marți, 14 septembrie 2010

România - lucrări de 2 bani

                     În urmă cu ceva vreme în zona gării din Târgovişte au fost efectuate câteva lucrări la ţevi. Pentru asta a fost nevoie de săpături în mare parte din zonă. Toate bune şi frumoase până când lucrarea a fost terminată iar muncitorii au fost nevoiţi să acopere gropile şi să repună pavajul. Ei bine, ori cârciuma din apropiere le-a făcut cu ochiul, ori salariile nu i-au mulţumit. Munca a fost făcută de mântuială. Ne sună cunoscut, într-adevăr, e România.

                     La câteva săptămâni după terminarea lucrărilor, vrând să parcheze, un şofer a "scăpat" cu una din roţile din faţă ale autovehicolului într-o groapă care nu exista. Vina aparţine în totalitate muncitorilor care n-au dat prea mare importanţă lucrărilor din zona respectivă şi nu au astupat serios groapa săpată pentru lucrările efectuate în acea zonă.
                     Şoferul a fost ajutat de câţiva cetăţeni din zonă să scoată maşina. Nu am apucat să fotografiez şi în partea din faţă însă bănuiesc că daunele nu au fost foarte mari. Sunt totuşi curioasă cine o să suporte costul reparaţiilor.




4 comentarii:

Castiel spunea...

=)) cine crezi??

Tina spunea...

Daca muncitorii si-ar fi facut treaba cu seriozitate, sa fluiere dupa femei pe strada cine ar mai stat ?

Ioana Radu spunea...

@Tina
Uite ca la elementele perturbatoare de acest gen nu m-am gandit. Eu am dat vina pe barul care e la doar 3 metri de locul cu pricina.

kamy spunea...

cum spun doua strofe..
"bine-ai venit, acum inchide ochii sa vezi,
ce vad si eu, stiu...deja nu-ti vine sa crezi"
de ce noi ne mai minunam de astea?se intampla in fiecare zi ...

Trimiteți un comentariu