miercuri, 21 iulie 2010

Dormitoarele zodiilor

Berbec: După gusul lor, l-ar decora cu nişte culori prea vii pentru o zonă de odihnă. Dar pentru Berbeci nu are atât de multă importanţă. Oricum viaţa lor se desfăşoară mai mult afară sau în camera de zi.

Taur: Foarte confortabil, în primul rând. Decorat cu gust, poate chiar cu opere de artă, dar dă cumva senzaţia că e prea încărcat, sunt prea multe lucruri acolo.

Gemeni: E pe jumătate bibliotecă, fiindcă Geamănului îi place să-şi ţină aproape cărţile preferate. Şi cel mai probabil are şi un telefon pe noptieră.

Rac: Suporturi pentru lumânări şi vaze cu flori sunt nelipsite din dormitorul persoanelor Rac, care sunt foarte romantice.

Leu: Persoanele născute în Leu iubesc luxul, aşa că asta se reflectă şi în felul în care îşi aranjează dormitorul. În plus sunt foarte vizuale. O oglindă pe tavan sau pe tot şifonierul completază peisajul.

Fecioară: O cameră simplă şi foarte curată, acesta e locul unde ar dormi o Fecioară. Chiar dacă e dezordonată, în orice colţ te uiţi e lună de curat.

Balanţă: În culori plăcute, pastelate şi suave. Balanţelor le plac decoraţiunile aşa că e posibil să găseşti acolo un numar mare de perne sau bibelouri.

Scorpion: E o mare onoare să fii invitat în dormitorul unui Scorpion, care este „centrul său logistic şi de control”. În 99% din cazuri eşti acolo fiindcă vrea să facă dragoste cu tine.

Săgetător: Cel mai putin ataşaţi de casă, pentru Săgetători orice dormitor de hotel e la fel de bun ca şi cel personal. Dacă şi-l decorează singuri, va fi un pic opulent.

Capricorn: Cel mai spartan dintre dormitoare. Nu are multe brizbrizuri, iar Capricornii reuşesc să facă dormitorul să arate tot ca o odaie de lucru.

Vărsător: Degeaba le spui că e mai sănătos pentru psihic să nu aibă calculator, televizor şi alte divaisuri în camera unde se odihnesc. Cel mai probabil n-or să te asculte.

Peşti: Îşi fac un adevărat „cuib” în care să se poată refugia, departe de lumea din-afară. Chiar dacă e dezordonat, emană de obicei o căldură specifică nativului care locuieşte acolo.

Sursa: Unica.ro

10 comentarii:

AndreeEA spunea...

La Fecioara asa e, ai mare dreptate !:D

dreamr spunea...

Desigur ca am in dormitor calculator, televizor dvd. Dar ceva de care nu m-as putea lipsi sunt draperiile... Le folosesc cand sunt "nebun" si in noptile furtunoase :)

Ioana Radu spunea...

@dreamr
Avem cam multe lucruri in comun. In afara de pc, tv si dvd, care sunt nelipsite din dormitor, si eu sunt o maniaca a draperiilor. La mine, de obicei, e intuneric. Foarte rar se face lumina :)

dreamr spunea...

Se face lumina din sclipirea ochilor...

Ioana Radu spunea...

@dreamr
Din cand in cand, avem un soare in loc de suflet...

Professional Teenager spunea...

al meu zici ca e studio de filme porno :))

Castiel spunea...

am doua luni de vacanta "singur acasa". am sa pun in practica toate chestiile alea... ;) imi fac de cap :))))

dreamr spunea...

Dar putini il vad...

Smiley_tgv spunea...

taur(uneori bou)
mi se potreiveste ce zice pe acolo, fara cine stie ce opera de arta si hey, toate lucrurile alea "in plus" imi sunt folositoare

CrissDinu spunea...

La mine in dormitor am un perete rosu:D, toata tehnologia ( calculator, telefon, dvd etc), si biblioteca am mutat-o k nu mai aveam loc, dar xcum e la indemana:D.
Deci, e ceva adevarat la Gemenii astia:P

Trimiteți un comentariu