miercuri, 30 iunie 2010

Cum cucereşti un bărbat în funcţie de zodie

Bărbatul Berbec
          Sari în ochii bărbatului Berbec dacă eşti feminină, dinamică şi pasională, indiferent de context.
          Berbecul este unul dintre puţinii care este atras de independenţa unei femei. Cu alte cuvinte, vrea să vadă că ai detesta să depinzi financiar de el, că ştii să îţi aperi punctul de vedere şi că ţi s-ar părea sufocant să fiţi împreună non-stop. Îl mai atrag şi femeile care stârnesc admiraţia celor din jur pentru că excelează într-un anumit domeniu. Arată-i că ai o carieră înfloritoare şi îi câştigi respectul.
          Calităţile cu care îl ademeneşti într-o relaţie sunt, în cazul Berbecului, spontaneitatea, îndrăzneala şi curajul de a accepta orice provocare. Pentru a-l cuceri definitiv, nu te lăsa cu una, cu două pentru că acest nativ are un spirit de vânătoare înnăscut. Lasă-l să te seducă şi opune rezistenţă, atât cât să îl intrigi şi să vrea să îţi dedice tot timpul său. În momentele în care nu faci pe inabordabila, oferă-i câteva complimente care să-i gâdile egoul.

Bărbatul Taur
          Sari în ochii bărbatului Taur dacă eşti gingaşă, calmă şi emani senzualitate prin gesturi.
          Cucereşti Taurul dacă îi arăţi că te bucuri de micile plăceri ale vieţii, cum ar fi vizionarea unui film acasă, întinsă pe canapea şi preferi această activitate în locul unei nopţi în club. Nu înseamnă că vrea o femeie de casă, căci apreciază femeile culte şi pasionate de artă.
          Bărbatul Taur are nevoie de confort emoţional, aşa că îl ademeneşti într-o relaţie dacă dai dovadă de echilibru în situaţii tensionate şi îl copleşeşti cu gesturi tandre şi vorbe duioase. Se teme de femeile isterice în timpul unui conflict, aşa că îi câştigi respectul dacă rămâi calmă. În general, caută pentru o relaţie o femeie tradiţională, care pune pe primul plan familia, nu cariera.

Bărbatul Gemeni
          Nu-i sari în ochi bărbatului Gemeni decât dacă reuşeşti să ai o inteligenţă suficient de evidentă ochiului liber. Nu-i acaparezi atenţia cu frumuseţea, ci cu o personalitate interesantă.
          Îl cucereşti dacă îl stimulezi în primul rând intelectual. În momentul în care i-ai impresionat prietenii, l-ai câştigat, căci nativul acestei zodii este sociabil şi acordă prietenilor la fel de multă importanţă ca partenerei de cuplu.
          Îl ademeneşti în relaţia de cuplu dacă şi tu preferi ieşirile cu prietenii comuni, în locul întâlnirilor romantice. Când sunteţi în oraş nu uita să flirtezi cu el într-un mod subtil. Îi plac subtilităţile verbale, nu gesturile provocatoare. Va fi interesat să aibă o relaţie cu o femeie jucăuşă, un pic misterioasă, care pune mare accent pe statutul ei social.

Bărbatul Rac
          Îi sari în ochi dacă îţi remarcă trăsăturile feminine, căci îi plac în mod deosebit formele voluptoase. Îşi va ţine ochii pe tine dacă emani căldură sufletească şi multă consideraţie faţă de cei din jurul tău.
          Bărbatul Rac este cucerit uşor de o femeie înţelegătoare, care îi respectă opiniile şi nevoia de singurătate. Îi place să-i spui sincer ce simţi pentru el chiar de la început. Dacă eşti tandră, îl asculţi şi îl susţii moral, îl cucereşti iremediabil.
          Îl ademeneşti să intre într-o relaţie, dacă, după ce îi arăţi că poate conta pe tine, îi dezvălui priorităţile şi planurile tale de viitor. Printre ele un loc important îl ocupă întemeierea unei familii? Atunci poţi începe o relaţie cu bărbatul Rac.

