marți, 29 iunie 2010

Cine vrea hamsteri?

6 puiuţi rotunjori şi drăgălaşi îşi caută stăpâni.
Dacă sunteţi din judeţul Dâmboviţa şi vă doriţi un hamster drăgălaş, luaţi legătura cu Smiley (el fiind din Târgovişte).
Hamsterii au 4 săptămâni. Eu am de câteva luni un hamster şi ţin cu tot dinadinsul să menţionez că deşi uneori este năzdrăvan, m-a făcut să văd lumea cu alţi ochi. E un suflet mic pe care am ajuns să-l iubesc şi de care, recunosc, la început mă temeam, ba chiar îmi era frică să pun mâna pe el. Acum îl iubesc enorm de mult şi mi-aş dori să trăiască zeci de ani ca să-l pot avea alături de mine.

Hamsterii sunt uşor de îngrijit. Dacă nu aveţi cuşcă, îi puteţi ţine într-un acvariu sau într-un borcan mai înalt. Rumeguşul se găseşte la farmacia veterinară şi e foarte ieftin (4 ron... şi mie îmi ajunge o lună în circumstanţa în care îi schimb rumeguşul cam de două ori pe săptămână).
Mâncarea, la fel, este foarte ieftină. Costă în jur de 6 ron cutia la farmacia veterinară şi vă ajunge două luni. Este un amestec de cereale. Separat îi puteţi da salată, castraveţi, morcovi şi seminţe de floarea soarelui (FĂRĂ SARE!!!).
Lui Edi al meu de când i s-au terminat cerealele, îi dau numai seminţe de floarea soarelui, salată, morcovi şi castraveţi. Şi e foarte mulţumit!

În concluzie, cei 6 mititei vă aşteaptă nerăbdători să-i luaţi acasă.
Contact Smiley pentru detalii.

2 comentarii:

Smiley_tgv spunea...

Multumesc de transmiterea mesajulu mai departe, Terra!
Tin sa precizez ca mai am doar 2 baietei dornici de "insuratoare". Insa daca se vor oferi mai multe persoane, cred (mai mult ca sigur)ca Buba (mamica) mai are cativa pregatiti in "cuptorasul" ei. So, be patient!
Deocamdata baietii stau cu taticul lor.
O sa postez la mine poza cu ei (cei disponibili acum) si mai mentionez ca eu ii donez, insa se spune ca nu ar trai, asa ca va costa 50 de bani unul ;)

Monica spunea...

maaaaaiiii, nu e suflet, e doar un trupusor:P

Trimiteți un comentariu