miercuri, 13 octombrie 2010

Invisible Yahoo - detector 100% real

             Ai păţit-o şi tu de câteva ori, recunoaşte, chiar ai avut nevoie de un site care să-ţi genereze statusul (online/offline/invisible) unui prieten. Fie că nu mai aveai minute/credit, fie că tovarăşul tău are obiceiul de a sta pe invizibil - din motive personale sau doar pentru că are treabă iar afişarea unui simplu "Busy" la status nu este suficientă de cele mai multe ori... ai vrut să ştii dacă e acolo, să-i poţi transmite ceva sau să-i poţi cere un sfat urgent.

             Ivisible Yahoo este unul dintre site-urile care îţi permit să-ţi depistezi camaradul, ba chiar singurul site care îţi pune la dispoziţie 3 detectoare de status. În plus este SINGURUL detector 100% Real care nu te lasă niciodată să aştepţi pe motiv că serverul este prea încărcat. Dar opţiunile nu se opresc aici. Ivisible îţi pune la dispoziţie descărcarea avatarului şi link către profilul de hi5 (în cazul în care dispune de pagină pe acest site de socializare). Vrei mai mult? În cazul acesta... ai mai mult! - o listă întreagă cu programe pentru Messenger.

             Dacă eşti bloger, ai chiar mai mult: posibilitatea de a câştiga bani. Vizitează pagina Concurs 50$ pentru mai multe detalii despre participare şi premii.

.

4 comentarii:

Smiley_tgv spunea...

stiam ca tu nu folosesti messengerul de la yahoo.
(ps: la dracu' , chiar functioneaza!)

Ioana Radu spunea...

@Smiley
De cand am reinceput facultatea, intru pe mess.

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

Dexter spunea...

Interesanta chestia cu 3 detectoare, esti sigur ca nu te lasa la greu.

Trimiteți un comentariu