miercuri, 10 martie 2010

Zodiile revoltate

Taie-le calea la semafor, bagă-te în faţa lor la ghişeu sau parchează pe locul lor în faţa blocului, dar ai grijă că s-ar putea să nu scapi uşor. Iată cum reacţionează fiecare zodie când e nervosă ca să ştii la ce sa te aştepţi.

Berbec: Iau foc imediat şi nu e un lucru înţelept să-i calci pe coadă. Sar la bătaie, sau măcar la o discuţie aprinsă, indiferent dacă ei sunt slăbuţi iar ofensatorul are 100 de kilograme.

Taur: Taurii înghit multe înainte de a vedea roşu în faţa ochilor. Poate nu l-ai văzut sau poate n-ai ştiut că acela era locul lui… Dar şi dacă ai apucat să-l enervezi, are o forţă de reacţie cât 3 Berbeci la un loc.

Gemeni: Gemenii se „urzică” repede, dar le şi trece la fel de repede. Şi ai mai putea să crezi că „numai gura e de ei”. În realitate, iartă repede o ofensă şi sunt prea destinşi şi volatili ca să ţină o supărare la infinit.

Rac: Mult mai bătăioşi decât te-ai aştepta din partea lor. Protestele lor au ceva melodramtic şi pot să emită nişte acuze de pus pe fugă şi un elefant. Nu te lua după figura blajină.

Leu: Chiar şi dacă n-are chef să îşi pună mintea cu cineva sub nivelul lor (caci altfel cum, din moment ce se pretează la din acestea) trebuie să-şi apere onoarea. Aşa că o să pună la punct ofensatorul, fără drept de apel.

Fecioară: Fecioarele vor avea grijă în primul rând să evite situaţiile cu potenţial belicos. Nu le place să intre în altercaţii. Dar la o adică pot să ţină un discus acid de natură să ardă tot.

Balanţă: Cele mai conciliante din zodiac, Balanţele se vor strădui să facă pace în aşa fel încât toată lumea să fie mulţumită. Te surpinde însă vehemenţa cu care iau partea celui nedreptăţit, căci spiritul lor de dreptate e foarte dezvoltat.

Scorpion: Ofensează un Scorpion şi o să ai şapte ani de ghinion, am putea inventa un proverb ad-hoc. În esenţă, aceştia nu iartă, nu uită şi cel mai probabil vor avea grijă să se răzbune.

Săgetător: Nu se sfiesc să-l facă pe ofensator de râs în mod public. Săgetătorului îi lipseşte uneori tactul sau simţul ridicolului. N-o să ignore o ofensă doar pentru că se află în incinta Bisericii din Vatican sau a Înaltei Curţi de Justiţie.

Capricorn: Cel mai porbabil o să ignore cu nobleţe manifestările de acest gen. E nevoie de ceva mult mai grav pentru ca să coboare din sferele lor înalte pentru a împărţi dreptatea aici, pe pământ.

Vărsător: E mai degrabă sensibil la ofensa sau nedreptatea pe care o păţeşte altul, decât el însuşi. Poate că pentru el mai închide ochii, însă pentru un prieten sare şi-n foc.

Peşti: Mai degrabă se victimizează şi se deprimă decât să riposteze violent. ”Ştiam eu că lumea asta e rea” e atitudinea cea mai probabilă, fără să simtă nevoia să o transforme sau s-o ia cu asalt.
Sursa: Unica

28 comentarii:

Sfantu` Simon spunea...

:D heheh, desi nu ma omor cu "ezoterisme" d`astea ma declar multumit de caracterizarea facuta la zodia mea, ma reprezinta >:D

Ioana Radu spunea...

@Sfantu' Simon
Ce zodie onorezi? :D

Complex de Contradictii spunea...

Corect!!

Castiel spunea...

...nu stiu... dar la mine... nu prea se simte!!!...sunt prea fraier... ca sa fiu cum zice ..zodia... mai ales ca .. chiar daca e aceeasi zodia... persoanele sunt complet diferite!!! .. de zodiacul chinezesc ce zici??? in ala ... doua persoane din acelasi semn zodiacal(european).. dar din an diferit.... are o alta personalitate!!! deci .. ????????

Ioana Radu spunea...

