marți, 24 august 2010

M-am îndrăgostit!

Nu de una ci de trei rochiţe de la Cheap and Chic pe care, mai jos, le-am completat cu pantofi şi clutch-uri după bunul plac. Enjoy!

Prima costă 189 lei şi mi se pare că are un aer regal poate datorită culorii şi aplicaţiilor aurii din zona bustului. Vestea mai puţin plăcută este că nu o are pe stoc. Însă e şi o veste bună: se poate face la comandă iar livrarea se face în 6-7 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii de către client.

A doua costă 199 lei şi... nici ea nu se află pe stoc (decât la comandă).

A treia costă 299 lei. Îmi place în mod deosebit că zona bustului este confecţionată din dantelă iar partea inferioară din voal. O combinaţie de nota 10! Aplicaţiile de pe bretea mi se par puţin kitchoase... Dar rochiţa, per total, rămâne superbă.

Acum am să mă joc cu fiecare dintre cele 3 rochiţe. Să vedem...

Pe prima am combinat-o cu o gentuţă plic aurie (în ton cu aplicaţiile din partea superioară a rochiţei) de la Accesorize (costă 165 lei). Am optat pentru o pereche de sandale turcoaz Yves Saint Laurent pentru a da o notă de culoare întregii ţinute.



A doua rochiţă, având un print prea încărcat, am combinat-o cu o pereche de pantofi cuminţei (simpli) de la Christian Louboutin şi un clutch metalic Alexander McQueen (la fel de cuminte ca şi pantofii). O asemenea rochiţă nu cred că are nevoie decât de accesorii simple şi finuţe care să nu facă ţinuta să pară "brad de Crăciun". Cred că clutch-ul şi pantofii pe care i-am ales merg foarte bine.



A treia rochiţă se bucură tot de o pereche de pantofi Christian Louboutin care ies din anonimat prin inserţiile metalice de pe toc şi platformă (merg bine cu inserţiile de pe breteaua rochiţei). Pentru a da culoare ţinutei am optat pentru o geantă plic (creată de J. Crew) din mătase roşie.



"Unde" şi "Când"?
          Prima ţinută aş purta-o la o ieşire cu fetele, dupamiaza, la o terasă. Cred că s-ar potrivi de minune unei conversaţii picante, ca-ntre fete :D
          A doua o atribui unei ieşiri cu Evgenia Plushenka, economista mea preferată cu care îmi împart zilele, de data asta într-un bar/pub, imediat după lăsarea întunericului.
          A treia ţinută aş purta-o într-un cadru gen cununie civilă, nuntă, botez etc.

Şi cam atât cu joaca pe ziua de azi :D

14 comentarii:

Ballykissangel spunea...

Deci cand facem o "ieseala" asa sa vi imbracata:P

phidas spunea...

Cea de-a doua arata misto, dar fetele isi pot da mai bine cu parerea. :)

Ioana Radu spunea...

@Ballykissangel
Sambata trecuta am purtat o rochita scurta din satin in miezul zilei. A fost o zi speciala pentru ca m-am intalnit cu o prietena pe care nu o vad foarte des. Iar ieri am fost la cumparaturi intr-o rochita neagra scurta, din voal. Plus sandalele mele preferate. Profit de vara atat cat mai este. Profit de rochite.

Ioana Radu spunea...

@Phidas
Ma bucur ca iti dai cu parerea. O opinie masculina este bine venita, mai ales cand e vorba de vestimentatie. Pana la urma, voi sunteti cei mai aprigi critici :p
Te pup

adizzy spunea...

trebuie sa recunosc ca arata bine rochitele...si poate ar trebui sa trec si eu pe versiunea mea mai feminina..hmm!

Unknown spunea...

Profita de tine, de timpul acordat tie, de persoana ta!

kamy spunea...

imi plac toate...mai ales primele 2...prima chiar merge si la o chestie mai festiva...o nunta in aer liber undeva pe malul marii ...seara...e superba...culoarea de la sandale e un pic cam prea mult parca...parerea mea...
a doua e cute tare:D si-mi place combinatia...plicul ala e cam parca e de tabla :))) ...da-mi plac pantofii mult
la ultima ...modelul ala de pantof nu e incomod?mereu m-am ferit de el, nu-ti iese din picor?in schimb(desi eu urasc gentile :)) )gentuta e geniala :D e prea frumoasa
lasa ca ma fac eu designer... si o sa-ti fac toate rochitelele pe care le vei vrea

Smiley_tgv spunea...

reusite combinatiile, insa o singura obiectie: moneda oficiala a Romaniei este leul, no ronul :D

Ioana Radu spunea...

@Kamy
Eu sunt indragostita de sandalele acelea turcoaz. Cred ca sunt solutia perfecta pentru cineva care are sifonierul plin de alb si negru. Sandalele in culori tari scot din anonimat orice tinuta :D
cat despre pantofii din imaginea nr. 3, sa stii ca sunt confortabili pentru ca lasa mai mult loc piciorului sa respire.

Ioana Radu spunea...

@Smiley
Am schimbat. Merci :D
Am ramas "setata" pe "ron vs rol".

kamy spunea...

da...e geniala culoarea turcoaz....dar parca nu cu cremul acela :) ...
m-am uitat acum pe un site de pantofi...deja sunt uda toata :"> :-$

Ioana Radu spunea...

@Kamy
:))
Sa stii ca si eu ma "emotionez" in fata pantofilor.

Alina spunea...

vai dar a doua e ATAT de frumoasa! o vreau:))

Ioana Radu spunea...

@Alina
Eu le vreau pe toate 3 :">

Trimiteți un comentariu