marți, 2 noiembrie 2010

Under my umbrella...

               Am primit de la Florin o leapşă care constă în menţionarea umbrelei pe care o prefer. Ei bine, umbrela care să-mi satisfacă mofturile vizuale nu există! În viziunea mea ea este o combinaţie între o umbrelă din dantelă şi una transparentă. Cea din dantelă, evident, să fie dedesubtul celeilalte. Finuţă, elegantă, perfectă. Şi mi-ar plăcea să am această concepţie în două variante: albă şi neagră. Pentru că, între noi fie vorba, nu pot apărea cu o umbrelă din dantelă neagră (acoperită cu acel celofan/plastic transparent) în timp ce port o rochiţă vaporoasă albă. Şi nici nu pot să folosesc o umbrelă din dantelă albă (idem paranteza anterioară) la o ţinută all black. Aşadar am nevoie de două umbrele, una albă şi una neagră.

               Însă în circumstanţa în care această umbrelă nu există, fiind un concept ce îmi aparţine, mă conformez şi aleg ceva din cele existente. Personal îmi plac lucrurile simple. La fel aş vrea să fie şi umbrela. Preferabil neagră şi branduită cu Jack Daniel's, Nikon, Casio, Nicholas Kirkwood sau Giuseppe Zanotti.

               Între timp am ales şi câteva umbrele cu model. M-a ajutat prietenul Google să aleg ceva care să se plieze pe mofturile mele .


4 comentarii:

Anonim spunea...

Interesante umbrelutele tale, dar sa stii ca treaba cu umbrelele nu e chiar asa simpla , in primul rand ar trebui sa iti cumperi o umbrela care sa se asorteze , cu geanta si cu pantofii sau ghetele , trebuie o umbrela care intre in geanta , ehee , complicat , glumesc :), eu am o umbrela rosie , mare , primita cadou :))foarte mare.

Ioana Radu spunea...

@Darias
Da, umbrela trebuie asortata, din cauza asta pentru mine "perfecta" trebuie sa fie alba, neagra sau transparenta.
Am una transparenta momentan. E mai practica prin faptul ca o pot tine in fata cand bate ploaia sa-mi faca in ciuda... si nu ma impiedic pentru ca imi permite vizibilitate :">

Filip spunea...

hmm...am umbrelele lu' mama lu' maica-mea de vanzare...:D (cec aut mai leapsa daca nu ma crezi - da da da...doar sa-mi fac reclama subtil) dar pentru asta, pentru tine, bagam reducere :>

>:D<

Ioana Radu spunea...

@Filip
Am vazut de ieri oferta :)). Nu puteam sa scap asa ceva. Acum ma simt si mai bine, beneficiez de reducere ;;)
>:D<

Trimiteți un comentariu