miercuri, 31 martie 2010

Farse de 1 aprilie

Ai la birou vreun coleg căruia vrei să-i faci o farsă? Poţi să te inspiri şi din tipsurile de mai jos în funcţie de zodia lui şi vezi până unde poţi merge cu gluma...

Berbec: Merge orice farsă de tip surpriză. De exemplu un coleg ascuns în dulapul lui, în tomberon sau în tonomatul de cafea… Sau un animăluţ care să-i sară afară din sertar sau din geantă, pe care să-l primească pe urmă cadou…

Taur: Încearcă farse cu mâncare. O mămăligă frumos ornată cu nutela si frişcă spray care să treacă drept tort de ciocolată pe care să-l primească cel care câştigă la cine ştie ce joc. Evident, îl lăsaţi pe el să câştige…

Gemeni: Îi creezi cu uşurinţă o senzaţie de absurd dacă îi scoateţi din priză telefonul de pe birou, îi răspundeţi în dodii la mailuri sau vă vorbiţi între voi şi, de fiecare dată când vi se adresează, îi răspuneţi cu: „Pardon? Nu te înţeleg!”

Rac: Cele mai eficiente farse ar trebui să le conţină pe mama, soţia, sora sau iubita lui. Altfel sunt doar parţial eficiente. Sau vă puteţi purta cu el ca şi cum nu l-aţi cunoaşte, întâmpinându-l toţi cu „Bună ziua, cu ce vă putem ajuta?”

Leu: Când el sau ea ia cuvântul în şedinţă. Toată lumea, ca la comandă să-şi scoată din buzunar şi să-şi pună ochelari de soare, cu o maximă seriozitate. Dacă se miră, daţi-i replica: „Ne orbeşte discursul tău strălucit!”

Fecioară: Vorbeşte cu mai mulţi colegi să împrumutaţi de la el sume mici de bani, un leu, doi, cinci, pentru tonomatul de cafea sau pentru ziar, într-un interval scurt de timp. De exemplu când se ridică să meargă la masă. Dacă îşi păstrează calmul, măriţi suma!

Balanţă: Una dintre colege să-i scrie un mail de amor, alta să-i strecoare un bileţel cu „Vino la mine diseară”, a treia să-i facă avansuri direct… E greu de copleşit cu flirturile o Balanţă, dar dacă vă uniţi forţele… poate reuşiţi!

Scorpion: Prelucraţi în Photoshop poze sexy de pe internet, punându-le chipul lui/ei. Cheamă-l apoi, în mod discret la calculatorul tău şi arată-i-le, iar dacă protestează că nu e el/ea, spune-i că înţelegi, nu e nevoie să-ţi explice…

Săgetător: Spuneţi-i că firma urmează să deschidă o filiară în Filipine, Zimbabwe sau Insulele Maldive, şi e pe lista de transferaţi. Dacă e prea gogonată, dă-i vestea că a primit premiul de angajatul lunii care constă într-o călătorie în aceleaşi locaţii.

Capricorn: Decorează-i biroul înainte ca el sau ea să ajungă acolo, într-un mod frivol pe care Capricornii îl detestă: cu ghirlande colorate de hârtie, cu animăluţe din pluş sau inimioare roşii pe care scrie „Te iubesc”. Cu cât mai multe, cu atât mai bine!

Vărsător: Vorbeşte cu cineva de la IT să-i defecteze calculatorul, să-i schimbe parola sau să-i dea eroare la cele mai neînsemnate operaţiuni. De asemenea ar merita scoase din priză şi xeroxul, imprimanta şi celelalte gadgeturi.

Peşti: Încearcă o farsă acvatică, ceva care implică apă. Abia îi vei da ocazia să plece de la serviciu ca să se schimbe. Dacă nu, inventează un Sfânt sau o sărbătoare religioasă nouă care presupune nelucrare şi trimte-l acasă!

Sursa: Unica.ro
 

8 comentarii:

kamy spunea...

deci stiu ce farsa sa-ti fac :))) e cam drastica dar e buna farsa pentru varsatori :D

d-ra Terra Radu spunea...

@Kamy
E mult prea drastică. Promiţi să dureze doar câteva minute? :D

Castiel spunea...

Terra..... nu mai pune chestii din astea... ca le dai de lucru!!!! si mai vin maine plangand.. ca au luat bataie din cauza ta!!! (mie daca imi face careva glume de genul ala .. chiar il iau la dupaci!!) :D :D

Unknown spunea...

Îţi zice o Balanţă, poţi să mă calci cu un camion şi să mă ameninţi că rămân plată, că tot nu ă las păcălită :D

5zambete spunea...

am onorat leapsa :P chiar daca asa tarziu..

Anonim spunea...

Pai daca lui mustacila ii scot telefonul din priza , si sa fie si in timpul unei conversatii...pai nu mai spala tot Pacificul...
Cat despre mine , am halit deja doo pacaleli pana la ora asta , nu cu poze sexoase cu mine...nu ca nu mi-ar place ...hehehehehehe...dar inca tin la glume!

adizzy spunea...

da foarte tare..trebuia sa le citesc ieri :)) recunosc ca cele de la gemeni ar fi funtionat asupra mea :)

phidas spunea...

Hai ca-i tare farsa la leu. :)

Trimiteți un comentariu