duminică, 9 mai 2010

Zodiile la volan

Berbec: O să te claxoneze insistent daca ai nenorocul să te nimereşti în faţa lui la semafor si nu demarezi în prima microsecundă a culorii verde. Iar dacă sunteţi pe benzi alăturate, nu se va putea abţine să nu te întreacă.

Taur: Meticulos ca în orice altceva, conduce cu măiestie şi are o rezistenţă uimitoare. Poate să conducă ore în şir fără nicio oprire. Uneori are mania vitezei, dar numai cât să se bucure de motorul performant al maşinii lui, cu care e foarte posesiv.

Gemeni: Conduce, vorbeşte la telefon, are un ziar deschis pe volan şi muşcă dintr-un sandviş în acelaşi timp. Sau aşa ar face, dacă n-ar fi poliţia destul de aspră. Îi place să „se bage” şi aglomeraţia îl deranjează mai puţin decât pe alţii, atâta vreme cât nu stă pe loc.

Rac: Conduce cu multă eleganţă, cumva din vârful degetelor. Foarte irascibil însă dacă îi taie cineva calea sau ceilalţi din trafic sunt necivilizaţi. Pe cât de relaxat şi fericit este singur pe o stradă într-un colţ uitat de lume, pe atât de încordat în traficul oraşului.

Leu: Decât să conducă o maşină proastă, preferă să ia taxiul, dacă e Mercedes. Sau o limuzină, în cazurile speciale. Maşina proprie o conduce cu o relaxare nobilă, la fel de mându ca un general pe calul său în faţa oştirii, la paradă.

Fecioară: E atât de încântat de mecanică şi mecanisme că ar fi în stare să-şi refacă maşina bucăţică cu bucăţică. E prudent la volan, la fel ca în orice altceva, dar dacă şofatul devine meseria lui sau o a doua natură, va conduce ca cel mai bun şofer de raliu.

Balanţă: Nu-i place să îşi murdărească mâinile cu ulei de motor şi preferă s-o ducă la mecanic chiar dacă e vorba să mai pună apă la ştergătoare. De obicei e mai mult artist decât o persoană cu abilităţi tehnice. Conduce la fel cum dansează.

Scorpion: E periculos pe şosele, fiindcă nu-i pasă câte reguli încalcă dacă el e hotărât să ajungă într-un loc la o anumită oră. Maşina îi va reflecta din plin personalitatea, n-o bibileşte ca o Fecioară şi nici nu-i dă luciu ca un Leu, dar cu siguranţă au o relaţie specială…

Săgetător: Poate fi cel cu cei mai mulţi kilometri la bord, adunaţi din toate maşinile pe care le-a condus vreodată. Are reputaţie de globe-trotter, dar n-are nevoie neapărat de maşină pentru asta. Pentru el e la fel de natural să conducă cum este să meargă.

Capricorn: Când maşina nu-i reflectă statutul social (ceea ce se petrece de multe ori) ea nu reprezintă decât un banal instrument pe care îl foloseşte ca să-şi atingă scopurile. Verbul Capricornului este „a folosi”, „a utiliza”. Asta face şi nimic mai mult.

Vărsător: E încântat de tehnologia de vârf sau ultimele descoperiri, aşa că va dori să aibă la propria maşină cel mai nou tip de… orice. Va fi primul care va dobândi maşina inteligentă care îţi răspunde la întrebări şi face rezervări la restaurant.

Peşti: Poate să iubească maşinile la fel de probabil cum poate să le ignore complet. Stilul lui meditativ şi visător este destul de incompatibil cu condusul, şi va fi de multe ori oprit să sufle în fiolă. Chiar dacă nu apare nimic acolo, poliţistul va fi în continuare suspicios.

Sursa: Unica.ro

16 comentarii:

phidas spunea...

Sa fiu al naibi, asa e. (Leu) :)

Camelia Bucur spunea...

daa...clar varsatori+gadget-uri(cat mai multe, cat mai ciudate)=sweet love:X:X:X

Black Angel spunea...

am zis eu de mai multe ori ca is zodia "extraterestru"..... iar nu se potriveste!!!!
de ce la pesti nu scrie ca nu are rabdare....,ca injura pe toti aia care dorm la volan, si pe aia ce nu respecta regulile??? si cati draci are cand sunt cozi !! ??????????????????

Matase neagra la nord de sud spunea...

HAHA abia astept sa am carnet. :))

keltghost spunea...

Balanţele nu sunt deloc, I repeat DELOC grăbite :D

Anonim spunea...

Taur... se potriveste de minune :D

CrissDinu spunea...

Aoleuuu daaa, exact asa sunt gemenii la volan...era sa ma sinucid acu cateva zile cand am stat pe la semafoare si treceri de pietoni minute in sir...simteam k nu mai pot de nervi:D

d-ra Terra Radu spunea...

@Black Angel
Poate esti atat de special incat trebuie o zodie noua pentru tine :D
Glumesc, na, nu mereu se potrivesc (stiu ca pe tine te-am nimerit foarte rar). Eh, o sa public atat de multe incat o sa se potriveasca si la tine candva :>:>

GiA spunea...

Nu prea ma pricep eu la mecanica...Inca nu am carnet, dar daca aici zice ca voi fi ca un sofer de raliu inseamna ca asa e :)

Black Angel spunea...

sper.... sa se nimereasca!! macar una... dar de la cap la coada... nu doar o parte! ;)

Anonim spunea...

De data asta m-a nimerit in plin...

Brad spunea...

Dap, si daca reactionezi urat te depasesc si franez brusc in fata ta !
Aries rulez !
:)
... just kidding ...

d-ra Terra Radu spunea...

@Brad
vai de fundul masinii tale :))

DAN CIULEA spunea...

NU STIU CUM SE FACE, DA ZODIA ASATA A MEA (LEU), MA FACE INGAMFAT...

d-ra Terra Radu spunea...

@Dan Ciulea
E o caracteristica generala, nu particulara :D
Fiecare zodie in parte are momentele ei de ingamfare, unele mai mult iar altele mai putin.

M.Cristina spunea...

De abia astept sa-mi iau carnetul...

Trimiteți un comentariu