vineri, 27 august 2010

Principalul defect al fiecărei zodii

Berbec: Nerăbdarea. Vrei totul repede sau dintr-o dată şi ratezi astfel lucrurile minunate care au nevoie de timp ca să se dezvolte. Răbdarea este o virtute pe care merită să o cultivi conştient pentru a avea o viaţă mai fericită.

Taur: Inerţia. Ai o mare putere de muncă şi resurse impresionante, dar de multe ori sunt blocate de o inerţie apăsătoare ce se traduce prin lene, rezistenţă la schimbare sau încăpăţânare. Alege să acţionezi, chiar dacă „tragi de tine” pentru asta!

Gemeni: Agitaţia mentală. Mercur te înzestrează cu inteligenţă, dar ea vine la pachet cu nervozitate şi surescitare mentală. Adică a gândi prea mult, a vorbi prea mult şi a scăpa astfel esenţialul care se găseşte dincolo de cuvinte. Caută mai mult tăcerea inefabilă a inimii.

Rac: Sensibilitate şi emoţionalitate excesivă. Emoţiile sunt minunate, dar nu şi când ajung să te copleşească, împiedicându-te să realizezi ce ţi-ai propus. Să te „întăreşti” şi să nu te laşi atât de influenţat de exterior este soluţia.

Leu: Orgoliul. Indiferent cât de multe şi deosebite sunt înzestrările tale native, să nu le învălui sau să le bazezi pe modestie şi umilinţă este ca şi cum ai monta diamante preţioase într-un metal ordinar.

Fecioară: Critică sterilă. E adevărat că observi imediat imperfecţiunile. Dar a fi mereu critică şi cârcotaşă este ca şi cum te-ai condamna singură să trăieşti într-o lume lipsită de farmec şi de mistere.

Balanţă: Superficialitate şi slăbiciune. Nu te mulţumi doar să fii drăgălaş şi popular. Sapă mai adânc în tine, până la nivelul unde nu mai ai nevoie de aprecierea sau aprobarea celorlalţi şi nu te mai afectează dezaprobarea lor.

Scorpion: Impulsivitate şi instinctualitate. E greu dar nu imposibil să îţi controlezi instinctele de „scorpie” şi să alegi mereu decizia corectă, altruistă şi înţeleaptă. Învaţă să „întorci şi celălalt obraz” decât să acţionezi din instict răspunzând cu rău la rău.

Săgetător: Împrăştiere şi aventurism. Te împrăştii în prea multe direcţii şi nu reuşeşti să aprofundezi vreun domeniu sau o relaţie, întocmai ca acela care sapă nenumărate gropi, fără să ajungă la apă la niciuna. Libertatea şi aventura sunt minunante, dar nu cu preţul „călcatului” pe inima altora.

Capricorn: Izolarea şi prejudecăţile. Te închizi de bună voie într-o închisoare a lui „trebuie”, „nu e voie” sau „ce-o să zică lumea” care te împiedică să te relaxezi cu adevărat, să trăieşti viaţa din plin sau să te bucuri de plăceri simple.

Vărsător: Fuga de responsabilitate afectivă. Eşti mai degrabă dispus să îţi iei angajamente pentru salvarea lumii întregi, dar dai înapoi când trebuie să îţi asumi răspunderea pentru o singură fiinţă sau cei apropiaţi.

Peşti: Ameţeala şi visarea excesivă. Să te refugiezi într-o lume a iluziilor, departe de duritatea celei adevărate poate fi plăcut, dar te face indisponibil pentru ceilalţi. Caută să devii persoana pe care cei din jur se pot baza.

Sursa: Unica.ro

8 comentarii:

Ballykissangel spunea...

Pentru Taur...perfecta dreptate.
Asa sunt, recunosc:D

Anonim spunea...

La mine cel putin se potriveste.
In cazul Fecioarelor care sunt atat de critice mi-am pus mereu intrebarea: Cand o Fecioara te complimenteaza inseamna ca esti chiar. . .super, nu?:)
Ana Ulmanu

Ioana Radu spunea...

@Ana
Dar daca Fecioara are ascendent in Gemeni? Devine suspicioasa cand face complimente... Le poate face doar cu scopul de a obtine ceva, deci nu neaparat atunci cand cineva chiar arata bine.

Tina spunea...

Da sunt o "scorpie", raspund la rau cu rau, dar sunt foarte meticuloasa imi gandesc fiecare pas !

Anonim spunea...

Terra, dar daca Fecioara are Ascendent in Rac? :) Te intreb pe tine pentru ca eu nu pot fi subiectiva=))
Ana

kamy spunea...

deci e a 4000 mia oara cand eu nu ma regasesc in zodia mea...se poate sa te influenteze asa tare ascendentul intai sa iei mai multe trasaturi de la el...sau in unele cazuri sa te regasesti mai bine in el?

Ioana Radu spunea...

@Ana
Fecioara cu ascendent în Rac e mai blândă, mai calmă, mai mămoasă, familistă :D
P.S.: cine e? :D

Ioana Radu spunea...

@Kamy
Categoric da! Sunt persoane la care ascendentul este mai puternic decat zodia.

Trimiteți un comentariu