@Black Angel
Cred ca fiecare zodiac are plusurile si minusurile lui.
Si nu este obligatoriu sa ti se potriveasca toate caracteristicile zodiei tale caci mai ai si ascendentul. Pe langa asta, depinde si in ce planeta ai luna (asta se calculeaza in functie de anul nasterii). Sunt o gramada de chestii dar cum nu sunt specializata in astrologie, nu pot da multe detalii. Am si eu minusurile mele :D

kamy spunea...

nici la mine nu se potriveste...de fapt...majoritatea chestiilor reprezentative zodiacului meu nu sunt adevarate...sunt total pusa :)) si la mine scrie ca sunt " fraiera" :)) dar eu sunt foarte impulsiva si mereu sunt in garda cand vine vorba de ceara...o duc pana in panzele albe daca se poate :D

Ioana Radu spunea...

@kamy
Trimite-mi un mail cu data si ora nasterii. Am sa-ti calculez pozitia lunii. Macar aia sa se potriveasca.
:D

madalina ionescu spunea...

Nu-mi ramane decat sa-mi iau masina si sa ma port cum imi cere zodia: sa le explic celor aflati...sub nivelul meu cum sta treaba cu onoarea :)))

Anticalofilul spunea...

ooo da. mi se potriveste perfect

Bogdan spunea...

Nu te supara mai sters cumva din blogrol?

Daniela Addario spunea...

Am primit mesajul pe blog la mine. Am trecut link-ul de la blogul tau, pe al meu...
Multumesc de vizita !

Sfantu` Simon spunea...

Eii, sunt in zodia "leului" (mai degraba un "para-leu), da` ti-am zis nu ma omor prea tare cu "ezoterismele" (haha, stai ca acu m-am prins de o faza "ezoTerrism" -> d-ra Terra, hai ca e misto, nu?) =))

Ioana Radu spunea...

@Sfantu' Simon
Hehe, uite ca eu nu privisem astfel. Frumoasa coincidenta a cuvintelor :D:D

Ioana Radu spunea...

@Bogdan
Nu te-am sters din blogroll. Apar primele cele mai recente 10 persoane care au scris. Daca vrei sa vizualizezi restul blogroll-ului trebuie sa dai clik pe “Afisati tot”.

LiaLia spunea...

Haha, Berbeaca cu ascendent în Berbec e f de acord cu ce scrie :D Da, am 1,62 și 55 de kile, dar trag foarte ușor frâna de mână și ies la bătaie :))))

nevinovat spunea...

aaa, la rac se potrivesc perfect. o sa preiau si eu asta pentru blogul meu. :D

Alin spunea...

Asa sunt eu pus pe scandal..:)))mi se potriveste perfect.Sunt Sagetator.

Bogdan spunea...

aaaaaaaaaa!Scz!

Claudia Balan spunea...

Eu sunt capricorn si mi se potriveste perfect, sincera sa fiu. Super interesanta postarea,a reusit sa imi aduca zambetul pe buze

phidas spunea...

Sant leu :)

VanGhelie spunea...

teresant. da de ce dau atat importanta gagicile unor inutilitati de genu asta?

Monica spunea...

iar ai dreptateeeeeeeeeeee

PS. leapsa de la tine am mai facut-o:). O gasesti in arhiva mea, la postarea cu titlul 10 de la mine. Multumesc mult de tot ca te-ai gandit la mine:):*

Alice in vintageland spunea...

Buna! Mi-ai lasta un comentariu pentru link exchange - it's done, te-am adaugat!

P.S- Eu sunt leu si ma regasesc in descriere!:)

Ioana Radu spunea...

@VanGhelie
Pentru amuzament :D

Grim spunea...

Vreau să-mi calculezi şi mie poziţiile. Dar pe mine tot nu reuşeşte să mă convingă zodiacul. Văd ca ţie îţi plac chestiile astea. Convinge-mă tu. Eu unul am toată gama de reacţii, de la calm şi păciuitor la furios şi provocator, depinde de persoanele implicate şi de situaţie.
Apropo, ai încercat reţeta? :D

Ioana Radu spunea...

@Grim
Trimite-mi un mail cu data si ora nasterii.
Cat despre reteta, da, am incercat-o. Nu te-am mai anuntat din cauza ca am dat-o-n bara cu ciocolata. M-am manjit toata :))
Era seara si uitasem ca am nevoie de seringa, asa ca am procedat cum am putut, motiv pentru care m-am manjit de glazura.

Grim spunea...

Glumeam cu poziţiile. Mă refeream la alte poziţii. Nu, chiar nu cred în zodii, nu vreau sa te pun la o munca inutilă. Cât despre ciocolată şi mânjit nu pot decat să-mi imaginez - suna kinky. Stai linistita ca si eu fac dezastru ori de cate ori lucrez cu ciocolata, dar rezultatul conteaza pana la urma.

Marius Ola spunea...

Mno, aici nu m-ai nimerit:)

Trimiteți un comentariu