marți, 31 august 2010

Calităţile şi defectele zodiilor în pat

Berbec
Calităţi: Berbecul este entuziast în pat şi poate să se bucure de o partidă de sex, chiar dacă este stresat, asta pentru că ştie să facă din sex o prioritate. Foarte rar va refuza o partidă de sex. Între aşternuturi este vulcanic, spontan şi cu imaginaţie. În pat ştie atât cum să conducă, cât şi cum să se lase condus.
Defecte: Berbecul este una dintre cele mai egoiste zodii în pat. Nu prea îi pasă de plăcerea celuilalt, dar îşi va satisface partenerul pentru că nu vrea să lase o impresie proastă în pat. Totodată, îi place să dea multe indicaţii, aşa că riscă să devină cam pretenţios.

Taur
Calităţi: Taurul este cel mai senzual semn zodiacal, care face din sex o artă. Este atent la cum şi cât atinge. Poate rezista şi o noapte întreagă, pentru că este caracterizat de forţă şi perseverenţă în pat. Dacă simte că are un partener devotat, Taurul îi va îndeplini orice dorinţă sexuală.
Defecte: Taurul nu excelează la capitolul imaginaţie în pat, căci trăieşte sexul mai degrabă cu simţul tactil, punând accent pe simţirile fizice. Totodată, poate să devină posesiv în pat, aşa că nu se va înţelege cu un partener căruia îi place să preia controlul.

Gemeni
Calităţi: Nativul născut în zodia Gemeni adoră jocurile erotice şi este în stare să scape de inhibiţii pe oricine cu tacticile lui. Ştie cum să tachineze, aşa că te surprinde cu senzaţii intense obţinute pe căi neobişnuite. În pat îi place să provoace reacţii extreme, aşa că depune mult efort pentru plăcerea celuilalt.
Defecte: Este destul de capricios, deci greu de mulţumit. Are o latură mai crudă, aşa că îşi poate şoca partenerul cu remarcile sarcastice în cele mai intime momente. Pentru că este atât de nehotărât cu privire la ceea ce vrea apare destul de uşor incompatibilitatea cu cel de lângă el.

Rac
Calităţi: Racul este un partener sensibil care consideră că nevoile celuilalt sunt foarte importante. Ştie cum să aducă un zâmbet de satisfacţie chiar şi pe chipul celui mai pretenţios partener. Trăieşte sexul cu intensitate maximă şi nu se fereşte de implicarea emoţională din timpul sexului. Aşa că face gesturi romantice care merg la inima celui cu care are o relaţie.
Defecte: Poate acorda sexului o importanţă uneori prea mare. După el sexul trebuie să valideze ceva. Racul va fi dezamăgit dacă nu îi sunt apreciate şi răsplătite eforturile şi se va retrage. Preferă să facă asta, decât să zică ce îl deranjează.

Leu
Calităţi: Leul ştie cum să se pună în evidenţă când face sex, astfel că este o prezenţă fascinantă în pat, pornind de la fizicul său şi terminând cu abilitatea lui de a găsi cele mai indecente poziţii de sex. Se manifestă zgomotos în pat, amestecând gesturile pasionale cu cele tandre.
Defecte: Totul se rezumă la Leu în timpul sexului, cel puţin aşa crede el uneori. În pat încearcă mai degrabă să strângă laude, decât să aprecieze plăcerea ce i se oferă. Obsesia pentru prestaţia lui îl transformă într-un partener superficial, care nu a înţeles că altul este farmecul sexului.

Fecioară
Calităţi: Fecioara ştie cum să îmbrace diferite roluri în pat. Acest nativ este imprevizibil în pat. Uneori va frapa cu propuneri indecente, alteori preferă o atitudine mai cuminte. În plus, Fecioara posedă un magnetism cu care atrage, indiferent ce rol interpretează în pat. Cu greu te vei plictisi de o Fecioară în pat.
Defecte: Această dorinţă de a fi altfel izvorăşte din faptul că nu vrea să dezamăgească în pat. Ţine cont poate prea mult despre ce crede partenerul. În încercarea de a fi cameleonică în pat poate uita să fie ea însăşi, caz în care sexul se goleşte de plăcere.

Balanţă
Calităţi: Legătura minte-trup este foarte puternică în cazul Balanţei. Acest nativ îşi controlează foarte bine instinctele sexuale. Rar vei auzi o Balanţă că nu a avut orgasm exact atunci când şi-a propus. În pat caută armonie şi oferă atât cât primeşte, aşa că partenerul ei nu se va simţi nici sufocat, dar nici neglijat.
Defecte: Balanţa trebuie însă să îşi tempereze această dorinţă de armonie, dacă nu vrea să obţină exact opusul. Punând atât accent pe imaginea de ansamblu, Balanţa pare că are aşteptări prea mari şi transformă sexul într-o misiune imposibilă.

