duminică, 6 iunie 2010

Cum sunt miresele în funcţie de zodie

Toate miresele sunt frumoase, dar cum arată şi cum se manifestă ele în funcţie de zodie? Sau ce ar trebui să îţi asiguri la nuntă ca să te simţi cel mai bine…?

Berbec: E o zi glorioasă cea în care iubitul tău te conduce la altar. Oricine poate să vadă strălucirea bucuriei din ochii tăi. Eşti gata să dansezi până îţi rupi pantofii şi nu ai nevoie decât de muzică dată tare.

Taur: Mai moderată ca sora ta Berbec, te învăluieşti în cea mai frumoasă ţinută pe care proaspătul tău soţ şi-o permite. Nu faci lucrurile pe jumătate şi ţii morţiş să ai cea mai bună mâncare şi o atmosferă de calitate.

Gemeni: Multă culoare, multă veselie, multă lume şi un program artistic interesant este ceea ce îţi doreşti pentru nunta voastră. Cât despre tine, ţi-ar plăcea să ieşi din tipare

Rac: Ai vrea să respecţi toate tradiţiile şi să te simţi fericită la braţul alesului tău purtând acelaşi colier de perle pe care l-a avut şi mama sau bunica ta la propria lor nuntă. O locaţie romantică şi muzica veche sunt obligatorii.

Leu: Cât mai mult lux şi o petrecere memorabilă despre care să se scrie şi la ziarul local dacă s-ar putea! Este cea mai frumoasă zi din viaţa ta, aceea în care te privesc toţi ca prinţesa care ai simţit mereu că eşti.

Fecioară: Preferi rochia de mireasă în care te simţi tu bine mai degrabă decât pe cea la modă. Te dezlănţui faţă de natura ta destul de rezervată de obicei, spre deliciul prietenilor tăi şi al soţului care te adoră…

Balanţă: Toaletă rafinată care să îţi evidenţieze feminitatea, romantism şi eleganţă până la cel mai mic detaliu, de la fundiţele de la scaune, până la jarteaua pe care mirele tău ţi-o dă jos cu dinţii… Este exclusă orice manea sau glumă vulgară!

Scorpion: Ai prefera mai degrabă o petrecere restrânsă, numai cu cei foarte apropiaţi, dar s-ar putea să fii nevoită să inviţi mai mulţi. Tu străluceşti la braţul lui, chiar dacă nu-ţi manifeşti fericirea în prea multe cuvinte.

Săgetător: Cadrul perfect pentru nunta ta este undeva în natură mai degrabă decât un restaurant din centrul oraşului prăfuit. Dacă simţi pădurea sau marea în apropiere e ok, în rest distracţia poate să înceapă iar tu eşti regina absolută!

Capricorn: O ţinută elegantă prin simplitate şi croială rafinată, fără prea multe zorzoane care ţie îţi repugnă. Te conformezi obiceiurilor fiindcă îţi place să respecţi tradiţiile, dar fără nimic exagerat.

Vărsător: N-ar fi exclus să fii obosită după petrecerea burlăciţelor de c-o seară înainte. Percepi pierderea libertăţii mai acut decât alte zodii şi ai nevoie de prietenii tăi vechi ca să te simţi bine pornind în noua viaţă.

Peşti: Vaporoasă şi diafană, mirele tău s-ar putea să se ciupească, să se asigure că nu visează, iar tu eşti o apariţie de basm. Crearea misterului şi acel ceva magic care însoţeşte nunţile e tot ce îţi trebuie ca să fii fericită.

Sursa: Unica.ro

15 comentarii:

kamy spunea...

Oooooohh da :)):D

Monica spunea...

la mine se potriveste:D:D:D

Tina spunea...

Interesant, oricum asteptam sa ne spui si cum sunt mirii in functie de zodie daca tot ai abordat acest subiect.

Ioana Radu spunea...

@Iustina
Mirii sunt trişti (adio burlăcie)
:))

phidas spunea...

Cu toate ca sant leu, cred ca o leoaica mi-ar fi fatala. :)

Unknown spunea...

Exclus orice manea :D Ha! Imi place ce zice la balante! Desi nu vad like EVER mireasa, clar imi place descrierea :D

Lillee spunea...

:)) Leu sunt. Ma abtin de la comentarii, pot sa fluier?

Anonim spunea...

si la mine se potriveste :3

C.T spunea...

Are dreptate Iulia , despre miri.

kamy spunea...

lasa terra ca si tu te-ai casatori da' nu prea :)) parca esti un "mire" :))

Prof. drd. Florentina Teacă spunea...

La mine se potriveste (capricorn)...si cred ca si la leu se potriveste (am exemplul sora-mii, leoaica adevarata)

Diana spunea...

:lol:
Si ce fac daca nu vreau sa ma marit? :D

Mihaela Pojogu spunea...

..sunt balanta si da muzica e fooarte importanta :D, serios !

Am dansat si desculta ..

Ioana Radu spunea...

@Diana
Aici m-ai prins la colţ :D
n-am idee

Autumn spunea...

Cred ca se va potrivi la mine:P (de fapt muzica e unul dintre cele mai importante elemente)

Trimiteți un comentariu