sâmbătă, 10 aprilie 2010

Portrete? NOT!... Încă un site ratat.

Nu-i înţeleg pe unii. Investesc în domenii ca să ce? Să aibă site-uri neorganizate.
Eram la prima vizită pe un site de artă (cică) şi cotrobăind prin categorii, ajung la "Portrete". Ce să vezi? Numai de portrete nu dau.
Cât de idiot să fii să adaugi o poză în care apari din cap până-n picioare... la categoria portrete? Căt de idiot să fii?


Acum, după ce aţi văzut print-screen-ul, vreau să-mi explice şi mie cineva cum e posibil ca "Eu şi Dana pe motor" sau "Regele Arthur" să fie portrete. Mai avem în meniu şi portretul (?!?!????) "Te adol zâna mea".
Cât de tâmpit trebuie să fii să arunci pozele astea în categoria "portret"?
A fost prima şi ultima mea vizită pe www.art-zone.ro.

UPDATE (după 24 de ore)
Monica Olteanu a scris: "Mă gândesc ce ar zice vreunul din adminii site-ului respectiv dacă ar vedea articolul acesta :))"
La ideea Monicăi am făcut chiar eu acest pas şi am completat formularul de contact din pagina lor.



Nu înjunghii pe nimeni în anonimat, nu e firea mea. Nici articolul nu a fost scris cu rea intenţie. Ideea site-ului mi se pare chiar bună, cer doar puţină ordine, cer doar să fiu mulţumită din postura mea de vizitator. Poate sunt şi alţii ca mine, poate sunt şi alţii care au ajuns pe acel site şi au fost dezamăgiţi. În numele tuturor vizitatorilor dezamăgiţi de situaţia actuală (dezordine în categoriile fotografiilor) am scris acest articol. Sper că se vor lua măsuri în ceastă direcţie.

Cu stimă,
d-ra Terra Radu.

13 comentarii:

Antiignorantu spunea...

exista interese meschine.........

adizzy spunea...

am impresia ca adminu doarme acolo

Grim spunea...

mama ce zana... eu am ramas "cu gandul la ch" nu la "uh". Prea te stresezi pentru o manea.. pana la urma. Sa fie la ei.

dd. spunea...

"te adol zana mea":))
limba romana..

Ioana Radu spunea...

@dd.
N-avem ce sa le cerem. Atat ii duce bibilica.

Beatrix spunea...

uhmm...poate unii nu stiu ce inseamna portret :))
"eu si dana pe motor" nu stiu de ce dar titlul acelei poze chiar m-a facut sa rad ca o crizata prin casa.

Ema spunea...

mare-i gradina si multi sar gardul ...

Filip spunea...

=)) aaaahhahahahha

Monica spunea...

doamne....ma gandesc ce ar zice daca vreunul din cei ai carora este site ul respectiv, daca ar vedea articolul asta:P

:)):)):))

Anonim spunea...

Am si eu o simpla intrebare, prosteasca din punctul tau de vedere (banuiesc): poti sa imi explici si mie mai exact ce simti tu din aceasta calitate complementara a fiintei tale, cea de blogger? Am stat, ti-am citit blogul, m-am uitat, dar pe bune ca nu pot sa pricep toata bulibaseala asta (scuza-mi limbajul). So care e toata chestia cu oferitul informatiilor si etc. Do u have a life?

Anonim spunea...

si vreau sa subliniez faptul ca intrebarile mele nu vin dintr-o rautate gratuita ci pur si simplu dintr-o dorinta de cunoastere a unor realitati contemporane (blogging and shit). Si scuza-ma pentru faptul ca te-am tutuit, dar consider ca imi permit.

Ioana Radu spunea...

@Anonim
Cât de "în serios" să te iau dacă tu îţi exprimi curiozităţile în anonimat?
Oricum, dincolo de opţiunea de a-ţi dezvălui identitatea, ai dreptul la un răspuns, la fel ca fiecare alt cititor de-al meu.

Da, am o viaţă.
Iar în viaţa de zi cu zi sunt foarte critică, atât cu mine cât şi cu ceilalţi. Am avut o postare în care am rugat cititorii să mă tragă de mânecă de fiecare dată când greşesc, cam atât de tare îmi doresc să fiu corectată (iar aici nu mă refer doar la greşelile morfo-sintactice).

Care e chestia cu oferitul informaţiilor? Unii oameni le consideră utile, mai ales informaţiile legate de evenimente ce vor avea loc, reduceri, concursuri (la care participanţii îşi câştigă pe drept premiile, nu pe ochi frumoşi).
Iar postările care nu sunt informative pentru publicul larg ci doar pentru un grup restrâns de persoane, ei bine, acestea sunt dreptul meu, blogul aparţinându-mi în totalitate.
Dacă mai ai întrebări nu ezita să le pui.
O seară frumoasă.

Anonim spunea...

Consider ca te pierzi mult in niste chestii mult prea formale pentru a-ti etala unele calitati gramaticale personale. (exprimarea nu e dintre cele mai corecte)..in fine, nu-i sens.

Trimiteți un comentariu