Scorpion
Calităţi: Are un libido extrem de puternic, dar şi abilitatea de a-şi intoxica partenerul cu el. Reuşeşte să-i treazească cheful de sex cu o repeziciune surprinzătoare. În pat, deşi este pasional, sălbatic chiar, se implică şi emoţional. Are o intuiţie desăvârşită cu privire la nevoile sexuale ale partenerului său, astfel că pare un ghicitor de gânduri.
Defecte: Se spune că este cel mai bun la pat dintre zodii, lucru care vine la pachet şi cu o anumită aroganţă. Scorpionul crede că uneori totul se rezolvă doar cu o partidă de sex. Soluţia este bună, dar doar pe termen scurt.

Săgetător
Calităţi: Săgetătorul este un partener de sex neînfricat. Spune „Da” la orice provocare pentru că aleargă după experienţe noi şi palpitante. Are o imginaţie bogată, aşa că poate ţine mult timp flacăra pasiunii aprinsă, dar doar dacă iubeşte cu adevărat. El este genul de partener care te va face să descoperi laturi noi ale propriei sexualităţi.
Defecte: Chair dacă are mult potenţial, primul său instinct este să meargă din floare în floare în căutarea experienţelor noi. Are nevoie de independenţă, pe care uneori şi-o validează prin aventuri sexuale. În plus, nu este adeptul romantismului, căci separă complet sexul de iubire.

Capricorn
Calităţi: Dacă are alături un partener stabil şi de încredere, Capricornul se transformă din apatic într-o zodie foarte senzuală între aşternuturi, care continuă să îşi cucerească partenerul cu fiecare partidă de sex. Nu îi sunt străine nici fanteziile deocheate, nici crearea unei atmosfere romantice.
Defecte: Până să ajungi să cunoşti latura sexuală a Capricornului, este nevoie de multă răbdare şi tact. El afişează o atitudine indiferentă în pat, care îl face pe celălalt să nu se simtă dorit. La început Capricornul preferă să rămână calculat şi să nu se lase pradă instinctelor sexuale.

Vărsător
Calităţi: Vărsătorul îşi pune capul la contribuţie în timpul sexului. Firea lui cerebrală poate duce la partide de sex care întrec cele mai provocatoare fantezii. Este nonconformist, aşa că în pat îl poate surprinde chiar şi pe cel mai experimentat partener.
Defecte: Sexul cu un Vărsător nu le este recomadat decât celor tari de inimă, căci el aduce neconvenţionalul în pat. Poate sări calul cu propunerile, fără să îi pese de sentimentele celuilalt. Vărsătorul separă dragostea de sex, aşa că îşi poate răni partenerul cu indiferenţa post sex.

Peşti
Calităţi: Sexul cu acest nativ poate fi cu totul ieşit din comun, dacă între el şi partenerul său există o atracţie magnetică. Odată ce simt fluturaşi în stomac, Peştii devin jucăuşi şi inventivi în pat şi se manifestă foarte intens în timpul sexului. Pun mult accent pe compatibilitatea sexuală şi ştiu să facă compromisuri.
Defecte: Peştii pot fi destul de critici cu propria persoană în pat, dar şi destul de emoţionali atunci când se lovesc de indiferenţa partenerului. În timpul sexului au o atitudine uneori pasivă şi uită să preia iniţiativa. Totodată, le este greu să îşi verbalizeze dorinţele.

Sursa: Unica.ro

8 comentarii:

Anonim spunea...

"Are o latura mai cruda,asa ca isi poate soca partenerul cu remarcile sarcastice in cele mai intime momente."- Asta chiar mi s-a intamplat.:))

dreamr spunea...

indiferenta after? so, let's smoke a cigarette :P

Unknown spunea...

Misiune imposibilă la balanţe? :))
Nu zic nici nu, nici da, dar... tot funny sună :D

Unknown spunea...

ce bine m-am simtit cand am citit la Taur:D

Monica spunea...

bai:D:)):))

asta insemana ca e asa:D:))

Ioana Radu spunea...

Deci la voi se potriveste :D... daca nu per total, macar o parte din caracteristicile enuntate.
E bine :D

Florea Mihai Ionut spunea...

asa e:D

Ioana Radu spunea...

@Florea Mihai Ionut
Capricorn veritabil, huh? :D

Trimiteți un comentariu