duminică, 7 martie 2010

Periuţa de dinţi

Una dintre cele mai mai greşeli este că oamenii nu acordă o prea mare importanţă periuţei de dinţi. Este foarte important ca aceasta să fie schimbată o dată la două luni! Periuţa de dinţi adăposteşte foarte mulţi microbi care, de asemenea, sunt cauza multor afecţiuni ale corpului. Este foarte important să vă menţineţi cavitatea bucală cât mai curată, aceasta fiind una dintre primele uşi către răceli şi diferite boli. Nu lăsaţi un amănunt atât de mic să vă strice sănătatea! Schimbaţi-vă periuţa de dinţi o dată la două luni!

Tot pe această tema îmi permit să vă recomand periuţele care au şi dispozitiv de curăţare a limbii. Chiar dacă vă grăbiţi şi nu mai acordaţi timp curăţării limbii, dispozitivul acţionează foarte bine curăţând obrajii interiori - adevărate spaţii de depozitare a microbilor! Şi cea mai bună parte este că nu depuneţi niciun efort suplimentar, obrajii fiind curăţaţi în timp ce dumneavoastră vă periaţi dantura.

Vă recomand periuţa Colgate 360˚
Aceasta se găseşte şi în România la preţul de 12 RON (preţul variază în funcţie de magazin) şi este disponibilă în mai multe culori.

©Terra Radu

6 comentarii:

5zambete spunea...

ai o floricica pe blogul meu >:D<

Anticalofilul spunea...

publicitate?

rao spunea...

nu mai baga reclame ca strici suspansul filmului :*

Ioana Radu spunea...

@Anticalofilul
@Rao

Nu este publicitate. Am crezut că este mai bine să dau un exemplu pentru că pe piaţă există foarte multe periuţe de dinţi însă calitatea lasă de dorit (ori sunt prea aspre şi provoacă răni la nivelul gingiilor, ori sunt prea moi şi nu faci nicio treabă cu ele).

Alina spunea...

unii se spala pe dinti odata la cateva zile:)) ce mai conteaza pt ei daca-si schimba sau nu periuta:))

Castiel spunea...

.... se vede ca nu au ce spala!!!!! :) :)

Trimiteți un comentariu