vineri, 1 octombrie 2010

Cornettini cu broccoli, conopidă şi ardei.

Ingrediente:
paste (de preferat cornettini, conchiglie, tubetti sau oricare altele mici)
broccoli (tăiat bucheţele)
conopidă (tăiată bucheţele)
1 ardei kapia roşu (tâiat fâşii scurte)
unt (cam două linguri, dar depinde de câte porţii faceţi)
sare, piper
opţional: smântână şi mentă uscată

Preparare:
Se călesc (în unt) broccoli şi conopida.


După ce se rumenesc puţin, se adaugă ardeiul, sare şi piper. Lăsaţi 2-3 minute apoi puneţi un capac şi mai lăsaţi pe foc pentru alte 3 minute.


Se amestecă apoi cu pastele (fierte în prealabil).
Se serveşte (opţional) cu smântână şi mentă uscată.


Dacă sunteţi consumatori de carne, puteţi să renunţaţi la paste. Amestecul de broccoli, conopidă şi ardei să îl folosiţi ca garnitură la diferite fripturi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu