vineri, 30 aprilie 2010

Cât rezistă zodiile la cicăleală

„Dacă o femeie nu comentează sau nu cicăleşte înseamnă că e foarte bolnavă sau e moartă!” glumea un prieten de-al meu. Ce e drept, avem cicăleala în sânge.
Cât rezistă şi cum reacţionează bărbaţii la asta în funcţie de zodia lor:

Berbec: Nu rezistă! E foarte riscant să cicăleşti un Berbec. În momentul în care realizează că vrei să îl îmbunătăţeşti, o să înţeleagă că nu e suficient de bun aşa cum e. Un berbec adevărat, care izbeşte cu coarnele şi dă frenetic din picioare e cea mai bună analogie.

Taur: Aparent, rabdă. Şi rabdă, şi rabdă… până în momentul în care se umple paharul şi dă pe dinafară. Iar atunci să te ţii! Vei constata că n-a uitat nimic şi că a acumulat toată cicăleala ta într-o cisternă fără supapă…

Gemeni: Pe el nu-l deranjează. Pentru că de fapt nu te ascultă! El are mintea preocupată cu alte lucruri în timp ce tu torni la cicăleli, ceea ce va avea drept efect un debit şi mai mare din acestea. Dacă totuşi te ascultă, înseamnă că vrea să scrie o carte pe acest subiect şi se cheamă documentare…

Rac: Cicălelile sunt, pentru el, ceva familiar… Aşa că are o rezistenţă destul de bună. E unul dintre puţinii bărbaţi care pot interpreta cicălelile ca pe un semn de dragoste. Aşa făcea şi mama lor, când erau mici, aşa că ştie să le asculte selectiv şi să le ignore dacă-l supără.

Leu: Să cicăleşti un Leu echivalează cu să-ţi cerţi norocul…! Nu că n-ai avea motive de cicăleală, însă la el nu ţine. N-ai face decât să-l îndepărtezi şi să-l faci să-şi amintească toate lucrurile pe care şi tu le-ai greşit. Dacă vrei să-l mobilizezi, la el merge mai bine cu laude şi cu aprecieri pozitive.

Fecioară: Ai putea să-l cicăleşti pentru că nu te scoate destul la plimbări romantice şi te-a târât până la un magazin îndepărtat numai fiindcă acolo „era mai ieftin”. Altfel, puţin probabil să-i găseşti nod în papură, pentru că el e de obicei mai critic, mai chiţibuşar şi mai cicălitor decât tine!

Balanţă: Cicăleala aplicată acestui bărbat ar trebui să se transforme în negociere, dacă vrei un rezultat pozitiv. Adica nu „niciodată nu vrei să duci tu gunoiul”, ci „dacă duci tu gunoiul îţi fac un masaj!”. Altfel, cicăleala în sine i se pare neelegantă şi îl îndepărtează afectiv de tine.

Scorpion: Cicăleala ta i se pare cam cum e ciripitul păsărelelor pentru un urs. N-o ia în semă decât în cazul în care acestea s-ar apropia suficient de mult cât să-i scoată ochii. Altfel, le etichetează sindrom premenstrual şi le ignoră. Dacă se înrăutăţesc şi îl atacă în zone sensibile, reacţia lui va fi mult mai dură.

Săgetător: Poţi să-l cicăleşti până mâine dimineaţă! Ca un spadasin dibaci, el va para fiecare cuvânt al tău şi în general cicăleala îl va lăsa neatins. Este atât de covins că are dreptate, că nicio cicăleală, chiar combinată de la mai multe femei, nu-l poate convinge. Cel mult îl amuză.

Capricorn: Vezi că el te ia în serios, mai exact ad literam. Dacă îi spui „niciodată nu-mi aduci şi mie o floare” va scoate agenda şi-ţi va enumera ultimele două evenimente la care a venit cu flori. La „nu petreci deloc timp cu mine” îţi va spune câte minute te-a ascultat ultima oară sau cât aţi petrecut împreună week-end-ul trecut.

Vărsător: Reacţionează neobişnuit. De la a pleca pur şi simplu de acasă, cu un pretext oarecare, sau a sta la televizor/calculator fără să te asculte şi până la a te urmări cu toată atenţia ca să-ţi dovedească cât eşti de iraţională. Orice variantă este posibilă.

Peşti: Sunt resemnaţi în faţa cicălelii, eventual îşi mai toarnă un pahar ca să uite… Te trezeşti că o cicăleală aproape nevinovată de-a ta îl aruncă într-o depresie sau muţenie accentuate, în timp ce alte ori e imun la un şuvoi oricât de larg de cicăleli.

Sursa: Unica.ro

12 comentarii:

WaLy spunea...

Am mai zis eu ca nu cred in astea dar chiar au dreptate , daca stau sa ma gandesc exact asa sunt eu cum scrie acolo.
Tare!!!

Camelia Bucur spunea...

nu stiu daca se aplica doar la barbati...la mine se potriveste foarte bine:))

Ioana Radu spunea...

@Camelia Bucur
si la mine se potriveste :D

kamy spunea...

:)) la fiecare post de-al tau legat de zodii ma sperie ce scrie la balanta :))
de asta nu intelegeam eu dc el :-" si eu imi dadeam sufletul
auzi...sa negociez cu el :))) o sa negociez altfel: nu faci aia...nu mai primesti nimic :)))

Razvan. spunea...

Cat de adevarata e aia de la sagetator, nu ma pot abtine sa nu comentez si sa nu mor de ras :)))

Unknown spunea...

Chiar că! Şi la mine se potriveşte :D
Hard barging :D

Ramina spunea...

:) Nu stiu cine a facut zodiacul asta ... sigur nu eu, pentru ca nici eu nu ma puteam descrie mai bine, in cateva cuvinte. True 100%

Anonim spunea...

ma incadrez (rac). desi cand eram copil, uram sa ma cicaleasca cineva. :))
p.s.: ai o leapsa la mine pe blog. =D

Alina spunea...

haha, la capricorn chiar se potriveste :))

Filip spunea...

mah io nu merg unde-i mai ieftin :P si nici nu`s cicalitor...eu sunt mai "miserupist" de fel...:)

aa...inca ceva...dadui totu` in vileag..adica mai bine sa afle lumea de la mine decat de la tine >:)

te-am pupat!

Anonim spunea...

În cazul feciorului meu nu se potriveşte. :))

crys spunea...

la tauri se potriveste ca o manusa :)

Trimiteți un comentariu