miercuri, 17 martie 2010

Zodiile care au succes în afaceri

Fiecare zodie oferă avantejele ei când e vorba de afaceri şi de profit. Însă nu toate pot obţine succesul absolut atunci când vorbim de negociere şi bani. Iată care sunt zodiile care se bucură de mare succes în afaceri şi exemple de nativi de succes!

Berbec: Au multă iniţiativă, curajul de a experimenta lucruri noi şi o atitudine incisivă gen „îl dai afară pe uşă şi intră pe fereastră”. Din păcate, pot să piardă din cauza impulsivităţii.
Exemplu: George Copos.

Taur: Afacerişti înăscuţi, Taurii au un al şaselea simţ când vine vorba de bani. Perseverenţa şi forţa cu care îşi urmăresc sopurile îi duc adesea spre bogăţia pe care şi-o doresc.
Exemplu: Ion Ţiriac.

Gemeni: Guvernaţi de însuşi patronul negoţului, Mercur, au afacerile în sânge. O mare calitate a lor este adaptabilitatea la orice piaţă sau condiţii şi dibăcia în comunicare.
Exemplu: Donad Trump.

Rac: Are nevoie de bogăţie ca să se simtă „asigurat”. Este suspicios în alegerea partenerilor de afaceri şi are toane, după fazele Lunii. Dar poate fi la fel de perseverent ca apa care sapă în stâncă. Intuiţia îl ajută, iarăşi foarte mult.
Exemplu: Gigi Becali

Leu: Are nevoie să strălucească, iar dacă pentru aceasta e nevoie de o avere impresionantă, o s-o facă! De obicei îşi asigură parteneri puternici şi e gata să calce pe cadavre pentru atingerea scopului propus.
Exemplu: Dinu Patriciu.

Fecioară: Este genul „tace şi face”. Nu-i place să iasă în evidenţă şi îşi ia un aer modest chiar dacă are un cont cu muuulte cifre. E foarte meticulos şi destul de zgârcit, dar cum s-ar strânge banii dacă i-ar cheltui?
Exemplu: Bobby Păunescu.

Balanţă: În general, balanţele sunt prea artiste şi prea diplomate ca să agreeze mediul dur de afaceri. Inteligenţa, abilităţile de negociere şi flerul le ajută de multe ori, dar poate nu sunt suficient de „bătăioase”.
Exemplu: moştenitoarea imperiului L’Oreal - Liliane Bettencourt.

Scorpion: Nu există domeniu în care Scorpionul să nu exceleze, dacă şi-a propus aceasta. Unii îl consideră dur şi lipsit de scrupule, însă asta nu-l împiedică să fie filantrop dacă doreşte. E secretos, îi place să rişte şi are luciditatea unei raze laser.
Exemplu: Bill Gates.

Săgetător: Guvernaţi de Jupiter, planeta norocului şi a bogăţiei, Săgetătorii par că obţin succesul şi banii cu o uşurinţă mai mare decât ceilalţi. Poate din această cauză nu le apreciază suficient. E mereu în mişcare şi foarte optimist: vede oportunităţi până şi-ntr-un faliment.
Exemplu: Cătălin Botezatu.

Capricorn: Caracterul hotărât şi tenace îl face să muncească intens şi să aştepte cu răbdare succesul. Chiar dacă acesta apare mai târziu, totuşi apare! Îşi organizează bine munca şi e un fel de „lup singuratic” în afaceri.
Exemplu: Călin Popescu – Tăriceanu.

Vărsător: De o inteligenţă sclipitoare, la care se adaugă puterea vizionară şi dragostea pentru ştiinţă şi tehnică, mulţi Vărsători ajung oameni de afaceri de succes. Unora le lipseşte însă simţul practic şi sunt prea cu capul în nori.
Exemplu: Paul Allen, cofondatorul Microsoft.

Peşti: Depinde ce fel de Peşti. Puţini devin rechini în oceanul tumultos al afacerilor. De obicei au nevoie de o înzestrare genetică sau o educaţie în acest sens, pentru că altfel sunt prea boemi.
Exemplu: evreul Michael Dell, locul 9 al celor mai bogati 100 de americani.
Sursa: Unica

7 comentarii:

Anticalofilul spunea...

da si nu prea:D

Dan Ciulea spunea...

wtf? ... sunt comparat cu Dinu Patriciu? ... de unde si pana unde e dat el ca si exemplu?... schimba, si trece Dan Ciulea! :)))

Anonim spunea...

La gemeni e perfect adevarat...al meu cred ca si din rahat scoate bani , daca iasa ceva...oricat , nu conteaza...si 5 bani , dar se cheama ca-s de luat si nu de dat :D
Cat despre scorpii...pacat ca uneori exista multi invidiosi , care ii stopeaza din avantul lor..hehehehehehe... :D

nevinovat spunea...

mm sa spunem, doar ca am o intuitie jalnica de cele mai multe ori. :))

kamy spunea...

mare adevar

Monica spunea...

eu nu ma regasesc..deocamdataaa cine stie pe viitor:P

agi spunea...

asa e...

Trimiteți un comentariu