vineri, 23 iulie 2010

Un ecograf pentru secţia de Pediatrie!

De copilărie ne aducem cu toţii aminte ca fiind cea mai frumoasă perioadă. Zâmbetele noastre atingeau perfecţiunea în perioada în care nu cunoşteam griji, supărări, probleme.

Mulţi copii bolnavi de leucemie (cancer în sânge) sunt trimişi din majoritatea judeţelor la spitalul Fundeni din Bucureşti pentru a li se acorda ajutorul de care au atâta nevoie. Partea mai puţin plăcută este că ecograful de la secţia de pediatrie nu mai funcţionează iar una dintre fostele paciente ale spitalului a pornit o campanie de strângere de fonduri.

Până în prezent s-a strâns jumătate din suma necesară pentru ecograf. Astăzi am primit un mail prin care eram informată de această campanie. Vestea mai puţin bună este că azi, 23 iulie, este ultima zi în care se mai pot face donaţii.

Ecograful de care copiii au atât de mare nevoie îi poate aduce mai aproape de steaua pe care ei vor să o atingă, sănătatea. Pentru mulţi un lucru banal, pentru ei, un vis. Ajutaţi copiii bolnavi de cancer din spitalul Fundeni donând 2 euro printr-un simplu sms la 858. Companiile Vodafone, Orange şi Cosmote pun la dispoziţia Asociaţiei MAME acest număr fără TVA şi alte taxe.

Puteţi vedea în materialul următor ce înseamnă acest ecograf pentru spitalul Fundeni:




Sunt copii şi au nevoie de noi!
2 euro nu este o sumă mare.

Rog frumos, cei care deţineţi blog, scrieţi despre această campanie astăzi. E suficient doar să afişaţi materialul video. Sunt convinsă că nu toată lumea va dona, dar cu cât află mai multe persoane, cu atât şansele de donaţii cresc.
Vă mulţumesc anticipat.

Cu stimă,
Terra Ioana Radu.

2 comentarii:

dreamr spunea...

Ma terc fiorii cand vad atatia copii cu probleme atat de mari. Inteleg perfect ce inseamna o mana de ajutor intinsa celor care au nevoie...

In plus, un sms nu e o avere... Bogatia e in sufletele noastre...

Antiignorantu spunea...

apropo de sistemul medical … romanii sub hipnoza vor face plaja intre orele 11 si 18 … pe termen lung se vor pierde prin tratamente cam 1 miliard euro pe an din cauza radiatiilor solare ce ataca corpul uman …

Trimiteți un comentariu