miercuri, 5 ianuarie 2011

Dr. Dre, Eminem, 50 Cent şi Jay-Z împreună pe 'Syllables' ***AUDIO***

Rapperii se iau de piesele care ajung să fie pe primele poziţii în topuri în ciuda versurilor extrem de proaste pe care le au.

"Syllables" începe cu versurile lui Eminem şi continuă cu Dre, 50 Cent, Jay-Z, Stat Quo şi Cashis şi toţi se iau de hiturile din ziua de azi.

"If we have to dumb down our style and ABC it then so be it / Because these days these kids, jeez, they don't give a sh*t about lyrics, just want to hear a beat and that's it," spune Eminem. "All we know is the chorus because the chorus repeats the same four words for us."

Rapperii sumarizează critica lor într-o singură propoziţie: "It is not about lyrics anymore. It's about hot beat and catchy hook."

Perfect de acord cu ceea ce spun Eminem, Jay-Z şi restul găştii despre hiturile pe care le auzim de dimineaţa până seara, dar 50 Cent n-ar trebui să uite că are o piesă exact aşa, în care spune "Du-o la magazinu' de dulciuri".

Enjoy!



Sursa: Mtv.ro.
.

6 comentarii:

Spirocheta spunea...

Uite de aia imi place Eminem!

Andrei spunea...

Ruleaza!

Grim spunea...

Ai uitat de partea unde ui spune să-i lingă acadeaua. Şi aia face parte din laitmotivul lui 50 de bani.

Shelu spunea...

treaba e ca 50 cent canta un fel de "manele".. pentru ca vorbeste de bani.. femei.. respect.. si toate tampeniile de genul.. dar noi ascultam 50 cent si snoop dogg care sunt plini de bling-bling-uri pentru ca sunt "tru"

nu am nimic cu rapperii.. pt ca si eu ascult la fel.. ma rog.. fara partea cu 50cent..

nush... super blogu tau...


MULTE DE SPUS.. PUTIN TIMP

Ioana Radu spunea...

@Shelu
Mulţumesc pentru aprecierea blogului :)>-.
Cât despre 50Cent, împărţim aceleaşi gânduri.

dog spunea...

@shelu
"dar noi ascultam 50 cent si snoop dogg care sunt plini de bling-bling-uri pentru ca sunt "tru""

Omule. Nu vorbi in numele multimii deoarece sunt anumite persoane care chiar le place sa isi duca tarfa la "magazinul de dulciuri", sa zic asa. Si in plus ei chiar o ard cu Bani, femei , respect and shit. Si venind vorba de bling nu e purtat pentru ca sunt tru. Unii spun ca ei poarta bling-ul pentru ca au pierdut prea multe pietre pretioase! Sau reprezentand succesu', intelegi tu restu'.

Sper ca piesa asta sa ajunga in creierul tuturor si sa sporeasca inteligenta in lirica si silabe :D. Imi place.
Salutari Terra keep it real.

Trimiteți un comentariu