Bărbatul Leu
          Îi sari în ochi dacă ai un stil aparte, emani rafinament şi încredere în sine.
          Bărbatul Leu se axează la început pe aspectul fizic, aşa că îl cucereşti în primul rând dacă îl faci să fie mândru că eşti la braţul lui. De aceea trebuie să fii mereu foarte cochetă. Are un simţ estetic înnăscut, aşa că un decolteu prea evident nu îl va impresiona.
          Îl ademeneşti să intre într-o relaţie dacă îi hrăneşti egoul cu aprecieri la adresa lui. Laudă-l, spune-i că n-ai mai întâlnit pe nimeni ca el şi ai grijă să construieşti complimente autentice, căci nu îi place să fie linguşit. Îl impresionezi dacă ai multe pasiuni, iar una dintre ele este seducţia cu ajutorul limbajului trupului.

Bărbatul Fecioară
          Îi sari în ochi dacă ai o ţinută mereu asortată, obiceiuri sănătoase şi pari, cel puţin, perfectă.
          Dacă nu remarcă vreun defect la prima vedere, va fi foarte interesat să se mai uite o dată… Pentru a-l cuceri chiar de la a doua vedere nu trebuie să rămâi perfectă. Poţi echilibra defectele cu următoarele calităţi: firea raţională, spiritul de organizare, toleranţa, loialitatea şi atitudinea decisă.
          Ca să intre într-o relaţie bărbatul Fecioară are nevoie de o femeie care să îi accepte tabieturile, statornică, pe care se poate baza şi cu un stil de viaţă sănătos, lipsit de vicii.

Bărbatul Balanţă
          Îi sari în ochi dacă ai un şarm aparte, eşti sociabilă şi înconjurată de persoane interesante. Crede ferm în zicala „cine se aseamănă, se adună”.
          Îl cucereşti dacă găseşte în tine contradicţii, pentru că astfel îl şi intrigi, îi şi oferi senzaţia de armonie. Va fi fascinat de o femeie aparent sensibilă, dar cu o carieră de succes sau de o tipă dură la exterior, gingaşă în interior. Trebuie să găsească în tine o femeie complexă. Invită-l la operă, iar a doua zi la picnic în parc.
          Îl ademeneşti într-o relaţie dacă eşti onestă, ştii să faci compromisuri, preferându-le în locul disputelor. Îţi va analiza bunul gust şi cultura generală înainte să devii iubita lui oficial.

Bărbatul Scorpion
          Nu îi vei atrage atenţia cu ceva precis, precum aspectul fizic, ori intelectul. Îi sari în ochi cu ceva special, poate un context deosebit care vă aduce împreună, asta pentru că tot ce este intens îl atrage.
          Îl cucereşti alegând să rămâi misterioasă, dar jovială. Nu îi pune multe întrebări personale şi nu îi dezvălui lucruri despre tine decât dacă îşi arată interesul. Atunci când o face fii sinceră, nu apela la joculeţe, şi îl vei cuceri. Arată-i că eşti o femeie puternică, ce nu se descurajează cu una, cu două.
          Îl ademeneşti într-o relaţie dacă îi arăţi că ai un psihic puternic care face faţă schimbărilor lui de dispoziţie. Preferă femeile dinamice, gata să ţină pasul cu el. Fii provocatoare între patru pereţi, dar mai rezervată în public. Dovedeşte-i ca poate avea încredere în tine de câte ori îşi arată îndoiala. Faptul că eşti dispusă să-i împărtăşeşti orice, îi calmează gelozia.

