marți, 1 iunie 2010

Desert Expo, 4-6 iunie 2010, la Liberty Center.


COMUNICAT DE PRESĂ

Vă invităm la cea de-a doua ediţie a Desert Expo – Coffee, sweets, drinks & more, între 4–6 iunie 2010, la Liberty Center.

Vor fi prezentate ultimele noutăţi din domeniu, iar vizitatorii vor participa la degustări de produse şi se vor bucura de preţuri promoţionale.

La târg veţi avea parte şi de nenumărate distracţii, dansuri şi concursuri, dar şi de sesiuni de face painting.

Veţi putea gusta ciocolata cu iasomie, fără zahăr, cu ardei iute, antistress, energizantă, relaxantă, stropită cu polen, cu cacao iute sau umplută cu cafea, zahăr ars, frişcă, marţipan sau cine ştie ce alte ingrediente pe care vă lăsăm să le descoperiţi singuri!

“Cel mai bun cadou” va fi declarat câştigător de un juriu internaţional format din specialişti în nutriţie şi vedete TV.
Vom avea un concert de muzică ambientală şi caffe concert cu ocazia expoziţiei.

Fie că vă place aroma unei îngheţate delicioase sau sunteţi acolo pentru a face un cadou inedit cuiva drag, avem convingerea că nu veţi lipsi de la acest eveniment!

Organizatorul tâgului, Avanz Fairs & Events, aşteaptă peste 10.000 de vizitatori interesaţi în cele 3 zile de târg. Programul este vineri – duminică, orele 10 – 22. Intrarea este liberă.

Adresa Liberty Center: Calea Progresului 151-171, sector 5, Bucureşti (intersecţia Calea Progresului cu Calea Rahovei, acces cu tramvaiele 8, 11, 23, 25, 32 şi autobuzele 117 şi 173). Telefon: 021/ 369 98 75.

www.desertexpo.ro

7 comentarii:

Boogie Man spunea...

mergem la targ :D

Sfantu` Simon spunea...

Ciocolata cu iasomie - cica ciocolata e la fel de buna ca sexul, acu cu iasomie o sa fie exact la fel ca sexul, adica dupa ce o mananci te apuca si somnul

Ciocolata fara zahar - hai sa fim seriosi, si sex fara organe genitale a incercat cineva pana acu

Ciocolata cu ardei iute - da ce am draci pe mine? >:D

Ciocolata antistres - pai nu asa sunt toate?

Ciocolata energizanta - auleu, adica e mai energizanta, pai si ce fac apoi ma pazeste cineva cu bata sa ma "linisteasca"

Ciocolata relaxanta - pai nu e la fel cu aia antistres?

Ciocolata stropita cu polen - nu multumesc sunt alergic.

Ciocolata cu cacao iute sau umpluta cu cafea - sigur nu e "umpluta iute cu cafea", da` d`aia umpluta cu sila n-are?

Ioana Radu spunea...

@Matei
mergi tu :p ... eu sunt "bizi" în perioada asta

Ioana Radu spunea...

@Sfantu' Simon
Rrrrrăule! :))
De ce n-ai venit azi?
P.S.: am mâncat eu ciocolată cu ardei iute

GiA spunea...

Devorez tot ce inseamna ciocolata. Acolo e loc de mine, clar! :P

Sfantu` Simon spunea...

De unde sti don`soara ca n-am venit azi? >:D

P.S.: eu eram tipu` ala ciudat din tufisuri care se "juca insistent" cu cheile din "buzunaru` de la pantaloni", too creepy, iar am intrecut masura? =))

Acu serios vorbind, azi a trebuit sa stau ca si ieri sa-i pazesc pe "meseriasii de la Electrica" care s-au apucat sa darame peretii prin bloc, si n-aveam nevoie de un apartament cu vedere la scara.

P.P.S.: cicolata cu ardei iute? si cum a fost? te rog simte-te libera sa folosesti analogii vis-a-vis de "partide de amor" >:D

Ioana Radu spunea...

@Sfantu' Simon
Ştiu că n-ai venit pentru că ploua torenţial (nu mai era nici naiba pe acolo) iar eu eram cu umbrela în braţe în faţa mitropoliei, aşteptând o domnişoară ce întârzia :D
Noroc că nu aşteptam singură, altfel mă apucau pandaliile pe acolo.
P.S.: când o să apari să dai de ştire să ştiu să-ţi aduc ciocolată cu chilli.

Trimiteți un comentariu