joi, 18 februarie 2010

Maniile zodiilor

Berbec: Suferă de mania vitezei. Ar trece din a-ntâia în a cincea pe nerăsuflate, şi nu numai la maşină. Acum e binedispus, acum ia foc pentru o nimic toată.

Taur: Suferă de fixul proprietăţii: femeia lui, banii lui, lucruşoarele lui… Şi vede roşu în faţa ochilor dacă se simte cumva ameninţat de „scoaterea din posesie”.

Gemeni: Fixaţia relativităţii, iar în cazuri extreme, mitomania. Nu te enerva dacă îl auzi zicând cuiva ceva ce tocmai l-ai rugat să rămână între voi. Pentru el realitatea sau ceea ce consideră adevăr e atât de relativ…

Rac: Suferă de mania persecuţiei. Sensibilitatea lui exagerată poate să-l ducă la ideea că ceilalţi au ceva cu el sau îi vor răul. Se retrage în carapace de unde îţi aruncă remarci cinice.

Leu: Cultul personalităţii. Îi place să fie prima dona showlui, iar ceilalţi să aplaude. Din cauza aceasta e vulnerabil la linguşiri.

Fecioară: Mania lui se cheamă perfecţionism. Pe care îl caută despicând firul în patru. Cât despre curăţenie… ar putea să se îmbolnăvească numai privind un pahar murdar.

Balanţă: Are mania contradicţiei. Dacă tu zici „laie” el va zice că-i „bălaie” numai ca să te contrazică, să echilibreze conversaţia. Şi mai e şi un pic narcisist…

Scorpion: Secretomania e prima dintre metehnele lui. Îşi ţine interesele departe de ochii celorlalţi şi devine foarte suspicios dacă doreşti să ştii mai multe despre el.

Săgetător: Grandomania. La el nimic nu poate să fie la dimensiuni normale. Toate ţine să le facă „pe picior mare” sau „la scară largă”.

Capricorn: Are obsesia datoriei, pe care o ia foarte în serios. E atât de preocupat de responsabilităţile de care vrea să se achite încât cu greu reuşeşte să se relaxeze cu adevărat.

Vărsător: Are mania originalităţii. Nu şi-ar pune o geantă pe cap pentru că nu ştie la ce foloseşte o geantă, ci fiindcă vrea să fie altfel decât ceilalţi şi să-i revolteze pe cei din generaţia anterioară.

Peşti: Sunt plini de superstiţii, chiar dacă se decleră atei convinşi. De obicei au o sumă de mici credinţe din cele mai bizare, pe care o să i le descoperi treptat.
Sursa: Unica.ro

12 comentarii:

gainusa nebunatica spunea...

depinde ce intelegi prin adevar sau ce e relativ ,realitatea din jur tio creiezi singur si singur ti o fauresti totul depinde tine ,poate ca gemenii mai si mint dar greu ii prinzi cu minciuna si de obicei o fac pentru a scunde ceva ,si nu cred ca dualitatea zodiei se poate numi mitomanie ,poate perversita sau fatarnic caci niciodata nu poti citi un geaman

Filip spunea...

:)) mda...nu sunt CHIAR ATAT de perfectionist...

Tio spunea...

la mine asa e =)) haha berbecuta de mine :)) apropo,tu ce zodie esti ?:*

Ioana Radu spunea...

@Matase neagra la nord de sud
Sunt varsator :>

AlbastruVolatil spunea...

@ Filip Lasă că sunt eu şi pentru tine şi nici măcar nu sunt fecioară :))

În orice caz, ce-ar fi viaţa fără contradicţii? Doar o călătorie plictisitoare :P Chiar nu cred că mi-ar plăcea să fiu născută în altă zodie, îmi place prea mult să fiu balanţă :D

Castiel spunea...

..la mine cam se potriveste!!! :) :) :)

Castiel spunea...

doar pe jumate!!

Dora spunea...

La pesti ai nimerit-o. Eu is de acord.

Gheara spunea...

nu sunt superstitios! blah!!
nu inteleg de ce peste tot zice ca pestii ar trebui sa se faca medici sau calugari si ca sunt foarte credinciosi/superstitiosi....dar ma amuza...tehehe...

Anonim spunea...

De data asta m-a nimerit!

Spirocheta spunea...

Uhuhuh:D La berbeci tot timpul s potriveste.

Anonim spunea...

O, Doamne! Chiar mi-am pus o geanta pe cap din dorinta de a demonstra ca ASA se foloseste una=))

Trimiteți un comentariu