sâmbătă, 4 septembrie 2010

Cum se comportă zodiile când sunt plictisite

Berbec: Tu n-ai timp să te plictiseşti. Găseşti mereu ceva de făcut şi te miri cum pot alţii să picotească.

Taur: Te plictiseşti cu o eleganţă… aşa că n-ai numi-o plictiseală, ci relaxare. Care, crezi tu, este oricând binevenită.

Gemeni: Cum să te plictiseşti când există oricând la îndemână telefonul sau messengerul? Pentru tine a te plictisi echivalează doar cu a suna pe cineva cu care n-ai mai vorbit de mult…

Rac: Dacă te plictiseşti, te laşi absorbită de aminiri şi retrăieşti emoţii sau senzaţii din trecutul mai mult sau mai puţin apropiat. Iar şeful n-are decât să vorbească…

Leu: Nu te plictiseşti niciodată când este vorba de tine. Altfel, dacă subiectul nu te priveşte, te plictiseşti imediat. Singur fiind, leneveşti cu eleganţa unei feline…

Fecioară: Ai putea avea perioade lungi de plictiseală… zile întregi. Aşa că te obişnuieşti. Punctual, găseşti totuşi ceva de migălit, reparat, cusut sau poţi, la o adică, să dai cu mopul a patra oară…

Balanţă: Pentru ce altceva decât pentru astfel de momente se fac tonele de filme romantice, telenovelele sau romanele siropoase? Sau îţi poţi invita prietenele la o şuetă, fie ea chiar şi pe un site de socializare.

Scorpion: Nu ştie nimeni când te plictiseşti şi când nu. Uneori ai o mină plictisită chiar dacă (sau mai ales dacă!) subiectul te interesează. Ai întotdeauna o rezervă de lucruri la care să te gândeşti.

Săgetător: Ce plictiseală?! Inventezi imediat o treabă de făcut, un loc de vizitat sau o glumă de spus. Dar dacă vreun şef te ţine închis între patru ziduri s-ar putea să te plictiseşti mai rău decât un leu în cuşcă.

Capricorn: Cum pentru tine timpul este extrem de preţios, nu îţi permiţi luxul de a te plictisi. N-ai ceva interesant de făcut? Îţi exersezi abilităţile, înveţi o limbă străină sau analizezi situaţia.

Vărsător: Te plictiseşti numai dacă n-ai la dispoziţie internet, un calculator sau un alt device inteligent. Altfel, te mai pot plictisi oamenii banali sau stupizi cu care eşti nevoită să stai uneori.

Peşti: Ai la dispoziţie o gama largă de lumi imaginare pe unde să vagabondezi, în gând, în caz că situaţia reală devine neinteresantă.

Sursa: Unica.ro

14 comentarii:

angel spunea...

Vezi Terra... exact ce iti spuneam....horoscopul asta stie prea multe :)

Dan Gh. spunea...

Deci ai nimerit pestoiul din mine, acu ma gandesc daca toti or fi asa :)..

kamy spunea...

:)) la mine e de fapt invers

Anonim spunea...

Foarte adevarat la gemeni.:)

Monica spunea...

eu iar ma regasesc la taur:))

dreamr spunea...

cat de adevarat!

Ioana Radu spunea...

@Angel
Hehe, stiu :D
Ai vazut ce repede am ghicit zodia mamei tale :D

@Dan Gh.
Frumoasa zodia ta. Despre pesti se spune ca sunt artisti :)

@Kamy
Tu trebuie sa te muti la zodia mea :p

@17now17forever
Ma bucur ca te-am nimerit si pe tine >:D<

@Monica
Intr-o oarecare masura si eu :D

@Dreamr
Nu pot decat sa te aprob. Esti de-al meu.

Gheara spunea...

eu deja m-am plictisit sa se intample toate doar in imaginatia mea :))

Alin spunea...

La inceput nu credeam in zodiac dar se pare,pe zi ce trece,ca se potrivesc multe cu felul meu de a fi.Ciudat.:D

Dan Gh. spunea...

Ms frumos Terra, dar cred ca mi-am stricat cariera, cand eram mic (cls 7) am castigat si premiu pe pictura, dupa ce am intrat la liceu (profil real) s-au schimbat cam toate.. a aparut si prostia asta de calculator.. si ce mai zici si internet :)) Asa ca am zis sa ma conformez.. si m-am dus sa dezvolt mai multa tehnologie, numa ca se preteaza cam greu cu ce se zvarcoleste in mine .. adica ganduri de-astea de ar tine de un oarecare poet daca le-as mai putea scrie..
Apoi stii ce ma enerveaza la blogul tau ca nu pot copia text !!! noroc ca ai RSS :P

ce tare a replicat Gheara :))))))))))

Ioana Radu spunea...

@Gheara
E si asta o problema :))

@pariuri2009 (Florin)
Eu nu credeam in zodiac pentru ca il bagam in aceeasi oala cu horoscopul. Insa acum am invatat sa ma incred in una din astea doua (si am "ales" zodiacul).

@Dan Gh.
De ce te deranjeaza ca nu poate fi copiat textul? :-s

Dan Gh. spunea...

poi sa le dau si altora pronisticul :)) adica zodiacul

Ioana Radu spunea...

@Dan Gh.
Da-le link-ul :D

Liviu spunea...

Curios e că se potrivește la balanță. Chiar și la fecioară.

Trimiteți un comentariu