miercuri, 28 aprilie 2010

Cum să-l atragi în funcţie de zodie

Berbec: Îi plac femeile voluntare şi independente. Nu e foarte subtil. Dacă râzi zgomotos, eşti sexy şi viu colorată, fii pe pace, te-a zărit.

Taur: Apreciază foarte tare calitatea. Treci pe lângă el suficient de aproape cât să-ţi simtă parfumul scump sau să-ţi zărească eticheta de la sacou. Sau e suficient, pur şi simplu, să ai un decolteu generos.

Gemeni: Îi plac femeile inteligente. El le curtează pe toate, oricum. Ca să ieşi în evidenţă, atrage-l cu o remarcă isteaţă şi amuzantă sau cu noutăţi de ultimă oră.

Rac: Pentru şanse maxime ar trebui să-i aminteşti de calităţile pe care le iubeşte la mama lui. Orium, fii cât se poate de caldă, duioasă şi feminină ca să-l încurajezi să se apropie.

Leu: Paradoxal, îşi doreşte o femeie strălucitoare, cu care să se poată mândri, dar care în acelaşi timp să nu îl pună în umbră. Fii un fel de trofeu preţios şi incită-i instinctele de vânător.

Fecioară: Este genul de bărbat care analizează totul cu atenţie, chiar dacă te-a remarcat de la prima privire. Îţi măreşti şansele dacă ai coafura perfectă, manichiura perfectă, un machiaj natural perfect şi pari, cu toate acestea, accesibilă.

Balanţă: Nicio grijă, dacă ai fustă te-a remarcat! Dar ca să-i faci privirea să zăbovească, e nevoie de mai mult. Un tips ar fi să te porţi drăguţ şi afectuos cu un alt bărbat.

Scorpion: Poţi să încerci să pari egala lui, adică o femeie fatală cu reputaţie de persoană periculoasă. Sau să te manifeşti senină, veselă şi virginală. N-o să reziste tentaţiei de a-ţi dezvălui tenebrele.

Săgetător: Trebuie să nu pari o fandosită pe care să n-o poată lua cu el pe munte sau la o partidă de tenis. Daca ai simţul umorului şi un libido sănătos, al tău e!

Capricorn: Cel mai simplu şi mai eficient este să ceri să-i fii prezentată de către cineva influent, gen un VIP sau propriul lui şef. Asta îi va atrage cu siguranţă atenţia. Sau să te lauzi cu realizările tale profesionale de excepţie.

Vărsător: Şansele să devii mai mult decât una dintre amicele lui sunt: ori îi stârneşti în mod explicit sexualitatea, eventual povestindu-i ceva kinky, ori deţii un calculator mai performat decât al lui.

Peşti: Ai două varinate: ori ai aerul de „mamă a răniţilor” care îl atrage ca un magnet, ori dimpotrivă, îi stârneşti compasiunea cu suferinţe reale sau închipuite pe care să le poţi cu demnitate.

Sursa: Unica.ro

8 comentarii:

Unknown spunea...

Hai măi :)) Balanţele sunt nişte idealiste, indiferent de sex :)) Fustă???

Anonim spunea...

Sa sti ca ii plac femeiele si le curteaza pe toate fara nici o urma de departajare...are pe vino-incoace...Uite ca s-a nimerit , de data asta , ca de multe ori ma intreaba diverse chestii din diferite domenii si ma asculta...cu mult interes si chiar aplica , ceea ce nu poate decat sa ma bucure!

WaLy spunea...

Eu chiar nu cred in astea , dar de data asta are putina dreptate.

Sfantu` Simon spunea...

Damn, din cate se pare ce am eu nevoie frizeaza un pic cu imposibilul ... sau poate nu am avut eu destul timp sa "cunosc lumea" >:D

Camelia Bucur spunea...

clar la varsator se potriveste 100%:D

Ana Ulmanu spunea...

Vai tipa din poza parca as fy eu intr-o fotografie "made by Terra".
Berbecii - exemplu P. - total adevarat.
Taurii - exemplu persoane pe care le cunosc eu (mai putin un coleg de munca de-al lui P si un prof de istorie de-al meu) - tot adevarat, mai putin decolteul generos.
Rac - stiam ca asa trebuie facut dar gandindu-ma la 2 reprezentanti ai zodiei: Dan C si Marius - e total fals
Leu - foarte adevarat.
Fecioara - adevarat
Balanta - tipul Balanta pe care il stiu eu nu se incadreaza deloc in ceea ce e scris si nici ascendentul lui nu se potriveste cu ce e scris :)
Scorpion - da
Sagetator - da
Varsator - nu stiu cum e dar urasc cuvantul ala kinky:(( CRED ca e un tic verbal de-al lui Adi:) in plus, in seara asta l-a folosit si colegul lui de munca . . .
Pesti - cum ziceam si pe blogul meu mai demult. Nu vreau sa stiu nimic. Deci habar n-am cum sunt pestii.
Sper ca nu te-a deranjat postarea mea kilometrica. Persoanele sunt diferite dar eu am scris despre nativi pe care ii cunosc eu

kamy spunea...

:)))) amuzant la pesti...
dar la balanta :-S...pe bune?nu cred ca vreau sa incerc :)) mi-e frica :P

Ioana Radu spunea...

@Ana Ulmanu
Nu ma deranjeaza comentariile lungi, ba chiar sunt bine-venite :D:D
Iar exemplele date sunt cum nu se poate mai bine. La varsator poti sa-l bagi pe Tavi... e destul de "kinky" :))

Trimiteți un comentariu