duminică, 14 martie 2010

Ce le determină pe zodii să muncească

Pentru ca cineva să se trezească de dimineaţă şi să muncească zdravăn, atent şi cu dăruire, e nevoie de o motivaţie mai puternică decât strict cea materială.
Care e aceea, pentru fiecare zodie în parte?

Berbec: Ai nevoie să fii activă, să fii în mişcare. Să stai degeaba e plictisitor şi neplăcut pentru tine. Dacă ies şi bani de-acolo, cu atât mai bine!

Taur: Nu te păcăleşte nimeni să faci muncă patriotică. Motivaţia ta este în primul rând câştigul, pentru că te simţi bine când acumulezi. Lucruri concrete, nu laude!

Gemeni: Să fii în contact cu oamenii, să te simţi legată la o reţea de persoane care muncesc şi comunică este cel puţin la fel de important pentru tine ca şi salariul lunar.

Rac: Senzaţia de securitate pe care ţi-o dă faptul că ai de lucru şi certitudinea unui câştig la sfârşitul lunii sunt două motivaţii suficiente pentru tine.

Leu: Banii sunt buni, dar n-ar avea niciun farmec dacă n-ai obţine şi sentimentul că eşti apreciată. În plus îţi place să-ţi manifeşti calităţile de lider.

Fecioară: Munca este una dintre raţiunile de a fi, pentru tine. Să-i ajuţi pe ceilalţi şi să-ţi foloseşti înzestrările intelectuale sunt nişte imbolduri puternice.

Balanţă: A crea este cea mai bună motivaţie pentru tine. Frumosul, armonia şi negocierile reuşite îţi dau satisfacţii mai mari decât banii în sine.

Scorpion: A controla lucrurile, precum păpuşarul care mânuieşte marionetele, să te simţi „in charge” sau „in control” e un afrodiziac puternic pentru tine.

Săgetător: Să împărtăşeşti şi altora din cunoaşterea ta e un mobil pentru tine. Să-ţi dea un ucenic şi vei munci mai bine în timp ce îl înveţi pe el, şi cu mai multă plăcere.

Capricorn: Să te simţi utilă, să faci treaba pentru care te-ai pregătit, ai studiat şi te-ai perfecţionat atâta este foarte important pentru tine.

Vărsător: Să iţi aduci contribuţia la lume şi societate, mai ales în sensul schimbării sau îmbunătăţirii ei, este motivul ascuns pentru care vii la muncă

Peşti: Ideea de muncă nu e atrăgătoare în sine, dar asociată cu posibilitatea de a-ţi ajuta semenii, plus avantajele materiale care o însoţesc… merită!

Sursa: Unica.ro

8 comentarii:

Anticalofilul spunea...

pentru baieti nu exista? ;))

Monica spunea...

la mine e fffffffffffffffffff adevarat

Ioana Radu spunea...

@Anticalofilul
Vor fi altele şi pentru voi :p

Marius Ola spunea...

Şi eu care credeam că nu mă poate face nimic să muncesc. Desigur, glumesc. M-ai nimerit şi de data asta.:)

adizzy spunea...

ce imi plac posturile astea :) thanks :*

Sfantu` Simon spunea...

Auzi mai, da un zodiac d`asta care sa nu fie flatant pentru cei implicati nu ai? Ca toate suna asa a laude, frate eu vreau zodiacul ala care sa-mi spuna clar si verde-n fata: Vere esti un egocentric narcisist, te iubesti cel mai mult pe tine desi uneori ti-e greu sa o faci pana si p`asta, esti un idol, da` decat in capul tau pentru ca pentru toti ceilalti esti decat un "ingamfat" (chiar daca incerci sa te convingi ca ingamfarea ta are si o baza solida)..." unu d`asta nu ai? >:D
Si daca nu apeleaza cu incredere la mine ca iti scriu eu unul :D

Ioana Radu spunea...

@Sfantu' Simon
Nu pot sa-ti dau link-ul aici pentru ca il dau degeaba (am scriptul anti copy-paste). Dar zic asa:
Arhiva -> 2009 -> septembrie -> Zodiacul umoristic (a V-a din sirul de la septembrie)
:D:D

Parazitu spunea...

numai prostii la leu...

Trimiteți un comentariu