marți, 10 august 2010

Destinaţii exotice potrivite pentru fiecare zodie

Berbec: O să fie o plăcere să ai un Berbec cu tine. Vrea să exploreze fiecare colţişor, e primul la expediţii inedite sau experienţe neobişnuite sau potenţial periculoase. De mute ori e nevoie chiar să-l mai temperezi…

Taur: O să îţi facă o mulţime de nazuri dacă mâncarea nu e bună, salteaua nu e moale sau condiţiile nu sunt cele cu care e obişnuit. Nu îl poţi târî prea departe de hotel şi se va opune încercărilor de a devia de la programul iniţial.

Gemeni: Dacă nu te deranjează gălăgia, Gemenii sunt ideal de luat în călătorii, pentru că sunt veseli şi comunicativi. Cel mai probabil rup deja 100 de cuvinte în limba locală şi pot negocia prin bazare.

Rac: Racul va înmagazina cel mai bine amintirile, fotografiile şi suvenirurile din călătorie. Dacă uiţi ceva după, poţi să te bazezi pe el sau să citeşti pe blogul lui. E o prezenţă agreabilă cu condiţia să îşi fi dorit să fie acolo.

Leu: Indiferent în ce colţ de lume v-aţi afla, Leul o să se asigure că veţi fi bine trataţi, bine serviţi şi primiţi cu respectul cuvenit. Altfel, n-ar fi de mirare să se urce în primul avion care să-l ducă înapoi acasă.

Fecioară: Cu mare greutate convingi o Fecioară să te urmeze într-o ţară exotică. Cine ştie ce boli ciudate sunt pe acolo? Nu-i place ideea că nu cunoaşte limba şi va trebui să se descurce prin semne. Iar curăţenia trebuie să fie impecabilă…

Balanţă: Atâta timp cât e cu cineva drag, Balanţa se adaptează destul de bine. Dacă poate să facă şi un pic de shopping, şi mai bine! Dar chiar dacă e vorba de junglă sau safari e nevoie să aibă confort şi apă caldă…

Scorpion: Ai convins un Scorpion să vină într-o astfel de călătorie? Atunci nicio grijă. E perfect capabil să se descurce şi să aibă grijă de le însuşi. Nici măcar nu va renunţa la tabieturile sale, dar e deschis şi la obiceiurile băştinaşe.

Săgetător: Oricât de departe de casă, Săgetătorul se simte în largul lui. E născut pentru călătorii la mare distanţa şi savurează cu plăcere orice noutate. Cultura şi oamenii din alte părţi ale lumii îl fascinează.

Capricorn: Greu de convins să facă o călătorie îndepărtată dacă nu are un scop precis sau un motiv serios. Altfel îţi va aduce argumente că alt loc, mai ieftin sau mai apropiat are aceleaşi avantaje.

Vărsător: E încântat să călătorească. Şi cu cât e mai neobişnuit sau mai exotic locul ales, cu atât mai bine. După Vărsător, şi-ar petrece restul vieţii cutreierând lumea într-o barcă sau împreună cu o caravană.

Peşti: Nu se dă în vânt după călătorii îndepărtate, decât dacă e vreun loc la care să fi visat de mult sau de care îl leagă ceva emoţional. Altfel aplică princiupiul filosofic „peste tot e ca aici” şi rămâne acasă.

Sursa: Unica.ro

8 comentarii:

dreamr spunea...

cu cat mai exotic... o da!
ar putea fi ceva de genul Bora Bora sau Bahamas... sau de ce nu o insula pustie :)

Marius Ola spunea...

Numai departe să fie!:))

Ioana Radu spunea...

@dreamr
Merge si Republica Dominicana? ;;)

@Ola
Ca sa simti ca e vacanta :D

Gheara spunea...

eu vreau sa merg prin toata lumea, nu sa raman acasa!

Monica spunea...

mda, ma regasesc:))
ma cert cu toti pe oriunde ma duc:)) daca mi se pare ca o prostie e prea scumpa intr o piata:)):))

Ps. ai o leapsa la mine, daca te intereseaza!Multumesc:)

dreamr spunea...

corespunde criteriilor mele "modeste" :)

The girl with yellow shoes (Sophie) spunea...

http://www.flu.ro/articole/Cultura_urbana/Ce_n_ai_vrea_sa_stie_altii_despre_zodia_ta_.html

M-am gandit ca ar fi interesant sa postezi si ceva despre zodii din alt punct de vedere.
Apropo, la gemeni chiar se potriveste!

Ioana Radu spunea...

@The girl with yellow shoes
Multumesc pentru link. Voi publica in zilele urmatoare.

Trimiteți un comentariu