Bărbatul Săgetător
          Îi sari în ochi dacă eşti mai mereu cu zâmbetul pe buze, chit că filosofezi sau joci o partidă de billiard.
          Îl cucereşti dacă îl frapezi cu modul tău direct, practic şi mereu optimist de a privi lucrurile. Nu îl căuta, lasă-l să fie liber şi nu vei mai scăpa de telefoanele lui. Atunci când eşti cu el, fii dispusă să încerci lucruri neconvenţionale şi arată-i că te adaptezi uşor oricărui context.
          Îl ademeneşti să intre într-o relaţie dacă îl încurajezi să petreacă mai mult timp cu prietenii, iar mai apoi îl inviţi să plecaţi undeva doar voi doi. Îşi va dori alături o femeie aventuroasă, care să empatizeze cu el în privinţa nevoii de libertate. Nu uita însă să îi arăţi că el este primul cu care ai vrea să testezi orice experienţă. Dă-i de înţeles însă că mereu ai o rezervă pregătită şi nu te va refuza.

Bărbatul Capricorn
          Îi sari în ochi bărbatului Capricorn cu atitudinea matură, nu cu fizicul impresionant. Îşi doreşte să vadă în privirea ta ambiţie şi poftă de viaţă.
          Îl cucereşti cu gesturile elegante şi vorbele înţelepte. Arată-i că ai multe conexiuni profesionale, eşti descurcăreaţă şi pui mare preţ pe independenţa financiară. Fii deschisă, tratează-l cu afecţiune, dar nu uita de bunele maniere.
          Îl ademeneşti într-o relaţie dacă nu îi iei în râs atitudinea uneori prea serioasă. Te va aprecia dacă ai planuri de viitor deja trasate şi ştii ce vrei în viaţă şi acum şi peste 10 ani. Arată-i că eşti o femeie răbdătoare, chit că e vorba de ezitarea lui de a începe o relaţie serioasă sau de durata meciului care l-a captivat.

Bărbatul Vărsător
          Cu greu se încrede în prima impresie, aşa că îi sari în ochi ca o potenţială iubită dacă se uită la ceas şi nu ştie unde a trecut timpul cât timp a vorbit cu tine.
          Îl cucereşti dacă îi pui capac cu vorbele, ai prezenţă de spirit şi o inteligenţă înnăscută, ce se evidenţiază în situaţii de zi cu zi.
          Îl ademeneşti să intre într-o relaţie dacă îi arăţi că nu poţi fi descifrată cu uşurinţă şi că nu laşi niciodată emoţiile să te copleşească. Va fi atras în mod irezistibil de tine dacă ştii să îţi exprimi sentimentele într-un mod original, nu siropos. Totodată, arată-i că eşti cerebrală şi nu te laşi condusă de instincte.

Bărbatul Peşti
          Îi sari în ochi bărbatului Peşti cu înfăţişarea firavă, precum şi firea romantică şi visătoare.
          Ca să îl cucereşti apelează la insinuări, nu la abordări directe. Arată-i că ai intentii curate şi asigură-l că simţi o conexiune puternică între voi. Dacă îi oferi senzaţia că este în siguranţă cu tine şi ai puterea să empatizezi cu emoţiile sale cele mai profunde l-ai cucerit.
          Îl ademeneşti să intre într-o relaţie serioasă dacă dozezi sensibilitatea şi cu un strop de curaj şi altruism, căci are nevoie să ştie că este susţinut moral de partenera de cuplu. Nu te feri totuşi să fii vulnerabilă în faţa lui. Va aprecia că îi împărtăşeşti cele mai ascunse dorinţe şi temeri. Nu în ultimul rând, arată-i că poţi transforma orice context din real, într-unul deosebit de romantic.

Sursa: Unica.ro

6 comentarii:

Cristina spunea...

De-ar fi atat de simplu...

bla bla bla spunea...

In cazul berbecilor e 100% adevarat. . .in cazul celorlalte zodii nu stiu pentru ca...nu am citit:)

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Ioana Radu spunea...

@Anonim
Nu.

Unknown spunea...

Se cam potriveşte la balanţe în general, să ştii :D

Adriana spunea...

adevar graiesti...

Trimiteți un comentariu