marți, 6 iulie 2010

Cum iubesc femeile în funcţie de zodie

Femeia Berbec
             Nu simţi că iubeşti dacă cel de lângă tine nu te ţine în suspans. Totul trebuie însă calculat la milimetru de partenerul tău. E bine ca el să te ţină pe vârfuri, dar să nu te facă niciodată să sari după el, căci îţi vei lua repede tălpăşiţa, oricât de mult ai iubi. Nimic nu te face să spui „Adio!” mai repede decât impresia că cel de lângă tine nu îţi împărtăşeşte sentimentele. Într-o relaţie te aprinzi repede indiferent de sentiment, gelozie sau pasiune, dar te stingi la fel de uşor dacă partenerul tău nu rezonează cu tine.
             Pentru a avea o relaţie fericită este important să îţi învingi orgoliul, care te face să reacţionezi impulsiv în cele mai nepotrivite contexte.

Femeia Taur
             Eşti fascinată de iubire şi de reacţiile pe care ţi le trezeşte pentru că te bazezi pe simţurile tale înainte de toate. Când iubeşti eşti învăluită de senzualitate şi eşti de părere că gesturile romantice de la început ar trebui să dăinuie în timp. Eşti o fire afectuoasă, care oferă partenerului senzaţia de stabilitate. Ai nevoie în schimb de un bărbat puternic, care să te protejeze şi să îţi ofere luna de pe cer, dacă îi ceri asta.
             Pentru a avea o relaţie fericită este important să scapi de impresia că iubitului tău este obligat să îţi ofere confortul de care ai nevoie. Învaţă să te mulţumeşti şi cu mici plăceri, nu doar cu gesturi măreţe.

Femeia Gemeni
             Iubirea se citeşte foarte uşor pe chipul tău pentru că sentimentul te entuziasmează peste măsură. Devii veselă, jucăuşă, vorbăreaţă, chiar dacă în sine un sentiment atât de puternic te intimidează. Când iubeşti accepţi cu uşurinţă un partener foarte diferit de tine, dar care te înţelege şi nu vrea să te schimbe. Eşti sinceră şi deschisă, aşa că iubitul tău va ştii cu cine are de-a face chiar de la prima întâlnire. Atunci când dai peste un bărbat rezervat, care refuză să îţi povestească mai multe despre el, entuziasmul îţi scade brusc. Tu eşti de părere că o relaţie fără comunicare este sortită eşecului. În ceea ce priveşte iubirea uneori eşti naivă şi îţi pui toate speranţele în iubitul tău. Tocmai de aceea cel de lângă tine te poate dezamăgi foarte uşor.
             Pentru a avea o relaţie fericită încearcă să nu mai anticipezi acţiunile partenerului tău sau să vezi un viitor cu el, decât atunci când ţi-a mărturisit ce simte pentru tine.

Femeia Rac
             Trăieşti iubirea la cote maxime pentru că eşti o fire sensibilă când vine vorba de emoţiile iubirii. Într-o relaţie partenerul te poate răni cu uşurinţă, dacă uită de aniversarea voastră, este distant sau adoptă o atitudine ostilă când este supărat. Tinzi să îţi răsfeţi partenerul peste măsură, doar dacă învaţă să îţi menajeze sentimentele. Rolul de iubită are în cazul tău câteva accente materne, pentru că îl iei pe iubitul tău sub aripa protectoare şi ai grijă de el.
             Pentru a avea o relaţie fericită este important să te asiguri că primeşti de la el la fel de mult cât îi oferi.

Femeia Leu
             Iubirea trezeşte în tine mai degrabă pasiune, decât statornicie. Atunci când iubeşti eşti uşor dramatică, aşa că, dacă uită să te sune, ar fi bine să se pregătească să fie ignorat sau criticat cu remarci acide. Tot dramatismul porneşte din faptul că îţi este greu să laşi garda jos, considerând iubirea o armă cu două tăişuri.
             Pentru a avea o relaţie fericită nu mai trage concluzii fără să îţi consulţi partenerul. Oferă-i prezumţia de nevinovăţie şi vei avea mai puţine bătăi de cap.

Femeia Fecioară
             Eşti o fire perfecţionistă, aşa că cel pe care îl iubeşti ar trebui să se simtă foarte norocos. Dacă iubeşti, îl vei copleşi cu complimente şi gesturi care să-i arate ceea ce simţi. Într-o relaţie eşti devotată partenerului tău şi ai un spirit de sacrificiu mai accentuat decât în cazul celorlalte zodii. Îţi este greu să te relaxezi când iubeşti şi simţi că te pierzi cu firea dacă nu ştii pe unde umblă sau ce face iubitul tău.
             Pentru a avea o relaţie fericită este important să capeţi încredere în iubitul tău şi să laşi deoparte semnele de întrebare sau, mai rău, interogarea partenerului.

