luni, 13 septembrie 2010

Sandviş la tigaie - rapid şi uşor!

Azi m-am trezit târziu şi mă gândeam cam ce mâncăruri ar putea fi preparate pe fugă. Iar chestia asta se întâmplă multora dintre noi, nu doar mie. Cu un search pe YouTube am găsit un video interesant care prezenta lucrurile destul de simplu.



După vizionarea reţetei m-am gândit cam ce tip de brânză de la noi se topeşte asemeni caşcavalului. Nu pot folosi caşcaval pentru că nu e sănătos (stomacul meu se ceartă cu el, la fel şi fierea). M-am gândit apoi la parmezan, mozzarella, brânza cu mucegai (dar cam greu de folosit la acest sandviş) şi brânza topită feliată. Am ales-o pe ultima pentru că îmi era cel mai la-ndemână şi am schimbat puţin reţeta (nu am mai adăugat şi la exterior). Hai să vedem ce mi-a ieşit...

Sandviş la tigaie - rapid şi uşor!
                 Am luat 4 felii de pâine şi 2 felii de brânză topită feliată. Le-am combinat în două sandvişuri ale căror felii de pâine, la exterior, le-am dat cu unt. Prima e uşor, a doua e mai greu pentru că trebuie să ţineţi sandvişul invers în aşa fel încât să nu vă murdăriţi.
                 Le aruncaţi în tigaie şi le lăsaţi puţin, cât să se topească felia de brânză topită de la mijloc, apoi le întoarceţi să se rumenească puţin şi pe partea cealaltă. Şi... gata sandvişurile!

8 comentarii:

Spirocheta spunea...

Acu' ma duc sa incerc!

Spirocheta spunea...

Si acum il savurez;))
E foarte bun, eu am folosit cascaval:D

EA spunea...

Imi pare rau ca sunt off-topic,dar nu stiam unde sa iti scriu.Pentru ca te pricepi la poze si camere foto,voiam sa te rog sa-mi spui parerea ta despre un Nikon Coolpix s3000.
Merci mult.

Ioana Radu spunea...

@Spirocheta
Ma bucur ca ti-a iesit si, mai ales, ca ti-a placut :D

Ioana Radu spunea...

@Simina-Ştefana
Nu ma pot pronunta pentru ca nu am incercat acest model de aparat. Stiu insa ca Nikon exceleaza ca si calitate. Eu sunt Nikon lover!

EA spunea...

Ok.E de ajuns.Merci frumos!

rao spunea...

par c-am arse, dar tot mi-as baga dintii in ele

Ioana Radu spunea...

@Rao
Sunt rumenite, nu arse. Mie de fel imi place mancarea mai crocanta :D

Trimiteți un comentariu