miercuri, 11 august 2010

Foto: "Rainbow"

Nu-mi stă în fire să public pe blog fotografii din portofoliu. Le-am ţinut pentru mine până când m-a lovit ceva şi am decis să le public pe Facebook, să le pitesc într-un album acolo.
M-au surprins reacţiile de la una dintre fotografii, cea cu titlul "Rainbow". Spre deosebire de celelalte fotografii, aceasta a primit 10 like-uri în mai puţin de 3 ore de la publicare.
Acest lucru mă face să o public şi aici.


Fotografia am realizat-o în vara aceasta pe drumul de întoarcere de la Giurgiu către Târgovişte. Ploaia se terminase de câteva minute dar norii indicau o altă repriză, vrând a se scutura curând asupra noastră. Totuşi la un lucru mi-au fost utili norii şi anume că nu a mai fost nevoie să mai închid diafragma pentru a obţine efectul întunecat. Doar am mărit contrastul - setare ce m-a ajutat la vizibilitatea curcubeului şi a florilor.

Ştiu că unii dintre voi mi-aţi cerut să realizez articole pe temă fotografică însă nu mă simt în măsură să fac acest lucru. Nu am vechime în domeniu şi nicio foaie care să ateste pregătirea. Într-adevăr, am terminat un curs de fotojurnalism însă acesta a fost făcut în cadrul facultăţii.
În circumstanţa în care am şi eu greşeli de tehnică şi compoziţie, nu cred că sunt în măsură să dau sfaturi pe această temă.

11 comentarii:

Gabi. spunea...

foarte placuta. =)

Monica spunea...

e superba:)
si pe Facebook, m am uitat mult la ea:)

Tediana spunea...

faină

QED spunea...

Magnifica....

1acolo spunea...

frumoasa :) http://unuacolo.blogspot.com/2010/07/sesiune-iulie-2010-buzau.html

Alin spunea...

Am prieteni artisti.Invidiati ma!!!:D

Ioana Radu spunea...

@pariuri2009 (Florin)
>:D<

Razvan spunea...

Somewhere over the rainbow ... http://www.youtube.com/watch?v=-V2yTD1FV4Y&feature=related

kamy spunea...

geniala

Smiley_tgv spunea...

si mie imi place poza asta!
si ma bucur ca-ti expui pozele pe facebook, e un fel de expozitie virtuala :D

Anonim spunea...

Superba fotografie , foarte reusita, se pare ca esti din Tragoviste... sau ma insel, eu s din Targoviste si ma bucur de cunostinta. Te astept pe la mine daca vrei .http://dariasme.blogspot.com

Trimiteți un comentariu