Femeia Balanţă
             În relaţia de cuplu vrei ca totul să decurgă într-o armonie perfectă, aşa că, dacă iubeşti un bărbat, vei căuta să fii exact ca el sau să te completezi cu el. Nu îţi pierzi diplomaţia nici măcar atunci când iubirea te consumă. Dacă ai vreo nemulţumire, e posibil ca ea să rămână nemărturisită în încercarea de a găsi cea mai elegantă formulare. Într-o relaţie eşti alături de cel drag la bine şi la rău, dând dovadă de altruism în forma cea mai pură. Eşti adepta fair play-ului inclusiv în relaţia de cuplu, aşa că un iubit care pune orgoliul mai presus de fericirea în doi te va îndepărta.
             Pentru a avea o relaţie fericită e important să nu te mai fereşti de conflicte, doar pentru a păstra în aparenţă armonia. Relaţia se poate destrăma şi în mod tacit, nu doar dacă îţi zbieri nemulţumirile.

Femeia Scorpion
             Nicio altă femeie nu mai pune accentul ca tine pe încrederea ce trebuie să existe între doi parteneri de cuplu. Pui mare preţ pe sinceritate, oricât de dur ar fi adevărul. Odată mărturisit, eşti capabilă de orice compromis în numele iubirii. În momentul în care l-ai prins însă cu minciuna, vei spune că îl ierţi, dar îţi va fi imposibil să uiţi şi să treci peste. Tot tu eşti cea care consideră sexul cea mai intimă modalitate de a-i arăta celui de lângă tine că îl iubeşti.
             Pentru a avea o relaţie fericită este important să nu îţi mai ţii iubitul sub lupa ta, căci îl faci să se simtă judecat, nu iubit.

Femeia Săgetător
             Atunci când un bărbat ţi-a câştigat inima îl vei face partenerul tău de joc. Atunci când iubeşti nu te transformi într-o femeie romantică, ci într-una care vrea să îşi vadă iubitul mereu vesel şi cu zâmbetul pe buze. Într-o relaţie ai nevoie de un bărbat la fel de dinamic şi iubitor de libertate ca tine. Faptul că îl iubeşti nu te face deloc posesivă. Dimpotrivă! Îl laşi să fie liber şi te bucuri atunci când îl vezi cum se întoarce în braţele tale.
             Pentru a avea o relaţie fericită asigură-l pe iubitul tău că ţi-ai luat un angajament faţă de el, altfel, firea ta rebelă îl va face să creadă că nu i-ai făcut loc în inima ta.

Femeia Capricorn
             Eşti rezervată chiar şi atunci când iubeşti pentru că nu vrei ca celălalt să profite de pe urma sentimentelor tale. Dacă ţi-a câştigat încrederea, te dovedeşti a fi o iubită implicată total în relaţia de cuplu. Îi oferi un umăr pe care să plângă şi o mână de ajutor oricând, căci îl pui în topul priorităţilor tale. Un bărbat care nu va lua în serios relaţia voastră şi va arăta vreo urmă de îndoială în privinţa intenţiilor sale, îţi spulberă orice sentiment de iubire.
             Pentru a avea o relaţie fericită încearcă să îţi mai descreţeşti fruntea, căci într-o relaţie nu trebuie să îţi asumi doar rolul de eroină pentru iubitul tău. Lasă-te şi pe mâna lui şi bucură-te de dragostea voastră.

Femeia Vărsător
             Eşti o fire cerebrală, aşa că rareori se întâmplă ca iubirea să îţi ia minţile. Rămâi raţională chiar şi atunci când îţi este dor de el. În relaţia cu cel pe care îl iubeşti cauţi să îi împărtăşeşti cele mai ascunse gânduri, iar dacă nu îţi înţelege viziunea, te dezamăgeşte, şi nu doar pe plan intelectual. În relaţia de cuplu pui mult accent pe activităţile în doi, văzând partenerul de cuplu şi ca pe un bun prieten. Eşti originală, amuzantă şi imprevizibilă aşa că vei ţine plictiseala la distanţă.
             Pentru a avea o relaţie fericită este important să îţi exprimi iubirea şi fizic, cu gesturi tandre, pentru că firea ta cerebrală te poate transforma într-o iubită interesantă, dar impersonală.

Femeia Peşti
             Atunci când iubeşti şi eşti iubită ai impresia că s-a produs o legătură specială între voi doi. Crezi cu fermitate în suflete pereche şi consideri că, într-o relaţie ideală, iubitul îţi anticipează orice vorbă şi îţi ghiceşte orice dorinţă. Îţi place să desluşeşti mistere, aşa că în relaţia de cuplu îl provoci pe iubitul tău să vorbiţi despre tot şi nimic până răsare soarele. Tocmai de aceea, un bărbat dintr-o bucată, care nu este dispus să îţi arate că are o latură mai profundă, nu te stimulează să te implici în relaţia cu el.
             Pentru a avea o relaţie fericită încearcă să nu îl mai raportezi la un ideal şi să îl vezi pentru ceea ce este. Te-ar putea surprinde plăcut.

Sursa: Unica.ro

5 comentarii:

Castiel spunea...

ma ia plansul =))

Camelia Bucur spunea...

aproape adevarat:P
faza cu cerebrala nu prea se potriveste:)

CORA spunea...

Uf, cam adevarat, asa dramatic iubeste femneia Leu...!

Anonim spunea...

Ne plictisesti cu asta.

vidocq spunea...

Este chiar foarte interesant:D

Trimiteți un comentariu