marți, 3 august 2010

BUCHAREST IN ART - Vintage, Handmade, Design fair, Vinyls.


În zilele de 7 şi 8 august, la Tête-à-Tête Chill, Art & Coffee, va avea loc BUCHAREST IN ART, un nou concept ce promovează tinerii artişti.

Cu aceasta ocazie începând cu ora 12:00, sâmbătă şi duminică vor fi prezentate peste 30 de exponate: fashion design, vintage, handmade & vinyls.
Italian Vintage, Handmadestuff by Tutu, Haine-Vintage , E vintage, Antante, Betty Boo, Cybela Accsesories, Iolanda Mutu, Artisti Design, About Vintage, Vintage Mag, Excess| ACCESSories, Ceva cu Dichis, 3127 Bags, Acarete, Minelli, Republic Of Tutu, Caraghioz, Mon Jardin & MORE

Veţi avea ocazia să vă faceţi cumpărăturile într-un stil european, aşadar dependenţii de shopping vor intra automat în concursul-tombolă cu premii oferite de HYPESTREET.RO si SLS.

Pasionaţii de lectură au la dispoziţie o colecţie impresionantă de cărţi iar Tête-à-Tête este locul în care te poţi relaxa citind o carte.
Dacă Tractorul Sifonat te surpride făcând lucrul acesta, vei avea ocazia să pleci acasă cu una dintre cărţi.

Madame Lucie doreşte să ne spună povestea ”Les Macarons” şi vă oferă un sampling cu cele mai exclusiviste dulciuri pariziene, răsfăţ pentru simţuri.

Sursa: StyleShine.ro
Pentru mai multe detalii despre eveniment - clik aici!

4 comentarii:

Monica spunea...

pai daca vii si tu in Bucuresti, sa ma anunti da?:P

Ioana Radu spunea...

@Monica
In seara asta am inceput tratamentul si nu cred ca efectele se vor vedea pana la sfarsitul saptamanii deci e mult probabil sa nu vin. Dar sper ca cei ce vor vedea anuntul evenimentului aici si se vor prezenta acolo, sa se bucure si pentru mine :D

Unknown spunea...

Nu-i rău deloc

Claudia spunea...

Frumos!<3

Trimiteți un comentariu