joi, 30 decembrie 2010

Vin fiert cu portocale

              Ne punem bine la punct cu doza de antioxidanţi. Reţeta de vin fiert o ştie toată lumea dar fiecare o face altfel. Unii pun mai mult zahăr, alţii mai puţin. Unii folosesc demi dulce, alţii demi sec iar cei mai curajoşi optează pentru vin sec. Unii pun scorţişoară, alţii coji de mere... iar eu felii de portocale. Am primit acest pont de la o persoană dragă şi imediat cum am ajuns acasă m-am învârtit câteva minute prin bucătărie ca mai apoi să mă bucur de gustul bun al vinului cu portocale.
              Mie mi-a plăcut, deci recomand cu drag.




3 comentarii:

ALIN spunea...

Chiar este bun, l-am incercat aici la tara.

Unknown spunea...

Noa mulţam fain de recomandare. Am să-i fac proba de Anul Nou.
Şi pentru că veni vorba de Anul Nou, îşi doresc să ai parte de un an fain în care să-ţi înfăptuieşti planurile. LA MULŢI ANI !

Ioana Radu spunea...

SEO Expert

Trimiteți un comentariu