luni, 6 decembrie 2010

O carte = o speranţă! Donează o carte!

Campania de sprijin a copiilor din şcolile aflate în mediul rural din judeţul Dâmboviţa.

Între 9 şi 11 decembrie, orele 11:00-16:00, va avea loc la Casa Tineretului din Târgovişte (str. Tineretului nr.1, micro 6) strângerea de cărţi pentru copiii din şcolile aflate în mediul rural din judeţul Dâmboviţa.

Această campanie socială este prima de acest fel ce se organizează în judeţul Dâmboviţa şi are ca scop promovarea cititului în rândul copiilor, pornind de la ideea că educaţia este foarte necesară întru dezvoltarea omului.

Donaţiile nu constau în bani ci în cărţi pe care oricine doreşte să ajute le poate aduce de joi, 9 decembrie, până sâmbătă, 11 decembrie, între orele 11:00-16:00 la Casa Tineretului din Târgovişte. Se primesc orice fel de cărţi adresate copiilor de clasele I-VIII (basme, poveşti, povestiri, poezii, culegeri etc.).

Cu ocazia Crăciunului care se apropie cu paşi grăbiţi, un grup de studenţi din cadrul Universităţii Valahia, Specializarea Jurnalism (anul II), vă invită să faceţi împreună o faptă bună prin strângerea a cât mai multe cărţi dedicate copiilor.

Pentru mai multe informaţii despre campanie,
accesaţi http://doneazaocarte.blogspot.com

doneazaocarte@yahoo.com
Ioana Radu, Managing Director.




Hartă - Casa Tineretului
(clik pe imagine pentru mărire)


Pentru cei care nu sunt din judeţ, cărţile pot fi trimise prin colet poştal. Mai multe detalii despre livrare pe blogul campaniei - http://doneazaocarte.blogspot.com

11 comentarii:

Anonim spunea...

interesanta ideea. te felicit si o sa incerc sa ajung si eu pe acolo o fuga...

Beniamin spunea...

da-mi add pe mess cand poti , dancing_with_my_loneliness :) Beniamin :*

Ioana Radu spunea...

@Anonim
Iti multumim (eu si colegii mei cu ajutorul carora am creat aceasta campanie). Te asteptam cu drag >:D<

Smiley_tgv spunea...

felicitari pentru initiativa! Am preluat si eu articolul. Sper sa iasa ceva frumos!
cam catre ce scoli (anume) va indreptati atentia?

Ioana Radu spunea...

@Smiley_tgv
Ne vom raporta la scoli in functie de numarul de carti pe care-l vom strange prin intermediul donatiilor.

Andera Y spunea...

Foarte interesanta campania voastra. Sincere felicitari! Acum am de lucru pentru diseara cand ajung acasa: o sa caut prin biblioteca sa vad daca mai am carti pentru copii. In cazul in care gasesc, sper sa ajunga la timp prin posta...

Ioana Radu spunea...

@Andera Y
Iti multumim! Cat despre timpul de expediere, acesta nu conteaza foarte mult caci noi vom putea da cartile si mai tarziu (cele primite prin Posta). Perioada mentionata pe afis este pentru colectarea care se face personal in jud. Dambovita. Pentru colete nu s-a fixat inca o data limita.

Andera Y spunea...

Am reusit sa gasesc ceva carti de povesti in biblioteca, dar ma simt cam aiurea pentru ca sunt destul de vechi si nu intr-o stare foarte buna. Maine dimineata le pun la posta. In cursul saptamanii in niciun caz nu prin posta deschisa... :( Oricum e bine ca nu e limita de timp pentru colete si le puteti da si mai tarziu. :)

Anonim spunea...

nu`mi mai place blogul tau. nu mai postezi nimic, si cand postezi... nu e nimic interesant. in curand cred ca o sa-ti pierzi cititorii...

Ioana Radu spunea...

@Andera Y
Daca ne gandim la faptul ca majoritatea cartilor copilariei noastre nu sunt intr-o stare buna, realizam ca asta nu ne afecteaza. Nici cand eram mici nu ne afecta. Faptul in sine, ca exista, este apreciat. Iti multumesc pentru sprijinul pe care ni-l acorzi, donand cateva carti. Am sa te anunt cand primesc coletul.
:D

Ioana Radu spunea...

@Anonim
In ultima perioada am avut parte de activitati care mi-au solicitat nu doar timpul liber din cursul saptamanii ci si sfarsitul de saptamana.
Stiu ca inainte obisnuiam sa scriu pe blog de doua ori pe zi iar acum scriu doar de doua ori pe saptamana. Nu este alegerea mea ca timpul sa fie atat de limitat.

Trimiteți un comentariu