sau mai bine spus horoscop ,zodiac sau cum vreti am aflat urmatoarele ca horoscopul nu se spune pentru o zi doua sau o luna nu el se face pentru intreaga viata,el si caracteristicile zodiei te influentaza in viata in proportie de 40% restul procentului pana la suta la suta influienteaza mediu inconjurator dar si cei sapte ani de acasa sau mai nou de pe strada .in plus pentru ati afla zodiacul si zodia cu exactitate trebuie sa stii ora la care teai nascut pentru caci si ascendentul pe care il ai te influienteaza caci numic nu e intamplator ci totul isi are un rost .se pot spune multe despre zodii dar nu incercati sa cautati asta in reviste "bravo sai gril "mergeti la o batrana sau la un batran sa va faca si sa va calculeze zodia dintro carte veche de zodii sar putea sa va socheze ce va spune . a si geminii mint mult dar de foarte putine ori va dati seama pentru ca adesea folosesc si adevaruri invorbire mai degraba sar putea spune ca le place sa infloreasca ,dar asa sunt ei demagogii si tot odata inteleptii zodiacului nu prea au adversar intro discutie

Ioana Radu spunea...

@gainusa nebunatica
Dacă erai atent, pe acest blog găseai şi un tabel pe care l-am făcut pentru ca fiecare să-şi calculeze ascendentul.
Horoscop este cel de zi cu zi.
Zodiacul ţine de caracteristici.
Cât despre partea finală, greşeşti cumplit. Fiecare naş îşi are naşul în zodiac. Toată treaba este precum o roată.

gainusa nebunatica spunea...

recunosc ca nu am vazut si nu am terminat de urmarit intregul blog postare cu postare ,imi stiu ascendentul si stiu sa sil caut si tot odata sa l calculez fara sa am nevoie de saituri sau carti ,o mica pasiune ,da e adevart ca fiecare isi are nasul sau ,dar daca intram amanuntele horoscupului chinezec aflam ca horoscopul e impartit in patru mari grupe sau mai bine spus formatiuni de cate trei zodii predominate de doau sau trei caracteristici predominante in cea a intelectualitati si vorbirii sunt incluse gemenii varsatorul si balanta arare ori ii vezi certanduse aceasta uniune de trei mai este numita si cea a filozofilor ,caci sunt vorbitori inraiti ca doar nu degeaba guverneaza mercur ,in toate culturile gemenii nu ca e un lucru de lauda sau ca lear aduce tot timpul vreun beneficiu dar sunt vorbitori inraiti isi pot da cu parere despre orice vorbim de cei destepti dar cum fiecare padure isi are uscaciunele ei ,si am rugamnitea daca poti sa imi spui zodii care sa dovedeasca in vorbire pe gemeni,desi gresesc niciodata nu se lasa dovediti intro discutie ,si culmea e ca intotdeauna ai ce discuta cu ei despre orice ,si recunosc poate au un dar ar vorbirii foarte bine dezvoltat dar au si multe lipsuri pe care doresc sa le acopere prin astamparea curiozitatii care ii macina

Ioana Radu spunea...

@gainusa nebunatica
Defapt, împărţirea pe 4 grupe există şi la noi :)
Zodii de aer, de apă, de pământ şi de foc. Şi fiecare categorie dispune de caracteristicile sale.
La chinezi zodiacul se împarte în 5, ei având şi metalul ca element.

gainusa nebunatica spunea...

nu ma refer la aceasta caracteristica care se refera al elementul natural din care se trage nu ma refer la caracteristicile ce predomina si au reusita in viata pacat ca nu am cartea acasa despre zodiac ca iti spuneam exact cu se numea dar stiu ca aceste grupe sunt impartite in functie de principiile de functionare ce ajuata si pe care se bazeaza in reusita in viata ,unul alt grup ar mai fi cel al carierei alcatui din leu -capricorn -scorpion (dar nu sunt sigur in privinta scorpionuli caci nu imi aduc aminte cu exactitate am citit cartea acum 6 ani )apoi mai e cel al familiei compus din rac pesti si berbecul dar nu sunt sigur ,oricum am sa revin cu informatii sigure in momentul cand imi aduc cartea acasa

Marius Ola spunea...

Păcat că nu sunt femeie, altfel aş avea tot timpul dreptate şi când nu am. Fraza "să-ţi spun eu cum stă treaba" e definitorie în cazul meu, asta în ciuda faptului că sunt şi un bun ascultător, deşi nu par:)

Alina spunea...

partial adevarat, mai sunt destule variabile, dar la scorpion (eu, desigur) faza cu nu spune, dar i se citeste pe fata e adevarata, chiar daca doar pentru o fractiune de secunda...si nu numai pentru "o sa-i para rau", in cazul meu aproape tot mi se citeste pe fata in prima faza...o fi bine...n-o fi bine...who cares! :D

Trimiteți un comentariu